| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 16:42 Teema:
|
|
|
| AnimeLover kirjutas: | huvitav teema...
aga Kui Ruffy ei joo rummi, vb isegi piima siis
:...ja pudel vett?
rumm...see sobib kenasti juu |
Ruffy on vist ainuke, kes alkoholi ei tarbi. Shanks paistab küll alati joomisega tegelevat ja Whitebeard joob oma suure kasvu tõttu terve vaadi korraga, kuigi see tema tervise tõttu talle keelatud on. _________________
Never give up your dreams. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 18:36 Teema:
|
|
|
Kas siin foorumis leidub õiglast administraatorit, kes keelaks oma alluvatel selliste tiitlite panemist nagu minul on.
hirmus on, kui pahatahtlikele inimestele on võim kätte antud. Iseenesest on siin asi veel suhteliselt talutav, kuid ma olen näinud, millega see võib lõppeda ja see teeb mind murelikuks. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 18:43 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Iseenesest on siin asi veel suhteliselt talutav, kuid ma olen näinud, millega see võib lõppeda ja see teeb mind murelikuks. |
Millega see siis lõppeda võib, kui küsida tohib? _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 19:33 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | Kas siin foorumis leidub õiglast administraatorit, kes keelaks oma alluvatel selliste tiitlite panemist nagu minul on.
hirmus on, kui pahatahtlikele inimestele on võim kätte antud. Iseenesest on siin asi veel suhteliselt talutav, kuid ma olen näinud, millega see võib lõppeda ja see teeb mind murelikuks. | minu arust on küll õiglus jalul, selles mõttes, et sa viibid siin vabatahtlikult. Ja see on pm nende private beach ja nad isegi eeldatavasti maksavad serveri eest. See on kuningriik ja sina oled väike vabatahtlik talupoeg siin. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:22 Teema:
|
|
|
| acousmatique kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Iseenesest on siin asi veel suhteliselt talutav, kuid ma olen näinud, millega see võib lõppeda ja see teeb mind murelikuks. |
Millega see siis lõppeda võib, kui küsida tohib? |
arcadeathome.com ehk A@H on mu lemmikfoorumi "naaberfoorum" Selle omanik on keegi nimega Tim, kes bännib iga kasutaja, kes tema taldu ei laku või julgeb talle midagi vastu öelda. Ise mõnitab teisi ja osa liikmeid on teinud ettepaneku minu lemikfoorumisse ümber asuda.. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:24 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | acousmatique kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Iseenesest on siin asi veel suhteliselt talutav, kuid ma olen näinud, millega see võib lõppeda ja see teeb mind murelikuks. |
Millega see siis lõppeda võib, kui küsida tohib? |
arcadeathome.com ehk A@H on mu lemmikfoorumi "naaberfoorum" Selle omanik on keegi nimega Tim, kes bännib iga kasutaja, kes tema taldu ei laku või julgeb talle midagi vastu öelda. Ise mõnitab teisi ja osa liikmeid on teinud ettepaneku minu lemikfoorumisse ümber asuda.. | ei saanud timmiga läbi, kangelane ?  _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:36 Teema:
|
|
|
| Ryujin kirjutas: | ei saanud timmiga läbi, kangelane ?  |
Ma olen sealt foorumist 2-3 korda läbi astunud ja pole isegi registreerunud. Kuid Havocforums.com -is on "we hate Tim" teema juba 13 lehekülge pikk. Seda bakast väiksema meeskonna puhul ja teema ise on üle nädala vana. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:39 Teema:
|
|
|
Põnev! Väga põnev! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:40 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Ryujin kirjutas: | ei saanud timmiga läbi, kangelane ?  |
Ma olen sealt foorumist 2-3 korda läbi astunud ja pole isegi registreerunud. Kuid Havocforums.com -is on "we hate Tim" teema juba 13 lehekülge pikk. Seda bakast väiksema meeskonna puhul ja teema ise on üle nädala vana. | ära häbene, minule võid sa ometigi tõtt rääkida ja oma südamekoormaid kergendada. Ma ei tahaks ealeski, et ükski meie foorumi isend endasekogutud tunnete tõttu stressi all kannataks ning ennast hävitaks. _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:48 Teema:
|
|
|
p.s. フォーラム, mitte フォラム. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 20:56 Teema:
|
|
|
a proovi sama asi hentaiganas kirja panna _________________ *I wish my grass was emo so it would cut itself* |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:02 Teema:
|
|
|
Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla
Ja kui te mulle midagi nõmedat panete, siis...siis...SIIS...ma olen kurb  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:32 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla
Ja kui te mulle midagi nõmedat panete, siis...siis...SIIS...ma olen kurb  | Ma loodan, et sa saad  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:34 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla |
*vilistab veel süütumalt* _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:36 Teema:
|
|
|
| hjarg kirjutas: | | R.E.M.I. kirjutas: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla |
*vilistab veel süütumalt* | Oh jess Sa oled minu lemmik mode tglt kammerer on ka lahe |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:37 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla
just-just.
rjuudzinn, miks sa oled selline? tõesti, ma tahan teada, mis mõlgub inimese peas, kes tahab teada asjast, mida pole olemas. Ehk kordan: ma pole Tim'i ennast kordagi kohanud ja mul on temast täiesti ükskõik.
Küll olen ma kohtunud Hexteriga TheRockersCabin'ist ja ta oli ka paras *sisesta halb sõna* ta bännis mind selle eest, et ma TEISES foorumis ütlesin teise inimese kohta, "dumb nigga" see oleks umbes nagu...eee, ma ütleksin Artise foorumis genkyle, et ta on loll ja Hjarg bänniks mind SIIT selle eest. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:41 Teema:
|
|
|
Kas sa tunnistad ülesse oma teo ve? Bänn  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
W_W

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:45 Teema:
|
|
|
Kirjutas sellise jutu ja nüüd staatus "midagi nõmedat"
Kahtlane... |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 21:51 Teema:
|
|
|
| W_W kirjutas: | | R.E.M.I. kirjutas: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla
Kirjutas sellise jutu ja nüüd staatus "midagi nõmedat"
Kahtlane... | Oi se oli vale tegu. Ma arvan, et sinu subist saab Nüüd Kahtlane... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|