OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

teema kõigest ja mitte millegist III
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 115, 116, 117  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 09:50    Teema: Vasta viitega

Neid viimaseid postitusi lugedes on mul teatav deja vu, sest ma olen aastaid tagasi ise samadel teemal foorumis pisaraid valanud. Sellal ma ei teadnud, et otsus animet mitte vaadata on sama lihtsasti vastuvõetav kui otsus animet taas vaatama hakata. Oma osa mängib siin muidugi tõsiasi, et mõistust ja meeli erutavaid teoseid ilmub aina vähem ning ennastkordavad stambid on pea iga uue sarja puhul aina selgemad ja selgemad. Mingi hetk tekib juba tunne, et 95% sarjadest saab vabalt mingisugusesse võrdlemisi lihtsakoelisesse maatriksisse sisestada kus kõik kesksed elemendid esindatud on ning mille kaudu selgub et see kõik on lihtsalt järjekordne mikstuur vanadest asjadest, siit-sealt nuditud et veidi värskemalt mõjuda.

Siis jääb üle vaid loota et kogu selle ettemääratuse raames end sarja vaim end siiski näole annab, isegi kui tema vorm ainult vaatajale endale nähtav on ning selle verbaliseerimine lähes võimatu.

Teemade teemal (lol): võimalik, et ma kunagi toetasin arusaama 1 anime = 1 teema, kuid nüüdseks olen ma sellest üsna eemaldunud juba ega pea seda vajalikuks. Kui kellegil on piisavalt palju uut öelda mõne sarja kohta, siis võiks ta ju uue teema teha ning lõppu lisada viite vanale teemale (viimast võib ka muidugi administraator teha).

Ka ei ole mul (enam?) probleemi nende lühiülevaadetega. Piisab sellest kui teemast mingisugune mõte või arvamus vastu kumab, et miks just see sari teemat vääris. Selles mõttes on see eelpool viidatud Worst'i teema tõesti allapoole mõõtu, sest see ei ütle tõesti absoluutselt midagi. Muud lühiülevaated on minu jaoks fain.

Osades foorumites olen kohanud sellist featuuri nagu avalik avapostitus, elik kõik kasutajad saavad teemade esimest postitust muuta. Sellisel juhul peaks meil aga ka mingi wikipedia-laadne history olema mis võimaldaks taastada esialgseid postitusi kui midagi nihu läheb. Ja noh, see eeldaks PHPBB täiendamist ka, mis on omaette ooper.

Auhinnad ja meened on alati toredad, aga siis peaks tõesti mõtlema et mille eest. Minu arust võiks mingeid foorumisiseseid võistlusi korraldada, mitte siduda neid alati kindlal ajahetkel aset leidvate kokkutulekutega. Aga mu pea on tühi hetkel teemade kohalt.
cenorig kirjutas:
Luban siis, et teen väikese ülevaate tänavusest (suurepärasest) kevadhooajast.

Jaa? Minu järeldus oma senisest kokkuvõttest on see, et seis on sant. Mõned sarjad olid küll veidi paremad kui teised, aga ma pole päris kindel kas ma ühtegi neist edasi vaatan.

Aga see jutt siis juba vastavasse teemasse.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
mimmu
hilja juba


Liitunud: 22 Apr 2005
Postitusi: 1270
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 10:32    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Ja minu märg unenägu, kus acousmatique taas foorumisse postitas, sai ka ilmsiks.

sekundeerin. DroolDroolDrool.

Üldse ma teen natuke rõõmurattaid selle tõttu, et asi siin viimaste päevadega nii kirglikuks ja elavaks on muutunud. Hentai

P.S. Ühtlasi, JoJo vmis ta oligi, oli mul täiesti kahe silma vahele jäänud, ehk muusikateemas kohtasin ma teda enda mäletamist mööda esimest korda. Niiet tutvustus ei oleks üldse halb ka siis kui on tunne, et "kõik nagunii teavad"
_________________
Onu Vanja kurvad püksid


Viimati muutis seda mimmu (Nelj Apr 18, 2013 10:41). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 10:40    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Vanemaid pole mõtet ärgitada, aga erick ja shadowman näiteks vaatavad animed, võiks ju muljeid jagada ka.


Guilty as charged. Kusjuures ma vahepeal olin animest üsna võõrdunud, kuid olen viimasel ajal jälle vaikselt vaatama hakanud, nii et tõepoolest - seda, et ma foorumisse ammu midagi pikemat kirjutanud pole, võin ainult iseenda laiskusega vabandada. Löön silmad maha ja üritan edasipidi tublim olla.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 16:05    Teema: Vasta viitega

acousmatique kirjutas:
cenorig kirjutas:
Luban siis, et teen väikese ülevaate tänavusest (suurepärasest) kevadhooajast.

Jaa? Minu järeldus oma senisest kokkuvõttest on see, et seis on sant. Mõned sarjad olid küll veidi paremad kui teised, aga ma pole päris kindel kas ma ühtegi neist edasi vaatan.

Kui ma õigesti aru saan, siis sa pole juba pikemat aega ühtegi hooaega jälginud. Mina olen. Vahepealsed aastad alates kusagilt 2009 kandist on olnud üpriski sündmustevaesed. Sel kevadel on puhumas ikka pisut värskemad tuuled. Esimeste osade põhjal ei saa muidugi kaugeleulatuvaid järeldusi teha, aga ammu pole mul hooaja avalöökide kohustuslikul läbinärimisel nii fun olnud. Muidugi minu valim oli pisut teistsugune kui sul (ja tallinlastel) ja nagu näha jäi palju jama vaatamata.

Kuid kõik oleneb siiski vaatenurgast. Isik, kes aastas paar-kolm sarja vaadata maldab ja isik, kes kasutab animest rääkides fraasi "kohustuslik läbinärimine" on oma suhtumises ilmselt liiga erinevatel lähtepositsioonidel. Ning veelgi laiemas kontekstis nendin, et suure tõenäosusega ei ilmunud sel kevadel midagi, mida ma võiksin hiljem animekaugele kuid kvaliteetsest meelelahutusest lugupidavale isikule soovitada (nagu Bebop, Evangelion vms).

Mul endal on just viimasel mingi väike kirg tagasi tekkinud. On meelde tulnud, miks ma selle meediumi uurimisse nii süvenenult uppusin. Kas ja kaua see jätkub, ei tea. Ning loomulikult on jabur kedagi süüdistada: kuidas sa julged oma hobisid muuta? Kust pärineb jultumus eluga edasi minna ja endistest huvialadest küllastatud olla? Urjuh!
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ShinNatsume
Robin, komadori


Liitunud: 12 Juun 2007
Postitusi: 1785

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 16:56    Teema: Vasta viitega

Ma imestan, et mind cenorigi postituses ära mainiti LaLaLaa Kirjutamisoskus on mul üsna keskpärane, kui mitte halb. Samas viitsimist ja aega mul on..

Alustaks sellega, et üks asi, millega ma kohe üldse nõustuda ei taha on arvamus, et vanasti oli anime parem ja, et sitta oleks siis minimaalselt olnud. Obv. ei vaadanud keegi meist 80ndatel ja 90ndatel animet ongoing'ult ning nüüdseks on välja nopitud "must-watch klassika" ning siin nüüd tekib illusioon, nagu oleks siis enamus, kui mitte kõik anime hea olnud.. Siin mängivad oma rolli ka nostalgiaprillid ning eelarvamused.

Ka vanasti oli rohkem sitta, kui head kraami ja mu isiklike lemmikute hulka kuulub nii mõnigi 21. sajandi anime (Gurren Lagann, Kaiji, Kaiba, Baccano etc.). Samas ei väida ma, et vana anime halvem oleks, see illusioon on tekkinud põhjusega - enamus sellest "must-watch klassikast" ongi VÄGA hea ning enamus koolihaaremid ongi pasad. (kuigi erand kinitab reeglit - toradora, clannad ja haruhi olid kõik täitsa tasemel kraam)

Samas siin oleneb jällegi, et mida mõeldakse "uue" all - kas 21. sajandit üldiselt või pigem viimaseid aastaid (2009'st praeguseni). Samas ma isiklikult arvan, et anime, mida vaadata ei saa kunagi otsa. Alustage näiteks /a/ recommendation chart'idest või MAL top list'ist.
Also, paska animet, mida on lõbus vaadata on ka omajagu. :P
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Aarne



Liitunud: 28 Juun 2012
Postitusi: 107

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 17:25    Teema: Vasta viitega

Velp, ma arvan, et ehk on veel selliseid inimesi nagu mina, et vaatab päeva lõpus foorumisse ja loeb läbi mis uued postitused on, eriti ei controbooti, lihtsalt lurkib.
_________________
I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 20:12    Teema: Vasta viitega

Ise olen ka vana tegelane juba siin foorumis ja käin alati siin läbi. Vaatan, kas keegi on midagi uut ka kirjutanud. Ülepikka aja on tehtud siin kahe anime tutvustus, mis on täitsa hea uudis minu jaoks. Need animed on ka minu nimekirjas, kui ainult aega leian, et neid vaadata. Ise soovitan kindlasti Durarara!! -t ja Sakurasou no Pet na Kanojo, mis on mul pooleni.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
GrowlinKris



Liitunud: 15 Sept 2012
Postitusi: 3

PostitusPostitatud: Nelj Apr 18, 2013 21:50    Teema: Vasta viitega

Ega kellelgi mingeid vanu mängukonsoole pole müüa? :3
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
ShinNatsume
Robin, komadori


Liitunud: 12 Juun 2007
Postitusi: 1785

PostitusPostitatud: Teis Apr 23, 2013 16:39    Teema: Vasta viitega

http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426490
Muhe
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Apr 23, 2013 18:44    Teema: Vasta viitega

ShinNatsume kirjutas:
http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426490
Muhe


Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Apr 24, 2013 12:03    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
NB! Teemasse vaid osaliselt puutuv kuid arutlemisväärne ideelend.
Järgnev mõte tekkis mul juba talvel ja ma usun, et mäletan õigesti, kui ütlen, et selle tekitajaks oli Random Hero, kes, võrreldes Estconi Baka kokkutulekulega, muu hulgas mainis, et meil pole mingeid auhindu või tiitleid üle anda nagu neil Stalker. Minu mõte oligi säärane, et võiks ju aasta parima arvustuse eest midagi sellist olla. Kaasnev au ja meene, olgugi et väikesed, või parimate mainimine motiveeriks ehk rohkem kirjutajaid. Järgmiseks kokkutulekuks võiks ju midagi sellist orgunnida, kergelt teostatav.


Superhea mõte!
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Kolm Apr 24, 2013 14:51    Teema: Vasta viitega

ShinNatsume kirjutas:
http://www.nyaa.eu/?page=view&tid=426490
Muhe


Ma tean, et näiteks Suures Pealinnas plaanitakse juba ühisvaatamist, seega mainiks ühte asja.
Kui te foorumis spoilite, panen ma foorumi põlema.
Keegi ei taha seda.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Envy



Liitunud: 7 Aug 2007
Postitusi: 356

PostitusPostitatud: Laup Apr 27, 2013 22:46    Teema: Vasta viitega

Yo bakad, mis teete?
Vaatasin täna anime K (Project) ära, päris lahe oli. Kogemata sattusin esimese epi peale, tundus väga ilus ja kõik need mõõgad ja sähvatused panid mind tundma taas 14-aastase animefännina. Sellepärast ei suutnud pead ära pöörata ja kõik 13 episoodi vuhisesid kiirelt mööda... Speed Grapher on ka huvitav mis praegu vaatan - fotograafist, kes suudab erutuda ainult pilte tehes + tüüpiline absurd superpowers. Põnev-põnev.
Mõtlen, et vaataks ÜHE filmi JAFFil see aasta, mis oleks absoluutne must-watch, kui üldse?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tvk_



Liitunud: 8 Aug 2010
Postitusi: 204

PostitusPostitatud: Püh Apr 28, 2013 09:04    Teema: Vasta viitega

hiromi oli suurepärane
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
ShinNatsume
Robin, komadori


Liitunud: 12 Juun 2007
Postitusi: 1785

PostitusPostitatud: Püh Mai 05, 2013 20:35    Teema: Vasta viitega

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shether



Liitunud: 25 Jan 2007
Postitusi: 765
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 21, 2013 10:03    Teema: Vasta viitega

Sain juhuslikult targemaks, miks animedes (ja ilmselt siis üldiselt Jaapanis) veregruppidele tähelepanu pööratakse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Mai 23, 2013 08:08    Teema: Vasta viitega

Soovin teada kas Man of Steel ja Superman: The Legend need on kaks erinevat filmi või üks ja sama film.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Nelj Mai 23, 2013 08:50    Teema: Vasta viitega

Kaoru kirjutas:
Soovin teada kas Man of Steel ja Superman: The Legend need on kaks erinevat filmi või üks ja sama film.


Jah. Need on üks ja sama.
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Reede Mai 24, 2013 01:41    Teema: Vasta viitega


_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Teis Mai 28, 2013 01:36    Teema: Vasta viitega

Oskab keegi öelda, miks fondi suuruse ja värvi käsud mul ei toimi. Firefoxi kasutan. Käsitsi sisestada saan küll, aga kirja highlightides ja menüüst suurust/värvi valides ei toimu midagi. Teiste bbcode käskudega probleeme pole.
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 115, 116, 117  Järgmine
Lehekülg 103, lehekülgi kokku 117

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: