OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

2011 aasta kirbuturust osavõtja tahaks teada KES TAHAB OSTA

 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  

Prints rr gut?
Jaa~
35%
 35%  [ 5 ]
Oota,...mida?
57%
 57%  [ 8 ]
Ei ole.
7%
 7%  [ 1 ]
Eeee.......
0%
 0%  [ 0 ]
Kokku Hääli : 14

Autor Teade
wapellah



Liitunud: 12 Aug 2011
Postitusi: 4
Asukoht: Kihvtide sandaalide ja vingete prillide maal

PostitusPostitatud: Püh Sept 18, 2011 13:01    Teema: 2011 aasta kirbuturust osavõtja tahaks teada KES TAHAB OSTA Vasta viitega

Nii.Tere siis kõigile Baka foorumi kasutajatele!
Tahaks lihtsalt teada saada palju teist on üldse joonistuste ostmisest huvitatud.
Eelmine aasta nägin, et kirbuturul oli ka paar n-ö 'artist table'-it, nii et see aasta otsustasin ise järgi proovida.
Kaasa toon mõned valmistehtud asjad,enamus neist ka siin> http://mymilkiaen.deviantart.com/gallery nähtaval.
Ja kohal olles juba võin pakkuda ka khm,commission'eid? ehk siis kohapeal joonistatud tellimustöid.

Hinnad orienteeruvalt samad, mis välismaal con'idel.Päris hinnad tulevad siis kohal olles laua peale.Tööde suurused alates väikestest paberisuurustest kuni A4-ni välja.Hindade kohta võite ka ettepanekuid teha.

Nii et - on asjast huvitujaid?Või võin ma piltlikult öeldes,kohe laua kokku voltida?


Loodan, et ma ei sega kuidagi kellegi Animatsuri plaane, aga tahtsin lihtsalt kuidaigi andmeid koguda.Mul soovitati foorumisse vastuseid minna otsima.Prindid ei ole veel valmis tehtud, nii et kõik see on veel üsna lahtine.

mökk! mök mök mök.

Ärge kartke küsida~
Ma ise siin praegu üsna elevil 'w' Rolling Eyes Muhe Hop-Hop
_________________
Jjjjjjjou.


Viimati muutis seda wapellah (Teis Sept 20, 2011 23:32). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Stopa
kibestunud sotsiopaat


Liitunud: 18 Nov 2008
Postitusi: 1719
Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo

PostitusPostitatud: Püh Sept 18, 2011 16:22    Teema: Re: 2011 aasta kirbuturust osavõtja tahaks teada KES TAHAB O Vasta viitega

wapellah kirjutas:

Hinnad orienteeruvalt samad, mis välismaal con'idel.


ei kõla nagu hea mõte sest meil siiski pole välismaa con.
_________________

Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Alciz



Liitunud: 16 Apr 2005
Postitusi: 38

PostitusPostitatud: Püh Sept 18, 2011 22:25    Teema: Vasta viitega

Nii....

Eelmine aasta ma sain vist ühe pakki pool mädanenud porgandeid. Kaks või kolm pakki neid ühe/kahe krooniseid nuudleid ja isegi natuke viinamarjasi!
Kõik selle sain osta endale lubada tänu ühele tüdrukute grupile, kes otsustas mulle 25 vanaraha anda, et ma saaks endale süüa osta. Ei saanud piisavalt raha kokku, et järgmise päeva piletitki osta.

Algne idee oli muidu ideid vahetada, nimesi levitada ja ka otsida, kriitikat kuulda ja pakkuda. See kõik tuli minu peas paremini välja kui tegelikuses.

Kui sa just ei plaani ühe pildi eest kahte eurot küsida siis ma eriti ei taha uskuda, et sinul ka seal vedama läheb. Probleem seisneb lihtsalt selles, et enamik animesuri külastajaid on kooliealised tüdrukud(see käib ka vanemate meessugu esindajate kohta.) Kooliealised tüdrukud on väiksed ja tüütud ning nad käivad koolis aka mitte tööl.

Minu tip? Proovi parem kassi kõrvu müüa.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wapellah



Liitunud: 12 Aug 2011
Postitusi: 4
Asukoht: Kihvtide sandaalide ja vingete prillide maal

PostitusPostitatud: Teis Sept 20, 2011 23:30    Teema: Vasta viitega

Esiteks: Kes ütles, et välismaa con'id kallid on? Sorri, et ei täpsustanud.Soome anime conidel näiteks, müüvad kunstnikud oma printe 3-6 euro eest ja järjehoidjaid/nuppe 1-2 euroga.Usun, et ka teistes maades(ka väljaspool euroopa riike),arvestatakse ikkagi sellega, et inimesed,kes üritustel käivad, pole just kõige rikkamad.

Siin pole eesmärgiks mitte 'JUMMALA PALJU PAPPI SAADA' kui võimalik, vaid pigem huvi aretada ka kodumaiste kunstnike tööde vastu.
Sa võid ka pilte niisama vaadata,ostma ei sunni keegi. Kuidas oma raha kulutada, see on igaühe enda asi.

Teiseks: Minu siiras kaastunne Alciz, et pidid oma eelmise aasta nii veetma. Ega ma isegi midagi eriti ei ostnud, ja ööbimiskoha raha sai vaevu kokku kraabitud. Ju vist on nii kõigiga, kel päris sissetulekut veel ei ole (jutt muidugi rohkem enda kogemuste baasil jällegi UPS MIS EGO).

Kolmandaks:Miks eeldada, et conidel peamiselt ainult koolitüdrukud käivad? Eelmisest aastast jäi nagu meelde, et peamiselt keska-,põhikooli- ja ülikooliõpilasi, nii et jah,koolitüdrukuid kui palju. Mäletamist mööda oli ka nende seas inimesi, kes muude asjadega tegelesid, mitte lihtsalt järgmise ostu otsimisega. Minu arusaamine oli nagu, et inimesed käivadki pigem elamusi otsimas kui shoppamas anime conidel. Ise sai paar sõpra sobitatud ja vägevaid kostüüme ligidalt nähtud.Igaühele oma.

Näha võimalikult palju mõtteid ja ideid ühte kohta koondumas on minu arust piisavalt lahe põhjus, et end täielike võõraste keskele vedada,laua taha müüma enda täiesti tundmatuid "kunstitöid".
Kuid...
Steampunk on täiega vinge teema ja sellist võimalust kasutamata jätta ei suuda ma teha.
Niipalju kui mina tean, on Animatsuri siinmail ainuke koht, kus midagi sellist toimub.

Ups,wall of text aga kuidas muidu selgitada oma kahepäevast puudumist koolis ja tööl olles?Oih.Keskas ikka sai tambitud, et MINAVORMI ei tohiks liialt kasutada.Oih indeed.


Selle viimase kohta:Ma müüks pigem enda joonistatuid asju, millega ma vaeva näinud ja teemadel mis mind huvitavad, kui kassikõrvu, mida eelmine aasta vist juba müüdi?
Yeah thx for the pro tip bro, but no


Vabandust, et ma kuidagi teie kohalolekut riivasin oma siira huviga inimeste huvi vastu.Yeah sorry man,kuidas ma isegi julgen eks ole.Tahtsin lihtsalt näha, mis kohalikus foorumis öeldaks selle kõige kohta.Nüüd ma siis tean?


Sõnastaks siis uuesti: Kas pakub mingit huvi?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
cenorig



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 1695

PostitusPostitatud: Kolm Sept 21, 2011 00:55    Teema: Vasta viitega

Ah, tead, see foorum ei anna siiski täiesti ülevaatlikku pilti animatsuri külastajate soovidest, sest sinna tuleb kohale palju rahvast, kes foorumis ei käi, kaasaarvatud venelased ja lätlased. Ei maksa vastuste põhjal kaugeleulatuvaid järeldusi teha, kuid olen ise loomult pragmaatiline inimene ning seetõttu pole mul suuremat usku, et su pildid kui soojad saiad läheksid. Seda juba eelpoolmainitud põhjusel - et keskmisel külastajal pole raha just üleliia - kuid arvatavasti takistab ka tavainimese vähene austus kunstioskuse vastu, v.a kui sa just väga erilisi ja meeldejäävaid töid ei müü. Parim, kui sa suudaksid kiiresti sket¹ida ostjatest animestiilis pilte, selliste sar¾ide müümine tundub praegu hea idee.

Su küsimusele otse vastates: ei, ei paku mingit huvi. Mulle. Ma ei oskaks ostetud tööga midagi peale hakata, ehk on järjehoidjad ja kalendrid tõesti parem idee, kuigi ka neid ma ei soovi. Su deviantartis presenteeritud joonistused on küll ilusad ja meeldivad mulle palju rohkem kui tuimad ja sirgjoonelised digitöödeldud pildid, mis animestiiliga tunduvad paljute meelest rohkem kokku sobivat, kuid siiski...
_________________
xyz
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tvk_



Liitunud: 8 Aug 2010
Postitusi: 204

PostitusPostitatud: Kolm Sept 21, 2011 20:59    Teema: Vasta viitega

Imo on 3-6euri töö eest siiski palju. Oleneb muidugi väga palju töö suurusest, aga kuni-a4-ja-a3 suuruses on see imo kõvasti liiga palju tahetud. Ma tegelen ise ka kunstiga ja lähtun seisukohast, et ei joonduks üldiselt muudel con'idel toimuvast, vaid sellest, kui huvitav mul oli endal tööd teha ja kui hea meelega ma seda ära annan/mida ma selle väärtuseks pean enda silmis/kuidas hindan oma oskustaset. Samuti ka sellest, mis oleks keskmisele huvitujale taskupärane. Printe müüks, kui üldse, siis tõenäoliselt poole kui mitte 2/3 korda odavamalt originaalist, sest.. noh.. for fucks sake, need on lihtsalt koopiad ja isegi selle jaoks nähtud vaev jaguneb iga kord väiksemaks, kui järjekordne trükis käiku läheb.

Üks tsitaat ka:
"Kosmilised hinnasoovid on lubatud...samuti nendele kosmilistele soovidele planeet maa turuhindadel põhinevad vastuargumendid. Kui tahad kallilt müüa siis ole valmis selleks...ning ära ohi."

Koha peal joonistamine tundub iseenesest hea plaanina ja kaalun seda isegi, kuid ma teeks seda kas tasuta või sümboolse summa eest. Siiralt kahtlen, et tööde viimistlemiseks aega ja tahtmist jagub ürituse enda nautimise kõrvalt, mistõttu tulusa summa küsimine tundub ebaausana.

Aga edu sulle. See jutt ei olnud mõeldud kellegi maha tampimiseks, vaid neutraalse arvamusavaldusena.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
wapellah



Liitunud: 12 Aug 2011
Postitusi: 4
Asukoht: Kihvtide sandaalide ja vingete prillide maal

PostitusPostitatud: Reede Okt 07, 2011 13:21    Teema: Vasta viitega

Tänud, et vähemalt vaeva võtsite, et vastata.Ma arvan, et see teema on oma aja nüüd ära elanud : )
_________________
Jjjjjjjou.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
shadowman



Liitunud: 6 Veeb 2007
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Reede Okt 07, 2011 13:56    Teema: Vasta viitega

Aga äkki kirjutad hoopis oma muljetest ja kogemustest, kuidas müük läks ja kas vastas ootustele jms? Võibolla on teistele tulevikus abiks. :)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Hoshihana



Liitunud: 20 Aug 2010
Postitusi: 73
Asukoht: Eesti

PostitusPostitatud: Reede Okt 07, 2011 22:11    Teema: Vasta viitega

Mina tean igatahes, et wapellah leidis ühe uue korra-geek'i kellega Avatarist rääkida. xP Kas järgmine aasta müüd jälle?
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wapellah



Liitunud: 12 Aug 2011
Postitusi: 4
Asukoht: Kihvtide sandaalide ja vingete prillide maal

PostitusPostitatud: Esm Okt 31, 2011 18:22    Teema: aaaaah,sorri.....mul nii hilised vastamised alati Vasta viitega

Ma arvan, et järgmine aasta tahaks kindlasti uuesti proovida.Uute piltide ja loodetavasti veel parema kraamiga CX

Tahtsin tegelt midagi nagu koomiksi-sarnast teha, et asjadest lähemalt rääkida, aga arvan, et kui mul juba nii kaua aega sellega läinud on, siis ei teeks siin sellest rääkimine vist liiga XP
Nagu siin teemas juba natuke peegeldub, ei oodanud ma üldse mingit tagasisidet, nii et kui ma kohale jõudsin, hiilisin ma lihtsalt vaikselt sisse ja.....nagu....vaatasin ringi.....Nii. .....Kõik teised lauad näevad nii vinged välja,mina siin lihtsalt oma oranzis triiksärgis......
Millegipärast sellistel üritustel ja massikogunemistel ikka tuleb mõni tobe mõte pähe ja siis oli mul selleks 'hei läheks küsiks ikkagi laudade kohta,siis ei pea niisama ringi tuiama' Ja nii ma siis läksingi infolaua käest lihtsalt küsima.Edasi läks juba üsna lihtsalt,vaatamata sellele, et kuidagi awkward tunne oli kogu see aeg,eriti alguse poole XP
Esiteks,nii lahedad cosplayd olid see aasta.Päris tõsiselt kohe.Tf2?Jesssssss

Siis...hästi tore oli Tartu linna õhkkond? Nagu kuidagi vaiksem ja rahulikum kui Tallinn : D

Inimestele, kes tahaksid kunagi ka kunagi midagi sellist teha.....olge julged ja ärge kartke? Kõige parem on küik siis kui te ise suudate sellest parima teha.Kõlab khm,juustuselt aga siiski vist parim nõuanne mida tavaliselt antakse.


.....
Mul tuleb nüüd meelde igasugu lahedaid asju,aaakhh, kõige parem on lihtsalt koomiksimundris vastata XP


Ja jesssss,Korra-geek,you were awesome!
Alati on tore kui saab mingitest 'oma teemadest' või oma fandomist teiste üsna võõraste inimestega ka rääkida XP
(Kõige toredam on conventionitel alati just see X3)
_________________
Jjjjjjjou.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üritused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: