OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2012/2013 Talvel välja tulevad animed.
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Laup Jan 12, 2013 02:48    Teema: Vasta viitega

Lisan mõned kommentaarid enda antud hinnetele. Esiteks peab ütlema, et kuna ma aimasin, et tegu on ääretult kesise hooajaga, siis otsustasin hinnata natuke leebemalt kui tavaliselt (st 3 või 4 punkti saanud animed olid kõik ikka parajad saastad).

Vividred Operation
Mahou shoujo + tehnoloogia + pantsud. Juba teises stseenis täitis terve kaadri tütarlapse tagumik. Peamiseks põhjuseks, miks ma seda animet kindlasti edasi vaadata ei kavatse, oli äärmiselt nõrk plot.

Tamako Market
Järjekordne KyoAni moeüllitis. Anime üheks keskseks tegelaseks oli mingi intelligentne papagoi, kelle naljad väga kiiresti tüütuks muutusid. Umbes kümme minutit enne lõppu avastasin ennast juba üsna kannatamatult ootamas, millal see jama ükskord läbi saab.

Sasami-san@Ganbaranai
Üks minu suuremaid ootusid sellel hooajal, kuid kahjuks valmistas pettumuse. SHAFTi animatsioon oli suurepärane nagu alati, aga lugu ei pakkunud huvi ja tegelased olid äärmiselt antipaatsed. 6 punkti andsin puhtalt visuaalse külje eest, edasi vaadata kindlasti ei kavatse.

Love Live!
Mingi mõttetu iidolanime, kus kõik tegelased olid ühte nägu. Polnud just karjuvalt halvasti tehtud, kuid sellised animed pole minu tass teed.

Senran Kagura
Fanservice'it täis anime, kus noortest tüdrukutest ninjadel võitluse ajal pidevalt riideid seljast ära kukub. Dropped.

Hakkenden: Tòhò Hakken Ibun
Igav ja kahvatu shounen.

Ore no Kanojo to Osananananananananananabatman
Keskkooliromanss ja komöödia, aga mitte üldsegi halb. Keskmisest natuke huvitavamad karakterid ja üsna lõbus lugu ka. Vaatan edasi, vähemalt esialgu.

Maoyuu Maou Yuusha
Kõigi nende suurte õhupallirindade taga, mille üle siin bakas nii pikalt arutletud on, oli tegelikult täiesti huvitav stoori. Meenutas natuke sellist raamatut nagu "Viimane sõrmusekandja". Mulle meeldib, vaatan edasi.

Bakumatsu Gijinden Roman
Sellele animele annaksin hooaja kõige igavama esimese episoodi tiitli.

Amnesia
... ja sellele animele teise koha. Kuigi kui eelmine oli halb ja igav, siis Amnesial oleks isegi potentsiaali, kui seda lugu nii aeglaselt ja tuimalt poleks jutustatud.

Kotoura-san
Ootasin mingit tavalist koolianimet, sain midagi hoopis muud. See oli vist viimaste hooaegade konkurentsitult kõige tõsisem ja kurvem esimene episood (paradoksaalne, kuna tegu on eelkõige ikkagi komöödiaga). Ja väga hea ka sealjuures, läks hinge.
Olgugi et mul on mõningased kahtlused, kas see anime samal heal lainel jätkata suudab, kavatsen ma seda kindlasti edasi vaadata ja julgen ka teistele soovitada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
teshrin



Liitunud: 18 Aug 2009
Postitusi: 532
Asukoht: Fujoshi land

PostitusPostitatud: Laup Jan 12, 2013 13:36    Teema: Vasta viitega

Väga ilus ja põhjalik ülevaade.

Sai öösel kell 4 natuke piloote vaadatud.

Hakkenden - Touhou Hakken Ibun oli minu arvates päris viisakas, kuigi mind häiris mitmeid kordi see, kuidas erinevaid kohti, mis ei nõuaks palju eetriaega (või ei nõuaks seda üldse), aga mis olid ploti osas õige pisut olulised/huvitavad/naljakad, välja jäeti. Samuti see, kuidas üks tegelane hoopis teistsugune tundus (vt eelmine punkt). Arvasin ka miskipärast, et anime on Shugo Chara stiilis - eip. Aga nunnu vaatamine, hea OP. Kindel jätkaja.

Maoyuu teine episood oli talutavam. Esimene ehmatas oma tissifestiga ära, teine tõmbas teema oluliselt rindadelt ära ja põhiploti poole. Väga hea. Episood läks nii kiiresti, et ei jõudnud mõtlemagi hakata, millal lõppeb, kui ED juba mängis. Oo jaa!

Tamako Marketi OP vedas totaka naeratuse suule - selline värvide pillerkaar oli... kawaii~ Anime ise... Mulle ei meeldi Dera Mochiyucky, aga ülejäänud tegelased olid küll lahedad. Plusspunktid OPi ja EDi eest, also K-ON!i tuttav nunnu stiil. Ei olnudki nii igav ja plotitu, nagu kirjeldust lugedes arvasin. Jätkab.
_________________
You're only young once, but you can be immature forever.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Petsu



Liitunud: 9 Juul 2012
Postitusi: 16
Asukoht: Põlva maakond ORAVA

PostitusPostitatud: Teis Jan 15, 2013 17:09    Teema: Vasta viitega

Isiklikult mis minule huvi pakkub on 2 animet praegu eimene on OreShura ja teine on Da Capo III. Da Capo selle et just hiljuti vaatasin I ja II hooaja ka ära
_________________
Happybunny !!!Yataaa!!! Happybunny
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
delos



Liitunud: 12 Aug 2009
Postitusi: 19

PostitusPostitatud: Reede Jan 18, 2013 21:08    Teema: Vasta viitega

shadowman kirjutas:
Tallinnas käis koos Wannabe Talvehooaja Animete Hindamise Ümarlaud™, vaatas teie eest ennastsalgavalt kõik uued sarjad ära (et teie seda tegema ei peaks) ja leidis, et hooaja objektiivselt parima esimese episoodi tiitlit ei ole väärt mitte palju furoori tekitanud Maoyuu Maou Yuusha ega isegi Akiyuki Shinbou geniaalse käe all valminud ja SHAFTi poolt animeeritud Sasami-san@Ganbaranai, vaid kõigi üllatuseks hoopis selline pisike sari nagu Kotoura-san.


Tartus kogunenud Tõeliselt Objektiivne Animete Hindamise Seltskond parandas Tallinna kehva ja mitteobjektiivset tööd.

Kõigi mitteüllatuseks osutus parimaks Ishida to Asakura. Teise koha sai normaalse pikkusega sari Kotoura-san, nii et lähedal aga sigarit ei saa, Tallinn!

Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Jan 18, 2013 22:08    Teema: Vasta viitega

Enne alustamist annan väikese seletuse oma hinnetele, kusjuures seletan vaid neid hindeid, mida andsin: 5 oli baashinne mille põhjal ma kõike muud hakkasin hindama, 5-7 tähistas keskpärasuse erinevaid astmeid, ehk siis keskpärane anime sai hindeks 6 ja +-1 andsin puhtalt meeldimise põhjal. 8 tähistab meeldivat animet, mis küll ei võitnud mu südant, kuid haaras mu huvi. 10 tähendab, nagu alati, animesid mis läksid mulle kuidagimoodi hinge ning mida ma ilmselt ka edasi vaatan. 3 tähistab saasta. 9 tähendab et seal oli naljakas kaelkirjak.

Kotoura-san
Anime räägib tüdrukust, kes oskab mõtteid lugeda. Kuna ta aga oli väiksena suure suuga, siis kõik hakkasid teda vihkama, sest ta lobises saladusi välja. Nii jätsid ta vanemad ta maha ja kui ta lõpuks sai oidu teise kooli üle minna, leidis ta veidra poisi, kes temaga järsku hängida tahtis.
Tagasivaadates tehti selle esimese osaga väga kaval ja andekas trikk - enamus episoodi oli hallikates toonides ja hästi masendav ning armastuse puhkedes läks kõik PUHH värviliseks. Üks viga selle juures oli see, et kuna peategelane ei saanud kuidagi aru, et teiste saladuste väljarääkimine pole just taibukas, ajas see pigem mind närvi kui pani kaasa tundma. Teine viga oli poisi tegelaskuju, mis on lihtsalt ebameeldivalt tüütu. Ja väga generic shoujo tõotab tulla. Kokku saab hindeks 5.

Yama no Susume (lühi)
Tüdruk kohtab lapsepõlvesõpra kellega ta lubas mägedesse ronida, aga vahepeal ta hakkas kõrgust kartma.
Siin juhtus nii vähe, et oleks võinud kasvõi 5-minutilised episoodid siis teha, mitte 3-minutilised. Muidu jättis rohkem tahtma. 6.

Ai Mai Mi
(lühi)
ei mäleta, 6

Ore no kanofjopasfscmpo
On üks poiss, kellel on täiesti pandav waifu, aga ta hoolib ainult õppimisest. Nii et kui ta kooli läheb ja üks kena tüdruk, keda ka huvitab vaid õppimine, teda oma võltspoisiks ¹antaseerib olema, siis ta on nõrk ja laseb ennast ära kasutada.
Muidu oleks tore haarem, kui võltstüdruksõber poleks hästi vastiku iseloomuga. 7.

Maoyuu Maou Yuusha
Kangelane läheb deemonikuningat tapma ja siis hoopis sek...hakkab temaga seiklema.
Esimene osa oli ilmselgelt osa tervikust, nii et üksikuna on teda väga raske kõrgemalt hinnata kui 7. Btw erik_schultsil oli tegelt õigus.

Cuticle Detective Inaba
On mingi libahunt ja tal on sõbrad ja kõik on bishounenid oma huvitava debiilsusega ja siis nad lahendavad lolle juhtumeid.
Äärmiselt ebahuvitav sari. Mõni hea nali oli, aga arvestades et nad üritavad neid iga 3 sekundi tagant teha, ei ole õnnestumisprotsent just väga suur. 5.

Mangirl! (lühi)
Mingid tüdrukud tulevad lambist kokku ja pärast väikest tutvustust hakkavad kohe oma mangaajakirja kallal tööd tegema.
Polnud niivõrd intrigeeriv, kui lihtsalt tore lühike vaatamine. 7

Amnesia
Tüdrukul on amneesia ja siis seal on mingi lendav halvasti riietatud tüüp, keda ainult tema näeb. Ta amneesial on sügavamad implikatsioonid ja ta on bishounenitest ümbritsetud.
Kõrgema hinde sai peategelase pärast, kes oli küll vaikne ja häbelik, aga väga sobilikult - tal oli just fakin amneesia. 7.

Puchimas! (lühi)
Kõigil on mingid väikesed versioonid endast ja siis see on naljakas vist.
See oli tegelikult päris halb, aga ma panin hea skoori naeru pärast. 7.

Love Live!
Tari Tari oli ka muusika anime ja
Spoiler:

seal taheti ka kooli kinni panna

, aga siin tahetakse kohe kooli kinni panna ja ainult iidoliklubi saab seda päästa!
Südamega anime, väga meeldis nii animatsiooni kõrge kvaliteet, hea muusika, kui ka lahedad tegelased. Plot tundus alguses tobe, aga hakkas osa lõpu poole senssi meikima. 10 punkti!

Vivired Operation
On tulevik ja kuldajastu, mil elektrit saadetakse satelliitidega maale ja rollerhõljukid on kõige lahedamad asjad üldse. Küll aga tahab mingi hiigelämblikrobot seda elektrisüsteemi lõhkuda, nii et üks 14-aastane tüdruk ja ta nirgiks muutunud teadlasest vanaisa peavad päeva päästma!
Kõige huvitavam magical girl setting, mida ma olen seni kohanud, tegu on siis tulevikumaailmaga ja moondumine käib puhttehnoloogiliselt (technological girl!), lisaks on hõljukmotoroller kõige lahedam asi üldse! Miinuseks ennemainitud algus noore tüdruku tagumikuga ekraanis ja mõningaselt puudulikud sekundaarsed tegelased. 8!

Senyuu. (lühi)
9

Sasami-san@Gambarananananananananabatman
Vaadake ise.
Hea muusika, huvitav värvikasutus (shaft noh), ja mina 5 minutit hüüdsin teise poole ajal rõõmsalt ekraani poole "wtf!" ja "mida vitsa!", kindlasti tabas see anime minu jaoks märki! Äkki ma peaks shafti fänboyks nüüd hakkama. 10!

Hekkenden
See on lihtsalt rongiõnnetus. See on seda tüüpi fantaasia, kus autor paneb lihtsalt lahedaid asju järjest kokku ilma mingi hea maitse ega ülevaateta. Vastik vaadata. 5, sest seal olid siiski lahedad asjad.

Ishida to Asakura (lühi)
Hea raidomehe-tüüpi huumor. 10.

Tamako Market
Tüdruku igapäevaelu kauplustänava ühe riisikoogipoe tütrena.
Äärmiselt nunnu anime ja oleks vast väärt rohkem punkte, kui välja lõigata iga aimdus mingist paksust papagoist, kes on kohutav tegelaskuju läbi ja lõhki. 6.

blabla Roman
Lupinile pandi habe ette ja ta teeb igast kangelaslikke asju. Esimene osa näitas potentsiaali, kuid ei midagi erilist. 7.

Osaka Imouto (lühi)
Üllatavalt huvitav, meeldiva huumoriga. Miinuseid saab flash animatsiooni ja selle eest, et ma ei oska jaapani keelt. 6.

Senran Kagura
Ninja tüdrukud ebardrindadega võitlevad mingite teiste ninjadega, tülgastav anime. 3.

Mondaiji-tachi
Murelapsed tõmmatakse fantaasiamaailma kus nad peavad igasugu väljakutseid lahendama.
Standardne setting, täitsa tore. 7

GJ-bun
Tavaline klubihaaremanime väga lahedate tegelastega, animatsioon on küll veidi ebastabiilne, aga muidu sai mõnusalt naerda. 8.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Püh Jan 20, 2013 12:33    Teema: Vasta viitega

Mina seekord ei näinud üldse nii palju animeid, aga ma loodan, et see ei pane teid kahtlema minu Objektiivsuses.

Yama no Susume tundus nagu selline anime, mis võiks olla nunnu ja naljakas kui ainult see poleks kuradi 3 minutit pikk.
Ai Mai Mi kohta ei mäleta mitte midagi. Vist oli mingi debiilne 3-minutiline webisode kohutava joonistusstiiliga kus isegi 3 minuti jooksul ei suutnud midagi toimuda.
Ore no kanojo to bla bla bla ei olnud enam kolm minutit pikk, aga suutis sellele vaatamata olla halvem kui need eelmised asjad.
Maoyuu oli ainus anime, mille kohta ma arvasin, et kui mul hakkab olema väga palju vaba aega millega ma ei oska midagi peale hakata, siis ma vaataks seda. See "ÜLELIIGNE ECCHI" ühe paari rindade näol ei jäänud häirima vaid lihtsalt korraks tekkis küsimus, et kui te ei hakka niivõinaa tugevalt ecchile rõhuma, siis mis selle mõte on? Muidu tundus huvitav jh.
Cuticle Detective Inaba oli liiga homo ja furry minu jaoks. A ja siis mingi crossdresserid jne. Lol so quirky Happybunny
Mangirl! kohta ma lihtsalt ei mäleta midagi, vist sellepärast, et see oli järjekordne 3-minutiline asi.
Amnesia oli täis kohutavalt riietatud bishouneneid ja sellel peategelasel oli pidevalt selline nägu peas, mis justkui viitaks, et amneesia on tal seoses tugeva ajukahjustusega. Silmad olid lahedad. Üldiselt, pole minu kapi tee, tundub olevat rohkem neiudele suunatud niikuinii.
Puchimas ma just vaatasin uuesti läbi, sest tõesti ei mäletanud mis seal toimus. Mitte midagi ei toimunud.
Love live ma lõpuni ei vaatanud, palusin panna 5, sest tundus keskpärane (mulle meeldib mõnikord olla optimist). Praegu netist lugedes tundus, et mul oli enamvähem õigus.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
skullkiller



Liitunud: 17 Veeb 2010
Postitusi: 330
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Esm Jan 21, 2013 19:49    Teema: Vasta viitega

Kahjuks sellest hooajast ei jäänud midagi vaatamisväärset silma.

Vividred tundus nagu mashup mahou shoujost, NGEst ja paljust muust + ass-shotid tundusid igavad.
Amnesia tundus huvitav, kuid kahtlustan, et ei vaata edasi.
Maoyuu Maou Yuusha, tissid... võibolla juhtub seal midagi huvitavat kui ei vaata, kuid kahtlen.

Nüüd, kus oma kommentaar antud taandun tagasi oma tavalisse olekusse ja naasen võib-olla kevadhooaja hindamise jaoks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Teis Jan 22, 2013 01:39    Teema: Vasta viitega

The Unlimited - Hyoubo Kyousuke
Vaatasin ja kohe algusest peale oli seal mõnusal hulgal plahvatusi ja massi mõrvamist, ning peategelane kes seda korraldas.
Tõesti meeldis just huvitavate characterite, ning huvitava peategelase pärast.
Soovitan!
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Aarne



Liitunud: 28 Juun 2012
Postitusi: 107

PostitusPostitatud: Teis Jan 22, 2013 10:09    Teema: Vasta viitega

Maoyuu Maou Yuusha esimene osa oli suht feil aga teine ja kolmas on küll suht hea üllataja olnud.
_________________
I dropped Clannad harder than Skrillex will ever drop the bass.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 23, 2013 14:13    Teema: Vasta viitega

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuruba Sugiru - Üks neist pika nimega haarem koolikomöödiatest, mis pole tegelikult üldse naljakad ning naispeategelased ajavad hullumeelselt taga mingit mõttetut tüüpi. Liiga palju on saanud selliseid näha. 4/10.

Sasami-san@Gambaranai - Shinbolt ja tema SHAFT'ilt oleks küll midagi enamat oodanud. Ilmselgelt on neil hetkel nii palju raha, et nad võivad teha mida tahavad ja ei pea selle üle eriti palju pead murdma. Okei, Shinbo on ka inimene ja ta peab hetkel töötama Madoka ja Monogatari projektidega niiet äkki tal lihtsalt ei jätkunud piisavalt ideesid ja aega selle jaoks ning ta orkestreerib kogu seda värki rohkem "kui aega üle jääb" stiilis. Kes teab. Kinda dissapoint. 6/10.

Mondaiji ga Isekai kara Kuru sou desu yo? - Üks animetest, millest ma ei oodanud absoluutselt mitte midagi, kuid üllatuseks osutus isegi võrdlemisi meelt lahutavaks. Kui igasugune loogiga prügikasti visata on tegu isegi hea animega. Üks parajalt jabur fantaasia seiklus, mis on täis overpowered tegelasi ja erinevate looma kõrvadega tüdrukuid. 7/10.

Senran Kagura - Boobs, boobs everywhere. Üks neist animetest, mis on vist mõeldud ainult pakkuma fap materjali. Absurdsuseni üleseksualiseeritud lugu, kus tegelased peavad isegi süües oraalseksi harjutama. 2/10.

Boku wa Tomodatchi ga Sukunai NEXT - Suhteliselt sama, mis eelmine hooaeg. Fanservice otakubait komöödia, mis on isegi veidi naljakas. Jätkan vaatamist. 5/10.

Vivid Red Operaton - Sisuliselt uus Strike Witches (autor pole vaevunud eriti palju muutma), kuid nüüd võib lisada kompotti ka mahou shoujo transformatsioonid. Koguaeg zoomitakse tütarlaste tuharaid ning Yuri armastus suudab ületada kõik takistused. 4/10.

Love Live! - Veel üks iidol animetest, mis on saanud väga populaarseks ¾anriks eelmise aastaga. Jaapani tütarlapsed saavad seda vaadates unistada, et ka neil on võimalus ja ajendab nii rohkem inimesi selle tööstuse poole pöörduma, muutes iidolite massitoodangu mugavamaks. Idol otakud saavad muidugi silmarõõmu. Sellistest animetest on saanud iidol kultuuri ja popmuusika propageeriad Jaapanis ning seepärast on oodata neid kõvasti juurde. Raha paneb rattad käima. 4/10.

Amnesia - Shoujo harem, mis on tehtud naistele mõeldud visual noveli järgi. Seega pole just raske arvata juba enne vaatamist mida sealt oodata võib. Naispeategelane, kellel on umbes sama palju karakteri, kui puuplangul ning väga totakalt riides bishounenid, kes ei mõju üldse inimestena vaid pigem mingite iseloomujoonte stereotüüpidena, mida nad esindama peaks. 3/10.

Maoyuu Maou Yuusha - Üks vähestest headest animetest see hooaeg. Teos on siis Spice & Wolfi loojalt ning seda on selgelt ära tunda. Lugu vaatab ühele fantaasia maailma sõjale veidi inimlikumast vaatenurgast ning üritab kangesti teist moodi mõjuda. See tuleb neil ka enamvähem välja ning isegi kahe peategelase vahelisel armastuslool pole viga. Hooaja parim opening theme. 8/10.

Bakumatsu Gijinden Roman - Sisuliselt Lupin 19 sajandi Jaapanis. Esimene osa tekitas minus veidi huvi, kuid teise osaga hääbus see kiiresti. See on lihtsalt....igav. 4/10.

Hakkenden: Touhou Hakken Ibun - Fantaasia shoujo, kus eriliste võimetega bishounenid on väga emotsionaalsed üksteise suhtes ning kogu asjal kipub olema veidi BL maik juures kohati. Meenutab oma olemuselt veidi eelnevatel hooaegadel jooksnud Hiiro no Kakerat, milles domineeris tugevalt Shinto temaatika. Hakkenden on aga veidi paremate karakterite ning huvitavama plotiga. Jätkan selle vaatamist ainult folkloori tausta pärast ning 19 sajandi settingu pärast. 5/10

Tamako Market - Eiiii KyoAni te hakkasite juba vahepeal päris head kraami tegema ja nüüd see....
Yamada Naokot ei tohi ikka pulti lasta sest tulemuseks on sisuliselt K-ONi kloon. See lugu leiab aset justkui mingisugusel imedemaal, kus kõik on väga õnnelik ja värviline ning kellelgi ei lähe kunagi halvasti. Isegi linnud oskavad rääkida seal ning keegi ei tee sellest mingisugust numbrit. Ma jätkan selle vaatamist sest...sest....ma ei tea ise ka miks... Animatsioon on muidugi suurepärane nagu alati. 5/10.

Kotoura-san - Hooaja parim meeskarakter!
Ühesõnaga veel üks üllataja. Neid on alati tore näha. Täiesti väärt komöödia ning potensiaalselt suurepärane armastuslugu. 8/10.

Chihayafuru 2 - Selle hooaja kindel parim. Nii juhtub, kui source materjal on hea ning sellega osatakse ka hästi ümber käia. Chihayafuru esimene hooaeg oli juba suurepärane ning teine ei jää sellele sugugi alla. See võib olla reaalselt kõige parem shoujo/draama mida ma tean. 9/10.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Reede Märts 22, 2013 15:49    Teema: Vasta viitega

See aasta algas hästi juba seepärast, et ilmus anime nimega Inferno Cop. Viimastel aastatel levima hakanud minianimed (kuni 5 min per episood) olid siiani minu jaoks halvaloomulised paised tööstuse näol. Inferno Cop muutis seda arvamust. Mulle isegi meeldib, et poole tunniga on enamus seeriast vaadatud, seega kui mulje kehvaks jääb, on ajaraisk väiksem kui mõnel igaval teleanimel, millele kolm osa armuaega annad. Äkki peaks gdgd haldjaid ka vaatama?

Animatsiooni asemel on liikuvad papitükid, laiale tegelaskonnale annavad oma hääled paar meest ja nende emad või muud sugulased. Soundtrack oma vigases saksa keeles rokib. Sü¾ee pole tähtis, aga igas osas toimub midagi ja seda toimub kokku rohkem kui mõnes teleanimes terve hooaja jooksul. Ei mingit üleliigset mulinat, näeme roboteid, zombisid, Jumalat, võidusõite, dinosauruseid - aga vaadake parem ise.

Järgnevad osad on kõik täiesti legaalselt stuudio ametlikus youtube'i kanalis, the way it's meant to be viewed. Subtiitritega!
01"The Badge from Hell": http://youtu.be/gy0E-1MD0bw
02 "Deep Blue Baby": http://youtu.be/sUjTxZEuBuI
03 "Proof of Justice": http://youtu.be/0FrtbFSH5TQ
04 "Escape from Nightmare": http://youtu.be/Q26SkKa2JGA
05 "The Apocalyptic World": http://youtu.be/ITSsJCS83xs
06 "From the Ancient Village": http://youtu.be/UcKb0rwhWZE
07 "Inferno, an incident in Hell": http://youtu.be/jWlVIUdjLJ4
08 "Accelerating Spirit": http://youtu.be/jMfOP2Iv64Y
09 "Rest in peace, my friend" http://youtu.be/ga3f9BO32u8
10 "King's Intervention" http://youtu.be/UQxe9ulDRns
11 "Condemn the Evil, Part 1" http://youtu.be/6lYHX1CBcJ8
12 "Condemn the Evil, Part 2" http://youtu.be/q9P0rb8_H5c
Final "Let's search for tomorrow" http://www.youtube.com/watch?v=8mkHZoL29MQ
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Märts 27, 2013 08:16    Teema: Vasta viitega

Iga aasta on tulnud välja uus Precure sari, mida ma kindlasti vaatan ja film ka.
DokiDoki! Precure
Eiga Precure All Stars New Stage 2: Kokoro no Tomodachi

Esimene sari tuli välja juba 2004 aastal ja kandis nime Futari wa Precure. Vahepeal jäi subamine soiku ja mul jäid ka paljud osad vaatamata, nüüd on kõikidel subad küljes ja proovin ära vaadata sealt maalt kus poolikuks jäi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: