OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Bokurano

 
Uus teema   See teema on suletud: sa ei saa postitusi lisada ega muuta.    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
ninjaking241



Liitunud: 3 Aug 2008
Postitusi: 282
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 28, 2011 16:33    Teema: Bokurano Vasta viitega


Bokurano (Ours)
24 episoodi



15 last on looduslaagris. Kõik käivad 7. klassis ja on 13 aastased, peale ühe tüdruku, kes käib neljandas ja on 10 aasta vanune. Nad mängivad rannas, jooksevad, ujuvad, põletavad ilutulestikke, nagu lapsed ikka. Samas rannas on ligidal üks pime koobas, kuhu lapsed sisenevad. Sügavale minnes, näevad nad valgust, mis tuleb ruumist, mis täidetud arvutitega ja muu tehnoloogiaga. Seal nad saavad tuttavaks ühe tundmatu mehega, kes kutsub ennast Kokopell-iks. Ta pakub lastele ühekordset vüimalust mängida mängu, kus nad peavad juhtima suuri roboteid ning võitma 15 vaenlast. Lapsed on huvitunud ja nõustuvad osalema. Kõik peale ühe registeeruvad. Samal õhtul, hakkabki "mäng" pihta.




Kes see seal taga piilub? Too seal on lihtsalt nende mängurobot Zearth.



Et öelda, missugune anime see on, peab ennem mainima missugune anime see ei ole. Eelnev lühikokkuvõte esimesest osast sobiks väga hästi tüüpilisse laste mecha ja shonen animesse. Bokurano seda ei ole. Juba teises osas viib sündmuste käik teistest mecha animedest teisele poole. Siin animes pole ühte kindlat main characteri, niiöelda "liidrit". Iga laps saab vähemalt ühe katse peapiloot olla. Iga tegelane saab ka endale oma episoodi, kus põhiõhk on just temal, kuid story ei jää sellepärast arenemata. Juba teises osas tekivad ootamatud pöörded ning neljandas hakkab nägema anime tõelist palet.




Laste rõõmus, energiline ja lõbus mängujuht Sitasitikas(Coemushi)



Kõige rohkem suudan Bokuranot sarnastuda Evangelioniga. Mõlemad on suurte masinatega, psühholoogilised ja lastega animed. Bokuranos on rohkem tegelasi, kuid siiski on igaühel oma vaatepunkt maailmast, elust ja surmast. Kõikidel on oma pere, elu ning minevik. Tuleks ka märkida, et loomulikult lisaks lastele on ka tähtsad osad täiskasvanutel, nii tuntud riigimeestel kui ka tavalistel koduperenaistel.





Mitte päris tavaline toolimäng.



Mis mulle selles animes meeldib, on kui põnevaks see muutub. Vaatasin animet kokku 3 päeva (1-2 episoodi 1. päev, 3-13 2. ning 13-24 3). Kahjuks, pettusin selles, et kuna keskpaiku läks anime teemastik üpris laiaks, jäi lõpp poolikuks. Paljud küsimused jäid vastamata. Et neile küsimustele vastust saada, peab lugema mangat. Õnneks on manga ning anime üpris erinevad. Muutusi on aga põhiline teema on sama.

Muusika on ka meeldiv ja väga sobiv. OP on muutunud mu lemmikuks ja ka 2.ED. Samas, muusika on maitse asi, see tähendab igaühele ei pruugi meeldidagi.




Durant uses Bind! Zearth uses Hyper Beam!



Kindlasti soovitan!



PS:Olen teadlik, et sellest animest on üks teema minevikus tehtud, kuid kuna see on juba 4 aastat vana, tegin uue. Eelmine asub siin
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry


Liitunud: 8 Apr 2006
Postitusi: 3500
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Märts 28, 2011 17:25    Teema: Vasta viitega

Jumal tänatud! Ma ei julgenud seda animet vaatamagi hakata, kuna oleksin pärast pidanud postitama 4 aasta vanusesse teemasse. Aitäh!
_________________
baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   See teema on suletud: sa ei saa postitusi lisada ega muuta.    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: