Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
jyrka
Liitunud: 14 Veeb 2003 Postitusi: 16 Asukoht: tallinn vs ühikas
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 18:26 Teema: Kas me (kõik animefännid siin) oleme organisatsioon/ühendus? |
|
|
kui oleme..siis mis on see ametlik nimi.?
kindlasti imestate, et miks ma järsku midagi sellist küsin..asi lihtsalt selles, et ma teen cv'd ja ma mõtlesin, et äkki ma saan sinna sisse panna näiteks kuuluvuse anime klubisse
and if so, siis mis nime all ma võiksin selle kirja panna?
(by the way..nice emoticons..just love them ) _________________ jyrka |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 18:49 Teema: |
|
|
aga on sel vahet? minu arust mitte. kui sa juba midagi nii jaburat enda CVsse lisad, siis ei ole sel ju tõesti vist vahet ega? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
jyrka
Liitunud: 14 Veeb 2003 Postitusi: 16 Asukoht: tallinn vs ühikas
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 19:11 Teema: |
|
|
ma ei tea..äkki on??? :wink: umbes nii et cv's on varsti rida "ja kuulun organisatsiooni BAKA!".. lahe.. igatahes, miks see jabur on??? _________________ jyrka |
|
Tagasi üles |
|
|
nymus
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 19:20 Teema: |
|
|
nu panedki siis baka..aka. baka.ee |
|
Tagasi üles |
|
|
kinnas liiga baka
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 19:53 Teema: |
|
|
organisatsiooni baka kuuluvad fushi, manic, xel jne. kes nad kõik olid. sina oled lissalt hädine foorumi kasutaja :nono: _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Mr Cinnamon
Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 19:57 Teema: |
|
|
just.
Organisatsioon kui sedagi on/oli emanga
me oleme grupp jaburaid eestlasi kellele meeldivad imeliku joonistustiiliga multikad! _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
|
manic hentai-baka
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 19:58 Teema: |
|
|
Mr Cinnamon kirjutas: | me oleme grupp jaburaid eestlasi kellele meeldib imeliku joonistustiiliga multikad! | vot vot see juba läeb! |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 20:01 Teema: |
|
|
kinnas kirjutas: | organisatsiooni baka kuuluvad fushi, manic, xel jne. kes nad kõik olid. sina oled lissalt hädine foorumi kasutaja :nono: |
Vabanda, kinnas, kui ma su vastupanuliikumise alustalasid kõigutada võtan, aga organisatsioonist on asi suhteliselt kaugel. Lihtsalt väike hulk üksikisikuid, kes ühise mõtte ja soovi ajel tegutsevad koos, et tuua suurema hulga üksikisikuteni midagi meeldivat ja ilusat. Rõõm tegijatel, rõõm lugejatel ja, ma väga loodan, rõõm foorumi kasutajatel.
Kõik muu ("hädisus" ja muu sinna juurde kuuluv) on lihtsalt soe aur. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Nelj Veeb 20, 2003 20:03 Teema: |
|
|
Mingit organisatsiooni kui sellist küll pole- lihtsalt paar otakut koos ning rohkem ei midagi...
Me ei suudaks otsustada, kes organisatsiooni presidendiks saab...
Aga tõsiselt rääkides: kui sa arvad, et see su cv-s hea välja paistab, pane aga sisse... mis ajast saati keegi toda kontrollida viitsib?
Hjarg, Kassiamastajate Klubi sekretär ning noorsooühenduse "Ei viinale" auliige :p _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
promillipoiss
|
Postitatud: Reede Veeb 21, 2003 12:16 Teema: |
|
|
hm, kui ma õigesti aru saan, moodustasite te mittetulundusühingu, mis peaks olema mingil määral sama mis organisatsioon, muidugi, nagu alati, võin ma eksida. _________________ I was a VIP at a trance party
[19:51:51] [+hundiplika]: aga meestel ei ole enamasti tundeid
[18:15:52] [+plumpsu]: aww :')
[18:15:57] [+plumpsu]: miks sul rinnad on? |
|
Tagasi üles |
|
|
hjarg Post count matters!
|
Postitatud: Reede Veeb 21, 2003 12:45 Teema: |
|
|
promillipoiss kirjutas: | hm, kui ma õigesti aru saan, moodustasite te mittetulundusühingu, mis peaks olema mingil määral sama mis organisatsioon, muidugi, nagu alati, võin ma eksida. |
Mjahh, praegu küll eksid. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
Tagasi üles |
|
|
Xelene hentai-baka
|
Postitatud: Reede Veeb 21, 2003 13:59 Teema: |
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeee..ma kyll ei soovita panna cv'sse anime klubisse kuulumist..nagu..kui ma veel superlahe ewa täismember oli, siis paar korda kirjutati meist lehes et seal on hunnik biseksuaale koos kes kannatavad lõhestunud isiksuse sündroomi all ja peavad ennast kuueks karakteriks korraga..welll..maitea..mis ma yldse vatran bähh..mõttetu tydruk.. :nono: _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
|
manic hentai-baka
|
Postitatud: Reede Veeb 21, 2003 14:38 Teema: |
|
|
Xelene kirjutas: | maitea..mis ma yldse vatran bähh..mõttetu tydruk.. :nono: | sellised.. emm.. lisad ei sobi mittekuidagi sinu texti..
eiole üldse mõttetu..
well well..
ja kui tahab.. mix mitte.. väike promo :wink: |
|
Tagasi üles |
|
|
erm liiga baka
Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 136 Asukoht: Seal, kus kott on.
|
Postitatud: Püh Veeb 23, 2003 01:55 Teema: |
|
|
Te rääkisite CV'st?! Bwahahahahaha...või et jah...sry abut this. Eks üks asi vii teiseni. _________________ Muhahahahaha...Aarghhh...*slash* die, dIE, DIE!!!!!
Pigs will even climb trees if you flatter them enough. |
|
Tagasi üles |
|
|
|