OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Appleseed
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Nov 27, 2004 03:15    Teema: Vasta viitega

sry to butt in, aga V-QuB jutus oli point.

FF:TSW puhul OLI animatsioon e. liigutuste dünaamika suht nigel, eeskätt inimeste puhul. Nii facial kui skeletal animation jäid piisavalt puiseks, et 3D graafikaga tihedamini kokku puutuvat kodaniku häirida. Eriti just seetõttu, et asjasse kallati üle 100 miljoni USD (äkki 140? ei mäleta), ja selle eest oleks võinud ju motion capture'i ka sisse panna lisaks oma aja kohta fenomenaalsele graafika(mootori)le.

Square lunastas end tegelikult alles Animatrixi nimelisele animatsioonikogumikule intro-osa tehes... jutt käib siis The Final Flight of Osirisest. Seal kasutati sama FF-st tuntud graafikamootorit+motion capturet, järelikult skeletal animation oli paigas, ja inimeste liigutused loomutruud.

Kes viitsib, võib võtta kahes aknas kirjeldet animatsioonid lahti, ja vahe peaks kergesti silma hakkama. Üleüldse oli Osirise viimne lend ka esteetika ja teravuse koha pealt tervest FF:TSW-st vähemalt 2x üle... stoorist me muidugi ei räägigi (kuigi ma mõistan, et see on ülimalt subjektiivne küsimus, see käib üldse kogu minu siinesitet jutu kohta, va puisuse osa, mida igaüks oma silmaga näeb, kui vaatab). :wink:
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Nov 28, 2004 19:46    Teema: Vasta viitega

erick kirjutas:
sry to butt in, aga V-QuB jutus oli point.

right, ja kuhu see point kadus? Bunnysmile

Tsiteerin::
FF:TSW puhul OLI animatsioon e. liigutuste dünaamika suht nigel, eeskätt inimeste puhul. Nii facial kui skeletal animation jäid piisavalt puiseks, et 3D graafikaga tihedamini kokku puutuvat kodaniku häirida.

jätan praegu tehnilise poole ja kvaliteedi kõrvale ja ütlen, mis mind sellise 3D puhul häirib. ja FF puhul mitte niipalju, kuigi jah, natuke üle vaadates polnud siiski ka see nii kena kui meelde oli jäänud.

Appleseedi puhul pole õnneks asi nii hull, nagu odavamate 3D animete puhul, aga siiski häirib silma liigne arvutilik 3D-likkus ja kohatine ebaloomulikus või kunstlikus tegelaste liikumises, mille tõttu mina küll ei suuda sellest vaimustusse sattuda. seega kiitke kvaliteeti palju tahate, minu jaoks on see ikkagi veel kehv.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
zork



Liitunud: 19 Veeb 2003
Postitusi: 578
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Nov 29, 2004 09:30    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
V-QuB
Animatsiooni kvaliteet on liigutuste/dünaamika kvaliteet, näiteks kui FF-s tegelaste liigutused paistsid mitte just kõige parematena siis Appleseed-s oli animatsioon palju ehtsam ja usutavam.


Siiamaani vaatan suvalist 2D asja palju parema meelega, kui neid 3D omasi. Aru ei saa, mille pärast inimesed ohivad(eks ta muidugi ilus ole...), kui 3D animatsioone näevad. Kui lühidalt öelda, siis on need kõik siiani ebaloomulikud, suvaline 2D joonisfilm paistab vähemalt mulle loomulikum kui 3D oma. Appleseed võib ju olla kvaliteetne ja usutav, kuid vaatama hakates pead kõigepealt paraja aja sellega harjuma, et see ebaloomulikkus ei häiriks ja sa filmi korralikult vaadata saad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
ruri
hammustab rrrRRRRRrr


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 1645
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 07, 2004 20:57    Teema: Vasta viitega

kuna sain mingid hiina keelest tõlgitud subtiitrid kätte, siis viskasin natuke pikema pilgu peale ja paistab, et story poole pealt on filmi jaoks skript üsna erinevaks ümber kirjutatud. alates spetsiaalselt Deunani jahtimisega alguses ja lõpetades appleseedi mõiste täiesti teistsuguseks tegemisega ning seega sisu muutmisega hoopis teiseks kui mangas, kus õunaseeme oli õunaseeme, mitte metafoor, ja mängis ainult lühikest kuid siiski tähtsat rolli.

kui kusagilt paremad subtiitrid saab ja vaba aega leian, siis arvatavasti vaatan mis seal siis kokku on keeratud, sest ei välimus ega ka story paista praegu niiväga tõmbavat, et oleks vaja kuidagi kiirustada vaatamisega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Dets 10, 2004 18:53    Teema: Vasta viitega

Lõpetasin just hetk tagasi Appleseedi vaatamise. Lugu on tõepoolest mangaga võrreldes 'modifitseeritud', kuid ega see asja üldist olemust ei muuda, ja minu arust on kogu mangas veidi häguseks jäävat konflikti bioroidide ja inimeste ning kummagi erinevate tulevikunägemuste vahel palju rohkem ja selgemalt lahti kirjutatud.

Graafiliselt oli asi isegi ilusam kui oodanud oleksin, eriti Olympose linna teostust vaadates. Samas häiris ilmselt cel-shadinguga tehtud tegelaste valgustus, mis oli liiga kontrastne ja andis neidle kohati plastikust nukkude välimuse :P Samas igasugu robotitele ja mechadele oli see just paras.

Efektid ja võitlusstseenid väärivad mitmekordset ülevaatamist, ning soundtrack rokib täiega, sulatades actioni muusikaga nii ühtseks tervikuks, et ei tahaks üht ilma teiseta hästi tarbidagi :wink:

Kokkuvõttes ülimalt haarav elamus, ning eriti väärt vaatamist suurel ekraanil koos võimsate kõlaritega, nagu kõik visuaalsete ja audiolahenduste poolest efektsed linalood. :)



Ahjaa... ametlik veebisait koos nänni ja taustainfoga on siin:

http://www.a-seed.jp/en.html
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dark Master



Liitunud: 3 Juun 2005
Postitusi: 24

PostitusPostitatud: Teis Juun 14, 2005 12:20    Teema: Re: Appleseed Vasta viitega

mds kirjutas:
Oskab keegi ehk sellest tulevast animest rohkem rääkida, igaltpoolt leian ainult juttu 1988 aasta samanimelise filmi kohta.

Trailer ja jaapani(?) keelne info on siin http://www.a-seed.jp/
see kolmas trailer oli päris lahe
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tõrvik



Liitunud: 26 Apr 2006
Postitusi: 477
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Jan 26, 2008 22:36    Teema: Vasta viitega

No vaatasin ka ära.
Plot meenutab midagi Matrixi ja GITS`i vahepealset. Animeeritud on veids kehvasti ja aind arvuti peal (uusanimeeritud siis). Muusika oli super ja efektid võimsad.
Minu hinnang 7/10
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Star



Liitunud: 9 Sept 2004
Postitusi: 176

PostitusPostitatud: Laup Okt 29, 2011 20:46    Teema: Vasta viitega

Esimene pool oli väga hea. Teine pool igav ja segane. Viimast konflikti ämblikutega oleks kergelt saanud vältida. Ja üldse filmil mingi imelik plot alguses inimesed robotite vastu ja lõpuks robotid robotite vastu.

üldiselt hea anime.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
PurpleMello



Liitunud: 21 Nov 2011
Postitusi: 4

PostitusPostitatud: Esm Nov 21, 2011 18:25    Teema: Vasta viitega

See on mitte parimatest anime filmitest aga pole ka hullematest.
Ma olen seda näinud dvds ja seal oli ainult eesti keeles olemas mida ma oskan, vene keel ka aga seda keelt oskan vähe. Eesti keelne dub KOHUTAV!
Seal ainult tõlkis 2 inimest üks naine naisi ja üks mees mehi.See mees voiceactor oli kõige hullem ja siis kui ta luges seda pealkirja ette siis ma naersin püksid täis.XD
Aga muidu hea lugu selles filmis, lahe action, jumala hea animatsioon aga eesti keelne dub nagu ütlesin KOHUTAV. GRRRR!
_________________
I support Akatsuki more then the leaf village ninjas. LaLaLaa
Teised lemmikud animed peale Naruto Shippudeni
Death Note,Black Butler, Ouran High school host club jne jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Aug 30, 2014 19:36    Teema: Vasta viitega

Ma pole tükk aega enam ühelegi animele vastukaja kirjutanud, lihtsalt pole aega olnud või pole midagi kirjutada siia. Ise vaatasin kõik osad ära kahe päevaga, nii selle vanema OVA kui kaks filmi ja appelseed 13 OVA sarja ja viimati appelseed Alpha. Viimane postitus oli siin 2011.a. Ma ütlen selle kolme aastaga on heli ja pildikvaliteet nii palju arenenud, et täitsa hea kvaliteet oli neil.

Alustame siis algusest 1988 (OVA)

Täitsa testsugune pilt ja graafika. Lugu oli ka testsugune natuke kui uuemates OVA-des. Siin puudus Deunani ja Briareosi vahel romantika. Nad on tavalised koleegid mitte midagi muud. Deunani vanematest siin üldse ei räägita.

2004

See osa mulle meeldis, kus on loodud romantiline suhe Deunani ja Briareosi vahel. Siin näidatakse kuidas Deunan saab üldse Olymposele. Tegelikuklt Deunanil on saladus, mida ta ei mäleta, peale seda mis juhtus ta lapsepõlves. Ainult mõned inimesed teavad seda, kes proovivad teda tappa või enda poolele võita. Film alguses tutvub ta poolinimesega Hitomiga, kellest saab tema eluaegne sõber. Siin seletatakse lahti üldse inimeste ja poolinimest suhted tavaelus kui võimukoridorides. See ämblik on ka Alphas olemas, teda nimetatakse viimsepäeva relvaks. Sellel animel on parem graafika , sound ja võitlusstseenid. Ma ei ütleks et ta oleks 3d, ta on midagi vahepealset.

Appleseed: Ex Machina

Siin saab Briareos vigastada ja Deunan saab endale uue paarimehe, kes on nagu kakstilka vett sarnane Briareos inimese kujul. Siin löövad kired lõkkele, sest Tereus teab kõik asju ja kombeid Deunani kohta, aga see on Deunanile valus , sest ta armastab ikka Briareost. Siin osas nakatuvad poolinimesed ja inimesed mingisse viirusse ja muutuvad agresiivseks.

Appelseed 13(OVA), millel on 13 osa pikkusega 25 minutit.

See on üldse teistsugune lugu, siin on Deunani ema lugu teistsugune ja Isaac on argonautide juht, kes oli esimese Movies kindral uraaniuse parem käsi. Siin on peategelane Dia, kel on oma motiivid miks ta vihkab poolinimesi. Ta on Hitomi ja Deunani hea sõber, kes armastab lapsi.

Appelseed Alpha

See on täielik 3D. Siin ma ei saagi aru täpselt nüüd, mis juhtus Deunani ja
Briareosi. Siin on nad kuskil pärapõrgus ja teevadteiste jaoks musta tööd, et ellu jääda ning otsivad oma paradiisi. Briareos pole enam selline võitlussõdur, mis ta oli varem vaid paljude vigadega poolinimene.

Ma soovitan kindlasti kõigile seda animed. Ise vaatasin seda animed vene keeles. See anime on raske sisuga keeleliselt. Kui keegi tahab siis võin lingi anda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Will



Liitunud: 11 Märts 2005
Postitusi: 485
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Sept 15, 2014 12:39    Teema: Vasta viitega

Appleseed Alpha ongi ju prequel... minu meelest parim Appleseed film. Ootan põnevusega järge.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: