Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 17:08 Teema: |
|
|
Krt, kuidas teil inimesed see koguaeg õnnestub? tõmmake subgroupi lehelt, seal peaks mõnusasti kirjas olema mis keelde nad teevad _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
ShiroiNeko
|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 19:48 Teema: |
|
|
Aww :
|
|
Tagasi üles |
|
|
BornIn1142
|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 22:14 Teema: |
|
|
Stopa kirjutas: | Krt, kuidas teil inimesed see koguaeg õnnestub? tõmmake subgroupi lehelt, seal peaks mõnusasti kirjas olema mis keelde nad teevad |
Hmm, on ju ka gruppe, kellel pole lehekülgi? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
|
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 02:31 Teema: |
|
|
Oh jah, iga päevaga hakkavad mulle fandomid(anime klubide vormis) järjest rohkem vastukarva käima...
Neid gruppe, kellel pole lehekülgi, on kahtlaselt palju. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
Valdars
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 08:52 Teema: |
|
|
Tyger, mis sul Asashio ja Miyako vastu on? |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 09:53 Teema: |
|
|
babuun kirjutas: | Yey...raiskasin mõnusat aega Hajime no Ippo new challenger complete tõmbamiseks ja tuleb välja,et selle subid on hispaania keelsed. |
Sellise probleemi vätlimiseks (ja ka subide otsimise ärajätmiseks) on olemas minul kaks lihtsat lahendust:
Esimene on http://tokyotosho.info/ <- kui paned searchi kategooriaks Anime, siis see tähendab, et viskab sulle ingliskeelse ette. Non-English jaoks on oma kategooria. Ka RAWde jaoks on täiesti oma kategooria.
Teiseks võimaluseks, kui Tokyo Toshost leidma ei peaks, on teha lahti http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=129 Seal on animete all kirjas enamvähem kõik, kes seda animet subivad ning mis keeles. Seega saad sa teada, mis subgruppi oma tirida, mille oma mitte. Kui on, leiad sealt nende gruppide kohulehe. Kui ei, siis pead lihtsalt natuke rohkem otsima.
Valdars kirjutas: | Tyger, mis sul Asashio ja Miyako vastu on? |
Ma arvan, et Tyger mõtles siin selliseid klubisid, kes üritavad tõlkida animet. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Püh Aug 30, 2009 13:12). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 12:44 Teema: |
|
|
Ei-ei, Asashio ja Miyako vastu pole mul midagi, tõlkijatega olen ka sina peal, aga need online fännklubid, kuhu ma alatihti satun ja mille iga teine postitus on stiilis ''(nimi) on parim'', vot need. Vanadest harjumustest on raske lahti saada . _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
raidomees Kasemees Enn elab kase sees
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 17:44 Teema: |
|
|
Kas hästi paksude kulmudega tüdrukud on mingi uus feti¹? |
|
Tagasi üles |
|
|
babuun
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 18:34 Teema: |
|
|
raidomees kirjutas: | Kas hästi paksude kulmudega tüdrukud on mingi uus feti¹? |
Kas need kulmud on keskelt kokku kasvanud? |
|
Tagasi üles |
|
|
toomas
|
Postitatud: Laup Aug 29, 2009 23:25 Teema: |
|
|
ShiroiNeko kirjutas: | Aww :
|
Ma ei tea, kas sa tead, aga see pilt on tehtud Jaapani Super GT pitwalk'il #808 Miku Z4 talli juures. Viimasel üritusel toimus seal samalaadi nekomimi tants, mis sai ka mikuchannel blogis ära mainitud. Niisama teadmiseks. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 00:23 Teema: |
|
|
babuun kirjutas: | raidomees kirjutas: | Kas hästi paksude kulmudega tüdrukud on mingi uus feti¹? |
Ei, pigem isegi normaalsest lühemad, aga sihukesed paksud ja ovaalsed. |
|
Tagasi üles |
|
|
babuun
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 00:36 Teema: |
|
|
raidomees kirjutas: | babuun kirjutas: | raidomees kirjutas: | Kas hästi paksude kulmudega tüdrukud on mingi uus feti¹? |
Ei, pigem isegi normaalsest lühemad, aga sihukesed paksud ja ovaalsed. |
Siis ma ei tea,mis fetishiga tegu in. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 07:11 Teema: |
|
|
Khm, sisestasin guuglisse "big eyebrow fetish" ja eriti tarka ei leidnud kohe esmese hooga.
Aga näiteks selle leidsin. Ma olen viimasel ajal aina rohkem selliseid kahtlustäratavaid kulme näinud.
|
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 10:57 Teema: |
|
|
So moe i died. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
BornIn1142
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 11:21 Teema: |
|
|
Feti¹itest rääkides... Ma olen juba mõnda aega imestanud, miks täpselt inimestele teenijanna-kostüümides tüdrukud meeldivad. Kas asi on lihtsalt kostüümide esteetilisuses, või on siin mängus mingisugune alateadvuslik soov panna naine allaheitlikku positisiooni? _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
|
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 12:15 Teema: |
|
|
Äkki mõlemat, mulle näiteks teenijad ega põhimõtteliselt ükski teine feti¹ pole eriliselt rohkem meeldinud kui lihtsalt ilma feti¹ita ilus tüdruk. |
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 12:59 Teema: |
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Feti¹itest rääkides... Ma olen juba mõnda aega imestanud, miks täpselt inimestele teenijanna-kostüümides tüdrukud meeldivad. Kas asi on lihtsalt kostüümide esteetilisuses, või on siin mängus mingisugune alateadvuslik soov panna naine allaheitlikku positisiooni? |
Samahästi võiks küsida miks inimestele ükskõik milline teine feti¹h meeldib. Mina ei ole näiteks kunagi loliconidest aru saanud.
Väikse õe fantaasia on nendele, kellel väikest õde pole. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 13:50 Teema: |
|
|
Miks üldse on olemas sellised fantaasiad, kus tüübid oma väikeste õdedega imelikke asju teevad? Mida kuradit? Miks on lolicon olemas, miks nad vangis ei ole? Miks sellest nii avalikult ja vabalt rääkida üldse võib? Ma ütlen, kurat küll, need otakud on ikka hullud. |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 14:00 Teema: |
|
|
Heh, lolicon või õekompleks on küll väga süütud feti¹id. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Püh Aug 30, 2009 14:54 Teema: |
|
|
Keitarò Urashima kirjutas: | Heh, lolicon või õekompleks on küll väga süütud feti¹id. |
On jah, Danbooru on oma piltidega mind peaaegu verd nutma pannud.
Brrr.......
Tegelikult on feti¹id lahedad. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
|