Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Sporkness
|
Postitatud: Laup Juul 20, 2024 21:20 Teema: AniMatsuri 2024 |
|
|
Mis tundeid tekitab maailma kõige viimane Animatsuri? Mis kõige rohkem meeldinud on? _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Laup Juul 20, 2024 21:26 Teema: |
|
|
Tore üritus! Enamus külastajaid poole nooremad, aga mis siis. Tore, kui noortel on tore. Ehk tuleb varsti midagi uut asemele. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
david
|
Postitatud: Laup Juul 20, 2024 21:27 Teema: |
|
|
Viimane postitus siis siia foorumisse, pärast.. 15? Aastat. Arvan, et on aeg.
Animatsuri, oli meeldiv. We shall miss you. |
|
Tagasi üles |
|
|
Shirotoki
Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Juul 21, 2024 19:19 Teema: |
|
|
Esinedes oli veits närv sees, aga muidu tore ärasaatmine. Kahju ainult, et lõpuni ei saanud jääda. Võiks tulevikus ikka mingi vanurite kohtumise või baka kokkutuleku ka teha. Aitäh kõigile, kes kohale tulid. |
|
Tagasi üles |
|
|
Sato-chan
|
Postitatud: Esm Juul 22, 2024 00:25 Teema: |
|
|
Shirotoki kirjutas: | Esinedes oli veits närv sees, aga muidu tore ärasaatmine. Kahju ainult, et lõpuni ei saanud jääda. Võiks tulevikus ikka mingi vanurite kohtumise või baka kokkutuleku ka teha. Aitäh kõigile, kes kohale tulid. |
Väga hästi esinesid. Nagu oleks palju kordi teksti harjutanud
Loodan ka sama. Elagu baka! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Valdars
|
Postitatud: Esm Juul 22, 2024 11:26 Teema: |
|
|
Kunagi sai võetud põhimõtteks, et tahan kõik Animatsurid läbi käia. Ja ma sain sellega hakkama!!! Ühe ajastu lõpp. _________________ Kooliealine tüdruk. |
|
Tagasi üles |
|
|
shadowman
|
Postitatud: Esm Juul 22, 2024 11:58 Teema: |
|
|
Sato-chan kirjutas: | Shirotoki kirjutas: | Esinedes oli veits närv sees, aga muidu tore ärasaatmine. Kahju ainult, et lõpuni ei saanud jääda. Võiks tulevikus ikka mingi vanurite kohtumise või baka kokkutuleku ka teha. Aitäh kõigile, kes kohale tulid. |
Väga hästi esinesid. Nagu oleks palju kordi teksti harjutanud
Loodan ka sama. Elagu baka! |
Mulle meeldis ka. Ütleks, et kõige parem võitluskunstide demo AniMatsuri ajaloos - dramaatiline, sünge ja samas väga informatiivne.
Ja festival ise ka - klassikaline AniMatsuri, aga igas asjas veidi parem kui varem, sest korraldustiim on juba väga kogenud.
Pean ütlema, et kuigi ma ise pole viimastel aastatel enam nii aktiivselt korraldamisse panustanud kui vanasti, siis ikkagi on lõpuks kahju, et see läbi sai. |
|
Tagasi üles |
|
|
Karel2010
|
Postitatud: Esm Juul 22, 2024 21:24 Teema: |
|
|
Sato-chan kirjutas: | Tore üritus! Enamus külastajaid poole nooremad, aga mis siis. Tore, kui noortel on tore. Ehk tuleb varsti midagi uut asemele. |
Poole nooremad on leebelt öeldud, aga...jah... hakkan selliste ürituste jaoks vanaks jääma.
AniMatsurist hakkan kindlasti puudust tundma, kuid loodan, et midagi analoogset siiski asemele tekib - sihtgrupp suures osas siiski hinnatundlik, ning välismaal käimine suht rahakotivaenulik teema...
korraldajatele kaks kaunist sõna: Thnks fr th mmrs & respect! |
|
Tagasi üles |
|
|
Piu tavaline eesti naine
|
Postitatud: Esm Juul 22, 2024 21:45 Teema: |
|
|
Ma ei oleks ilma AniMatsurita see, kes ma olen täna. Aki olemine on muidugi suur osa sellest, kuid võib-olla tähtsamgi on see, kuidas AniMatsuri on olnud pidev meeldetuletus, et maailmas on veel palju inimesi, kes siiralt ja omakasupüüdmatult tahavad teha midagi, mis toob teistele rõõmu.
Ma olen surmani õnnelik, et olen olnud osa sellest! _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
starblur11
|
Postitatud: Teis Juul 23, 2024 00:50 Teema: |
|
|
Väga vahva oli!
Mul oli juba ennem tuli nii palju mälestusi meelde aga siis viimase kõne ajal läksid emotsioonid ikka eriti lakke. Tuli veel eelmisi Animatsureid meelde ja videoga koos hakkasidki kõik mälestused nagu tagasi tulema. Väga kurb on ka! Mul vist pisarad ei saand ennem otsa kui maha uuesti kuskile istusin.
Tavaliselt ei kirjuta nii palju ja paistab, et siia ma selle kontoga ei jõudnudki midagi postitada aga tahtsin tänada kõiki osalisi ja korraldajaid nii toreda viimase ürituse eest. Nägin täna üht korraldajat Tartu Kaubamaja ees ja ütles, et "mingi vana foorum" läheb kinni. Mõtlesin kohe, "oh ei!! mitte ometi seesama millest Animatsuri kohta esimest korda lugesin!"
AniMatsuri oli minu jaoks esimene anime con ja leidsin sealt kohe esimesi anime-huvilisi sõpru, kes julgustasid rohkem cosplay'd proovima ja reisima. Esimene con, kus julgesin oma kunstiga lauale tulla, kui artist alley veel kirbuturg oli. Tuleb meelde kui palju mind siis aidati ja kui lõbus oli AMV võistlust õhtul vaadata.
Sain siit niipalju sõpru ja kohtusin nii mitmete tuttavatega, sain isegi sõpru välismaalt Animatsurile kutsuda nii kunstilauda kui cosplay'ma. Ja ka neile jäi Animatsuri väga positiivse mälestusena meelde.
Mul läheb jutt alati väga pikaks nii et:Aitäh korraldajate tiim!!! Aitäh kõik teised osalised! Aitäh kõikide nende toredate aastate eest. Aitäh, et nii mitmeid kogemusi võimalikuks tegite! Mul ei oleks kõiki neid häid mälestusi ilma teieta! |
|
Tagasi üles |
|
|
|