| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Anime või Uni? |
| Anime |
|
52%
|
[ 21 ] |
| Uni |
|
47%
|
[ 19 ] |
|
| Kokku Hääli : 40 |
|
| Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:29 Teema:
|
|
|
| uplink kirjutas: | | Keskmine inimene magab oma elust maha 30 aastat. Milline raiskamine. |
Kui keskmine inimene magab ööpäevas 8 tundi, siis peaks ta vähemalt 90-aastaseks elama, et seda 30 aastast normi täita. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:59 Teema:
|
|
|
8 tundi und sa ma vaid vaheajal või mõnel laupäeval.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 18:06 Teema:
|
|
|
| acousmatique kirjutas: | | Ma olen üsna kindel, et peale esimest hurraad jaapani keele õppimise üle, jätaksite te asja umbes aasta pärast pooleli, kuna partiklite õige kasutamine käib üle jõu. |
Täiesti nõus, sest meil jaapani keele grupp on ka juba kõvasti kokku tõmmanud. Vaatab, mis kevadel on. Raske on ta tõesti, aga õpin edasi, sest ma tahan seda väga õppida. Mis siis, et üle kivide ja kändude. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 18:08 Teema:
|
|
|
Saan tavaliselt 6-7 tundi magada, kui sedagi. _________________
Never give up your dreams. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 18:15 Teema:
|
|
|
Teil veab ma saan koolipäevadel umebes 5 h ja nädala vahetusel 3 h XD Anime janu on lihtsalt nii suur  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 19:36 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et on ebaaus öelda "ma saan" või "ma ei saa". Igaüks meist on ise otsustanud oma uneaja pikkuse ja keegi ei sunni teid kella viieni hommikul animesid vaatama. Tähtis oleks oma postituse ka ära märkida, kuidas te end järgmisel päeval koolis/tööl tunnete. Näiteks mina tihti ei mäletagi, mis esimeste tundide ajal toimus ja koju jõudes mõnikord kohe voodisse pikali, hommikumantel peale, kardinad ette ja padi pea alla. Sleepy-spleepy  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 19:40 Teema:
|
|
|
Mõnikord jään ma anime vaatamise pealt magama...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:07 Teema:
|
|
|
Selline asi ikka ei käi, magama peab ka.
Magamine on väga tähtis.
Mu vend näiteks on nüüd leiutanud uue süsteemi, tuleb koolist koju, sööb jms, siis viskab magama ja mina vahin kella 11-12-ni animed(muidugi mitte kogu aeg. Päevas umbes kaks tunnikest, sest need kuradid tulevad nii aeglaselt, vahel saan rohkem ka vaadata, aga arvuti taga istun ikkagi ja rikun tervist) ja teen kodseid töid vms ja siis on vend terve öö üleval, hommikul kooli jne.
Aga tema ei vaata animed, nii palju kui mina tean, Death Note talle külle istus ja Full Metal Panic ka, aga ma ei usu, et ta eriti neid vaatab, Death Note on vist ainus. Igatahes see on kurb. Kuigi tema saab suht normaalst magada, mingi 7 tundi, aga teda põhimõtteliselt polegi kodus enam.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:17 Teema:
|
|
|
| W_W kirjutas: | Mõnikord jään ma anime vaatamise pealt magama...  |
Kas anime mida vaatad on siis niiiiiiiiiiii igav?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 20:40 Teema:
|
|
|
| -hectic- kirjutas: | | W_W kirjutas: | Mõnikord jään ma anime vaatamise pealt magama...  |
Kas anime mida vaatad on siis niiiiiiiiiiii igav?  |
Asi selles ongi et ei ole igav, lihtsalt olen nii väsinud.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 21:51 Teema:
|
|
|
Anime ei kaalu peaaegu kunagi und üle. Uni uni armas uni... ma jääksin oma kalleid unenägusid igatsema.. Kuigi vahel on ka nii juhtunud, et vaatan väga hilise ajani animet.. see ei olnud üldse mõnus, sest järgmine päev ma jäin siis koolis magama /_\ _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ritsikas

Liitunud: 4 Veeb 2006 Postitusi: 229 Asukoht: Tallinn /Mustamäe
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:17 Teema:
|
|
|
| mimmu kirjutas: | | see ei olnud üldse mõnus, sest järgmine päev ma jäin siis koolis magama /_\ |
Mul ema helistas, et mind üles äratada ja öelda, et kooli... vastasin telefonile ära ja siis põksti kohe magama  _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:24 Teema:
|
|
|
Ma eelistan pigem und kui animed. Anime on hea meelelahutus, aga uni on üks tähtis osa elust(tähtsam osa kui anime). Muide rääkides unest. Ma olen väsinud ja lähen magama. Head ÖÖD!!!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:28 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | Ma eelistan pigem und kui animed. Anime on hea meelelahutus, aga uni on üks tähtis osa elust(tähtsam osa kui anime). Muide rääkides unest. Ma olen väsinud ja lähen magama. Head ÖÖD!!!  |
Peaks ka põhku pugema. Tegelikult vaataks animed, aga ei ole midagi vaadata, kõike tõmbab veel. Kuidagi vara on. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:39 Teema:
|
|
|
hetkel on minu jaoks hoopis küsimus selles, kas ma tna öösel üldse magama saan.
täna vaja ära teha (kell on pool 11)
350 sõna korrata inglise keeles
Dorian Gray Portree lõpp läbi lugeda ja siis raamat läbi sirvida
Saksa keeles referaat teha (palju-palju on veel teha)
vaatamist vajavad:
GitS SAC 2nd gig teine pool
Saw
Saw2
nip/tuck uued osad
uni? uni on nõrkadele, lastele ja täiskasvanutele, keskkooliõpilased peavad 24/7 õppima. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:43 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: |
uni? uni on nõrkadele, lastele ja täiskasvanutele, keskkooliõpilased peavad 24/7 õppima. |
Õigus, õppimisest puudust ei tule. Krt aga võiks olla mõni selline päev!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:55 Teema:
|
|
|
mul on kuri kahtlus, et hommikuks on mul näos ilus klaviatuurimuster. just avastasin, et ma olin üht ja sama lauset 5 minutit lugenud, ühes ja samas asendis, endal kahtlane irve näol. ma kas magasin või hakkan hulluks minema. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 22:57 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | mul on kuri kahtlus, et hommikuks on mul näos ilus klaviatuurimuster. just avastasin, et ma olin üht ja sama lauset 5 minutit lugenud, ühes ja samas asendis, endal kahtlane irve näol. ma kas magasin või hakkan hulluks minema. |
See on SPACE-OUT, tekib väsimuse ja daydreami korral. Viimased on mul esta tunnis XD |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 23:05 Teema:
|
|
|
nüüd panen Pururin laulu kah NHK ni Youkoso-st peale ja homseks olengi kapsas. kui ei saa animet vaadata, võta kõige tüütum anime lugu ja kuula nii et naabrid nutavad. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 23:10 Teema:
|
|
|
| Mul on oma maja nii et naabritega ei tule probleeme nad kuskil 200m kaugusel ja maja tegin ka suvel helikindlaks XD et naabri siks(ilma sumpsita) öösel kell 3 üles ei ajaks XDXDXD |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|