OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Netist tellimine / abii?

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> cosplay
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Neliel Tu Oderschvank



Liitunud: 12 Märts 2013
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Püh Okt 27, 2013 01:54    Teema: Netist tellimine / abii? Vasta viitega

Tegin siis lõpuks sellise teema Cosplay alla.
Ma tahaks abi teilt, või noh, et keegi palun selgitaks mulle kuidas see interneti poodidest (nt. Ebay ja LightinTheBox) tellimine käib? Üldse ei mõista seda asja T_T mis iganes krediitkaarte jne asju vaja on ja kuidas kätte saad... (Ps ma olen ka alaealine LaLaLaa)
Asi on selles, et sooviksin ise ka tõsisemalt cosplayga tegelema hakata, aga pole ühtegi tegelast, kellel poleks tukka. (Väljaarvatud Rin Kagamine & Ritsu Tainaka. ma ei värvi juukseid, sorri).
Ma vajan parukaid :c Kostüüm poleks mure, kui materjal olemas. So help, anyone? (kui see foorum välja surnud pole). ???
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
MikuHatsune



Liitunud: 9 Märts 2013
Postitusi: 2
Asukoht: Eesti,Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Okt 27, 2013 02:49    Teema: Re: Netist tellimine / abii? Vasta viitega

Nt minu Hatsune Miku pakk jõudis Tallinna mingi kuu aja pärast.Ja sellises rohelises pakis.See polnud eriti suur pakk LaLaLaa sellise keskmise suurusega LaLaLaa .Ma arvan ,et kuskilt Eestist ikka leidub mingeid parukaid :0
_________________
╔╗╔╦══════════════╦╗
║║║╠══╦═╦══╦╦══╦╦═╝║ Put this on
║║║║╔╗║╔╣╔╗║║╔╗╠╣╔╗║ your signature
║║║║║║║║║╚╝║║║║║║║║║ if you love
║╚╝║╚╝║╚╣╔╗║║╚╝║║╚╝║ Vocaloid
╚══╩══╩═╩╝╚╩╩══╩╩══╝
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
genky
hommikune tõus


Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 3674
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Püh Okt 27, 2013 10:06    Teema: Vasta viitega

Kui sul pole senimaani loetu (saitidel olev info maksevõimaluste ja kasutajatingimuste osas) põhjal tekkinud täit ülevaadet, kuidas asi käib, soovitan kõigepealt pöörduda oma vanemate poole. Kui nemad ei tea, siis koos nendega oma panga poole. Selles suhtes, et sellisel juhul on sul võimalik vältida tekkivaid ebamugavusi (määritakse midagi pähe (ka panga poolt!!), keeldutakse kauba andmisest etc).


Internetist ostmine käib peamiselt siiski krediitkaardi alusel, slleks peab aga olema töötav täisealine. Ka PayPal, mille vahendusel asjad toimuvad, vajab krediitkaarti. Väga vähestes kohtades saad sa maksta pangaülekandega. Seetõttu soovitan igaljuhul end kurssi viia, millised on sinu võimalused. Krediitkaart selle originaalmõistes on aga saadav ainult täisealistele. Oma alternatiividena saad ehk mõelda midagi järgnevatest.

Minul endal on LHV pangas konto, kus sinu pangakonto+kaart on autoaatselt ka krediitkaardi funktsiooniga internetis tellimiseks (nagu virtuaalne krediitkaart). AGA, sa ei võta pangast krediiti, vaid maksad selle summaga, mis sul pangakontol on. Pangakonto lahtitegemine käib aga läbi vanemate ning tuleb enne kaaluda ka läbi, milline pank sulle endale kõige paremini sobib. LHV nt sularahaga üldse ei arvelda ning pangaautomaate neil seetõttu pole.

Ma soovitaks muidu uurida, mis lood on selle virtuaalse krediitkaardiga, mida ma tean, et on SEB pangas. Kas mujal pangas ka, ei tea. See ideeliselt peaks funktsioneerima saamoodi, et internetist ostes on sul võimalik maksta nagu krediitkaardiga, aga tegelikult läheb sul lihtsalt see raha, mis pangakontol on. Vb saab seda ka alaealisena taotleda.

Kauba kättesaamine käib muidu erinevalt. Mõned kohad saadavad sulle seda kui kingitust (eeskätt Hiinast tellides), et vältida tollimaksu, teised saadavad kui kaupa, kuhu tuleb tollimaks peale. Osad pakendid tuuakse sulle koju, osadele pead postkontorisse järgi minema. Küll aga on Eesti Postiga aegajal jamasid, niiet tuleb ise ka jälgida tellimiste aegu, sest alati ei tule postiteadetis või neil miskipärast pole süsteemis sees andmeid.
_________________
Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Orochimaru



Liitunud: 17 Jan 2014
Postitusi: 2

PostitusPostitatud: Reede Jan 17, 2014 23:36    Teema: Vasta viitega

Minu Akatsuki mantel tuli 2 kuud, eelmine aasta siis proovisin sellega Akatsuki Orochimarut koos kõige kupatusega- maoläätsed ja meik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Keissy



Liitunud: 1 Aug 2008
Postitusi: 62
Asukoht: enda toas

PostitusPostitatud: Püh Veeb 09, 2014 13:40    Teema: Vasta viitega

Ma olen ühe paruka tellimisel kasutanud SEB virtuaal krediitkaarti. Raha liikumine paypal'i ja sealt edasi õnnestus.

Virtuaalkaardi hea omadus iseenesest on, et see ei nõua tõendust, et oled parasjagu tööl. Ma ei mäleta kuidas olid sel kaardil nõuded vanuse suhtes. Virtuaal krediitkaart on kehtiv ühe kuu ja vajadusel saab seda alati uuesti tellida. (Tegelikult ma ise tegingi endale SEB pangakonto ainult selleks, et saaks tahtmise puhul tellida välismaa lehekülgedelt midagi. Mu põhiliselt pangakontol, mis asub Krediidipangas, sellist võimalust pole.)

Kuna sa oled veel alaealine, siis soovitan ka mina kogu tellimiskäiku teha koos vanematega, et hiljem sellega seoses ei tekiks üllatusena probleeme.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> cosplay Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: