OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2012 Kevadel välja tulevad animed.
Mine lehele Eelmine  1, 2
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
tõrvik



Liitunud: 26 Apr 2006
Postitusi: 477
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Apr 15, 2012 18:40    Teema: Vasta viitega

Ozuma, Uchuu Kyoudai, Kuroko no Basuke, Tasogare Otome X Amnesia (mille esimene osa ei jätnud just suuremat muljet), Accel World, Tsuritama, Sankarea, Sakamichi no Apollon, Nazo no Kanojo X. Päris üks anime sai kirja LaLaLaa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
little_devil



Liitunud: 5 Mai 2007
Postitusi: 274
Asukoht: Rakvere

PostitusPostitatud: Teis Mai 08, 2012 20:09    Teema: Vasta viitega

Palun öelge kallid bakalased, mida oleks neist mõtekas vaatama hakata? I'm confused :(
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Shirotoki



Liitunud: 11 Veeb 2010
Postitusi: 333
Asukoht: Põltsamaa/Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 08, 2012 20:24    Teema: Vasta viitega

little_devil kirjutas:
Palun öelge kallid bakalased, mida oleks neist mõtekas vaatama hakata? I'm confused :(


Lõik minu blogist:


Ozuma – 6 osaline sari, mille skript kaevati eiteakust ülesse, sest see pärineb 80-ndatest. Ka kogu animatsiooni stiil ja karakterite art proovib seda ajastut jäljendada. Skripti kirjutas Space battleship Yamato autor. Suhteliselt nõrk lugu. Mingi postapo maailm, kus on liiva all sõidavad allveelaevad, wat? 6/10

Uchuu Kyoudai – Tehtud väga kuulsa manga järgi ning saab ilmselt üpris popiks. Räägib 30’ndates mehest, kes üritab oma venna eeskujul astronaudiks saada. Päris hästi valmis küpsetatud pirukas kuigi kohati võtab tuurid veidi liiga maha ja siis tundub natuke igav. Tuleb ilmselt üle 50 osa pikk. 7/10. Enamus inimesi hindavad seda ilmselt kõrgema skooriga.

Ginga e Kickoff - Veel üks jalgpalli shounen. Nagu Area no Kishist veel ei piisaks. Samas, kui Area no Kishi on isegi suhteliselt vaadatav ja käsitleb jalgpalli huvitavalt siis see küll mitte. Droppisin pärast 10 minutit vaatamist. 4/10.

Arashi no Yoru ni – Laste lugu hundi ja kitse sõprusest. Nuff said. Skoorida pole vaja selliseid asju.

Sengoku Collection – Pask. VEEL üks anime, mis asendab ajaloolised kindralid kuumade tüdrukutega sengoku ajal. Peaaegu iga hooaeg tuleb nüüd mõni selline. Vaatasin vist umbes 3 minutit enne droppimsit. 3/10.

Kuroko no Basuke – Korvpalli shounen. Mehised ja seksikad noormehed higiselt karjuvad üksteise peale kossu mängides. Ma ei saagi aru, kas see anime on mõeldud rohkem meestele või naistele vaatamiseks. 5/10

Pretty Rithm Dear my Future – Ma pole ühtegi Pretty Rithmi hooaega vaadanud. Googeldage ja siis saate aru.

Upotte!! – Moe, haarem, fanservice tüdrukutekoolist, kus tüdrukud on tegelikult erinevate maade automaatrelvad??? Dafug? 4/10.

Cardfight Vanguard Season 2 – Selle võib visata sinna prügikasti, kus istuvad igasugused Yu-Gi-Oh’id, Beybladed, Bakuganid jms. Ühesõnaga laste mänguasjareklaam.

Eureka Seven Ao – Eureka Seven on üks minu kõige lemmikumaid animeid üldse. MAL-is minu lemmikute topis neljandal kohal. Pean seda isiklikult suureks meistriteoseks ning nüüd äkki, pärast 6 aastat äkki tuli teine hooaeg???? Ma olen ühtaegu väga elevil ja ka väga mures, et nad midagi nii legendaarset ära ei rikuks. Siiani pole seda veel juhtunud. Lugu järgneb eelneva sarja kahe peategelase pojale ning leiab aset (vähemalt praegu) Okinawal. Animatsioon ja kõik muu on üpris Eureka Seveni stiilis ja päris hea. Hetkese seisuga 9/10 kuid loodan, et äkki saab lõpuks panna 10/10 nagu Eureka Seven tegelikult väärib. Kõik mecha ja sci fi huvilised vaadake seda (ja originaali).

Hyouka – Selle asemel, et võtta enda peale Little Bustersi tegemine otsustas KyoAni hoopis teha mingi mõttetu igapäevaelu moeblobi. KyoAnile omaselt (mis on üks mu lemmik anime stuudioid) on animatsioon ja tegelaste disainid väga ilusad. Paraku kogu plot on olematu. Highschoolers doing everyday stuff. 5/10.

Kore wa zombie Desu ka? OF THE DEAD – Sellele animele ei tohi läheneda loogikast lähtudes. Muidu on seda võimatu vaadata, sest see on nii hull jama. Kui sa aga jätad igasuguse loogika kõrvale ja vaatad seda ainult huumori ja lulzi pärast on see päris meeltlahutav. Tegu on juba teise hooajaga ning räägib poisist, kes saab surma ja äratatakse zombiena ellu ning temast saab ühtlasi ka Mahou Shoujo (magical girl). Ta elab koos über seksika ninja vampiiriga, mootorsaega loli mahou shoujoga ja nekromandist kuudere tüdrukuga (kes on ka hot). Kogu sari on täiesti haigelt sürre ja haigelt naljakaid olukordi täis(nt see kuidas mingi vampiiri klanni juht armub tema tuharatesse). 6/10.

Kimi to Boku Season 2 – Vaatasin esimese seasoni ära, teist enam ei viitsi. Posid tegelemas igapäevaelu asjadega. Ja nad ei ole tegelikult väga poisilikud poisid ka. Meh.

Zetman – Veel üks jaapanlaste üritus teha järgi Marvelit ja USA superkangelasi. Mõnele tundub võib-olla üpris hea, aga mina ei leia sellest mitte kui midagi. 5/10.

Tasogare Otome x Amnesia – Väga vastuoluline anime. See suudab tekitada minus põlgust oma mõttetu moe ja fanservicega, aga samas ka huvi kohati ägedaks kippuva plotiga. Räägib ühest tüdrukust, kelle vaim kummitab koolis ja üks poiss hakkab uurima tema surma asjaolusid. 6/10.

Accel World – Tulevik , internetiga ühendatud ajud, Matrixi stiilis arvutimängud jms cyber stuff. Kui välja arvata see, et peategelane on paks mõttetu ennast haletsev luuser, kellesse armub kooli kõige kuumem tüdruk (dafug), siis mulle täitsa meeldib. Mulle meeldib kuidas plot on kõik asjad viitsinud ära selgitada ning kindlad maailma reeglid paika pannud. Pmst räägib ühest karmimat sorti underground MMOst tuleviku maailmas, mille keskele üks poiss sattub. Kogu asi põhineb Brain Burst tehnoloogial, mis suurendab kuidagi inimese aju tööd (Accelerated Time tech). Complicated stuff. 7/10. Soovitan sci fi fännidele.

Hiiro no Kakera – Shoujo harem, kus tüdrukud saavad vaadata ilusate, maagiliste võimetega meeste fanservicet. Üllataval kombel on sellel isegi mingi plot, mis käsitleb maagiat ja shinto mütoloogiat. 5/10.

Tsuritama – Üks hea näide sellest kuidas idee „LETS FUCKING DO SOMETHING WILD AND ABSOULUTELY RIDICULOUS!“ võib vilja kanda. See anime on nii sürr, aga samas nii hästi directitud, et lausa lust on vaadata. „Hey guys lets make an anime about aliens coming to earth. And lets make them catch fish!“ See ei üritagi tõsine ega loogiline olla. Väga värviline, väga vaimukas. 8/10.

Shining Hearts: Shiawase no Pan – LEIB, LEIB ON NII HEA. TEEME VEEl LEIBA. TEEME 3 EPISOODI JUTTI LEIBA JA RÄÄGIME KUI HEA SEE ON. Fantaasia JRPG järgi tehtud anime, mille ma olin juba peaaegu droppimas, sest plot otsustas tulla alles kolmandas osas. Esimesed 3 episoodi küpsetati leiba lihtsalt. Eks näeb kas plot saab ka midagi normaalset olema. 5/10.

Fate Zero 2 – Järg sügisel alanud Fate Zerole. Ploti oleks liiga keeruline selgitada, aga see sisaldab kristliku kirikut, sünget maagiat ning palju verevalamist. Animatsioon on brilliantne. Tegelased ja sündmused samuti. Soovitan kõigile. Muusika teeb Kajiura Yuki. 9/10. Võib juhtuda, et saab lõpuks 10.

Sankarea – Yay teeme anime nekrofiilidele. Peategelane on poiss kellele meeldivad ainult surnud tüdrukud. Eww. Lõpuks ta saabki omale surnud tüdruku.... Tegelikult on päris normaalne anime, omapärase psühholoogilise elemendiga. Directing ja animatsioon on ka hea. 7/10.

Natsuiro Kiseki – Cute girls doing cute stuff. Pointless, boring, dropped. 4/10.

Jormungand – Tahab olla hirmsasti Black Lagooni moodi. Palju tina andmist, gangstereid, relvaärikaid, maffiat ja muud. Räägib grupist relvaärikatest, kes hangeldavad karmis maailmas oma kaubaga, kus armu ei heideta ning iga asja peale tõmmatakse tukid välja. Mulle täitsa meeldib. Millegipärast ei oska keegi lasta seal ainult. Kõik lasevad koguaeg mööda üksteisest, isegi lähedalt. 8/10.

Haiyore! Nyaruko-san – Poleks kunagi uskunud, et Cthulu mütoloogial tehakse anime. Poleks kunagi uskunud, et Cthulu mütoloogial tehakse cute, moe service anime. 4/10. Dropped.

Medaka Box – Koolielu shounen komöödia, kus student council lahendab inimeste probleeme ja…. Ma ei viitsi edasi rääkida. Tüüpiline school stuff ühesõnaga. 4/10.

Queen’s Blade: Rebellion – Sama mis, kõik ülejäänud Qeens Blade animed. Tits and ass. 3/10.

Nazo no Kanojo X – See anime on suutnud teha midagi, mida ükski teine anime pole veel suutnud – minul südame pahaks ajada. Üpris omapärane kraam. Õigupoolest ta läheneb väga kulunud teemale veidi omapärasemat moodi. Koolielu, romanss jms üpris twisted prismas. 6/10.

AKB0048 – Üks järjekordne idol anime. Tulevik, kus muusika ja kontserdid on maailmas keelatud, aga mingid tüdrukud on rebelid ja annavad kontserte ja laulavad kohutavalt halbu jpop laule. 4/10.

Sakamichi no Apollon – Mulle meeldib selle inglise keelne tõlge rohkem „Kids on the slope.“ Tõeliselt hea kraam, võib-olla 10 punkti vääriline lõpuks. Draama räägib aastast 1966, kus grupp noori otsustavad hakata tegema Kyushul Jazz bändi. Animatsiooni kvaliteet on fenomenaalne. Nagu Cartdriver oma blogis ütles: „The cym­bal noises actu­ally match with the anim­a­tion of the char­ac­ter hit­ting the cym­bal! Like, holy shit, anime doesn’t do that!” Tegelased ja kogu lugu on tõeliselt hästi kokku pandud. Soovitan kõigile. Hetkel 9/10.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Teis Mai 08, 2012 23:49    Teema: Vasta viitega

Shirotoki, epic review! Kudos to the maxx, üle pika pika aja tundub, et täitsa palju vaatamistväärt kraami on väljas!
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Mai 09, 2012 03:37    Teema: Vasta viitega

Shirotoki Ozumat pole küll mõtete maha teha, seda soovitan kindlasti.
Ise annan 10 punkti sellele animele. Selle anime autor on Matsumoto Leiji , kes on väga palju häid animesi meile toonud.
Samas võin öelda et Eureka seven on minu jaoks igav.
Samas soovitan ise animedele pilk peale heita, siis saab aru kas meeldib või ei
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
erik_schults



Liitunud: 22 Aug 2007
Postitusi: 1070

PostitusPostitatud: Reede Mai 11, 2012 21:55    Teema: Vasta viitega

Zetmani suhtes oli lootusi, aga see seinen osa, mis tegi Zetmanist-Zetmani on kuidagi mixitud selle ''cheezy'' shounen stiiliga, mis rikub kogu tunde ära!
Animatsioon muidu korralik, või tundub see mulle nõnda?
_________________

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
delos



Liitunud: 12 Aug 2009
Postitusi: 19

PostitusPostitatud: Püh Mai 27, 2012 18:52    Teema: Vasta viitega



Võib-olla keegi ei suuda veel otsustada, mida ta vaadata tahaks, ning soovib teada, mida temast targemad inimesed (st Ummi) arvavad. Hinnati ainult esimesi episoode.

Sankarea - zombied, nekrofiilia... vahepeal oli paar head nalja ka. Boonusena olid peategelasel kassikõrvad.

Upotte!! - Kui ma õigesti mäletan, siis selles animes oli korralik kogus ebasündsaid mõtteid väikeste tüdrukute katsumisest, aga see oli okei, kuna need väiksed tüdrukud olid tegelikult RELVAD. Peategelane (see meesõpetaja) oli suurema osa ajast segaduses, mulle meeldib, kui animes on tegelased, kellega ma samastuda saan. Soovitan, kui teile meeldivad väiksed tüdrukud ja/või relvad.

Tasogare Otome x Amnesia - ghost romance, mis ei olnud isegi halb. Fanservice ja kogemata rinnakrabamine käis natuke pinda, aga muidu päris vaimukas.

Accel world - esimese osa põhjal on raske palju arvata. Iseenesest huvitav idee, kui see mingiks keskpäraseks võitlusanimeks ei muutu.

Shining Hearts - no kellele ei meeldiks leib? Muidu ma arvan, et kui asendada sõna leib meessuguelundiga või midagi sellist, siis on kogu plot ja dialoog palju loogilisem.

Edasi vaataksin ainult Accel worldi ja Tasogaret.


Viimati muutis seda delos (Püh Mai 27, 2012 19:32). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
AnimeHuviline



Liitunud: 24 Jan 2011
Postitusi: 42
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Mai 27, 2012 19:01    Teema: Vasta viitega

Zetman on tegelt selline anime, et ainult esimene osa on hea ja teisest osast alates on lihtsalt sitt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Mai 27, 2012 19:48    Teema: Vasta viitega

Sankarea (10) - draama ei aja südant pahaks
Shining Hearts ~Bread of Happiness~ (0) - vaadake seda esimest osa ja asendage sõna leib mehe suguelundiga ja teil on lõbus pool tundi sisustatud
Hiiro no Kakera (0) - tavaline fantasy shoujo, ehk siis kõige igavam jamps maailmas
Sengoku Collection (10) - see tüdruk on väga tore
Upotte!! (0) - okse
Zetman (10) - mangana oli see parem, anime jättis sellise tühja mulje
Saki bla bla bla (0) - esimeses osas juhtus nii palju, aga samas mitte midagi. Draama ei ole põnev kui sa ei tunne tegelasi.
Accel World (0) - mingi hale vend on jobu oma lapsepõlvesõbraga ja siis ta saab supervõimed. Peategelane on ebasümpaatne ja anime ise on tavaline igav kaklusshounen
Tasogare midagi (10) - väga hea esimene osa, sai kõhutäie naerda ja tegelasi tutvustati õiges järjekorras ja õige rütmiga. Kahjuks vajus lõpu poole ära.
Medaka Box (10) - kole character design, üldse väga kole anime. Palju mõttetut filler tegevust. Siiski suutis esimese osa kliimaks mulle piisavalt hea mulje jätte.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
inz002



Liitunud: 1 Mai 2007
Postitusi: 410
Asukoht: kus, mis ja mida krdit

PostitusPostitatud: Nelj Juun 28, 2012 09:51    Teema: Vasta viitega

Võtsin kätte Zetmani eelmine nädal ja 11 osa järjest vaadates mulle täiega meeldib see seineni ja shouneni segu. Oleks ainult megabaidi jagu rohkem seineni ja oleks tõsiselt võiduka teosega tegu.

Sankarea, 6. osani oli täitsa tore, edasi mitte nii väga.

Rohkem sellest hooajast pole jõudnud vaadata nii palju, kui delose juures esimesed osad. Nende punktiline hinnang on üleval pool olemas.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Aug 04, 2012 22:19    Teema: Vasta viitega

Kuigi ma droppisin kõik kevade sarjad suht varakult, siis hiljuti ma sattusin Hyouka peale ja pean ütlema, et see tasub vaatamist ära! Tegelastekeskne anime.

Isegi Shiro ilmselt võtaks oma moeblob not little busters grumble grumble arvamuse tagasi, a mine tea.
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu


Viimati muutis seda Ummi (Püh Aug 05, 2012 16:15). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Blawk



Liitunud: 1 Aug 2009
Postitusi: 438

PostitusPostitatud: Laup Aug 04, 2012 22:23    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:
Kuigi ma droppisin kõik kevade sarjad suht varakult, siis hiljuti ma sattusin Hyouka peale ja pean ütlema, et see tasub vaatamist ära!



Ei no ausaltöeldes kõlbab vaadata küll, aga jah...
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: