Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142
|
Postitatud: Kolm Aug 12, 2009 19:21 Teema: |
|
|
tyger kirjutas: | Hakkasin täna NGE'd uuesti vaatama ja pean mainima, et elamus on suurepärane. Mõningaid seeriaid ei tasu ikka liiga noorelt vaadata.
|
Sa teed mulle oma positiivse arvamusega palju rõõmu. Ma olen Eva-vihkajatest natuke tüdinud. -_- _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
|
|
Tagasi üles |
|
|
Stopa kibestunud sotsiopaat
Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Aug 12, 2009 19:59 Teema: |
|
|
BornIn1142 kirjutas: | tyger kirjutas: | Hakkasin täna NGE'd uuesti vaatama ja pean mainima, et elamus on suurepärane. Mõningaid seeriaid ei tasu ikka liiga noorelt vaadata.
|
Sa teed mulle oma positiivse arvamusega palju rõõmu. Ma olen Eva-vihkajatest natuke tüdinud. -_- |
NGE vihkajad on ju puhta trollid, mis neile tähelepanu pöörata? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
|
AndreS
|
Postitatud: Kolm Aug 12, 2009 21:26 Teema: |
|
|
1-0 saime kaela. Päris julm mäng oli sõpruskohtumise kohta x( |
|
Tagasi üles |
|
|
BornIn1142
|
Postitatud: Kolm Aug 12, 2009 22:03 Teema: |
|
|
Kuidas see anekdoot käiski?
Eesti jalgpallikoondis mängib Brasiiliaga. Neli minutit mängitud teatab Brasiilia treener:
"Mehed, siin pole meil kambaga midagi teha! Jätame Ronaldo üksi platsile ja lähme jooma!"
Jääbki Ronaldo üksi Eesti vastu platsile ja teised lähevad jooma. Tulevad kõik mängu lõpuks tagasi ja avastavad, et seis on 1 : 1. Treener vihastab:
"Ronaldo, kurat! Mis jama see on?"
Ronaldo vabandab:
"Aga ma sain kuuendal minutil punase kaardi!"
Stopa kirjutas: | NGE vihkajad on ju puhta trollid, mis neile tähelepanu pöörata? |
Evangelion on minu jaoks "serious business". _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
|
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 16:36 Teema: |
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Ma olen Eva-vihkajatest natuke tüdinud. -_- |
Kus sa neid Eva-vihkajaid siis nii palju kohanud oled? Mõnes lahedas kommuunis? _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
Võhik
Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Nelj Aug 13, 2009 16:47 Teema: |
|
|
tyger kirjutas: | Kus sa neid Eva-vihkajaid siis nii palju kohanud oled? Mõnes lahedas kommuunis? |
Kindlasti kõik inglid vihkavad Evasid. |
|
Tagasi üles |
|
|
PlastiLiin
|
Postitatud: Püh Aug 16, 2009 19:55 Teema: |
|
|
Tavaliselt ma jalgpalli ei vaata, seekord vaatasin.
Mulle see hümni laulmine kitarri saatel tundus tobe, oleks võinud ilma taustata laulda. Jube naljakas oli kuulata.
Näeb välja nagu see Gitah. |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 09:14 Teema: |
|
|
hiljuti õnnestus mul näha FF: Advent Children'i Bluray versiooni, kus oli ka üle 20 min lisa stseene. (lisa stseenid mõjusid muide äärmiselt selgitavatena. seat teadagi kunagi veenati filmitegijad varem filmi välja laskma ja osa asju oli puudu) Samuti oli üle kogu filmi päris palju n.ö. parandusi, lisaelemente. Ingliskeelsed subtiitrid olid ka paremad, kui DVD versioonil. Üldiselt soovitan kõigil kellel võimalus(bluray mängija, HD telekas) seda kuskilgi vaadata, see blu ray omale ka osta. Amazon.com'is maksis natuke üle 300 krooni.(vähemalt siis kui ma ostsin) Väga ilus kvaliteet andis nii palju juurde. Võrreldes DVD'ga oli pildil suur vahe sees. Äärmiselt nauditav visuaalne kogemus. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 15:53 Teema: |
|
|
Lõpetasin NGE uuesti vaatamise ja lõpuks leidsin endale anime, mida võiks hinnata 10/10. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 16:47 Teema: |
|
|
Nii minu arust oli see kitarri versioon suht vägev. =)
FFAC Complete oli tõesti lahe. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Kolm Aug 19, 2009 16:54 Teema: |
|
|
On raske uskuda, et Complete muudab FFVII:AC heaks filmiks. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
|
Tagasi üles |
|
|
tyger
|
Postitatud: Esm Aug 24, 2009 10:27 Teema: |
|
|
Request: inglise keelseid subtiitreid End of Evangelionile. Tänk juu. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
|
chi
|
Postitatud: Esm Aug 24, 2009 14:18 Teema: |
|
|
-
Microsoft plaanib järjekordset Vista uuendust, nimelt muudetakse paljude poolt kardetud Blue screen Of death, Red screen of death -iks.
Hetkel käivad suured spekulatsioonid ja vaidlused selle üle, kuivõrd palju värvimuutus errori likvideerimisele kaasa aitab
Järgnevalt arutatakse, kuivõrd kasulik on windowsi update.
Enda isiklik arvamus:
Pole aastaid XP SP3 -d uuendanud ja midagi hullu pole juhtunud. Leian, et windowsi update on täiesti kasutu. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Esm Aug 24, 2009 16:01 Teema: |
|
|
SP3 on õudne. SP2 jääb parimaks kuni 7 ametlikult välja tuleb. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Piu tavaline eesti naine
|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 12:36 Teema: |
|
|
Tallinna Ülikooli (ja vist ka TTÜ) tudengid ja töötajad saavad seitsme täisversiooni juba praegu tasuta alla laadida. Kui ma saan oma hinge heitnud läpaka asendatuyd lõpuks, pistan selle peale. Aga jah.. kui ei ole nii õnnestunud asi, kui see tõotab tulla, siis tuleb vana armsa XP peale tagasi minna. Vistat ju ikka ei paneks.
XP kümnendaks sünnipäevaks võiks ju ometi midagi pädevamat olemas olla _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 14:01 Teema: |
|
|
Kui ma seda pilti nägin, siis oli mul ikka väga ehmunud nägu peas. This thing is friggin HUEG
Ma kardan ju selliseid elukaid _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
shadowman
|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 14:01 Teema: |
|
|
piuxu kirjutas: | Tallinna Ülikooli (ja vist ka TTÜ) tudengid ja töötajad saavad seitsme täisversiooni juba praegu tasuta alla laadida. |
Jep, TTÜ tudengid ka. Kahjuks mitte Ultimate versiooni, vaid Professionali, aga elab üle. Vistaga oli samamoodi. |
|
Tagasi üles |
|
|
toomas
|
Postitatud: Teis Aug 25, 2009 17:11 Teema: |
|
|
Inimesed, kellel on igav ja omavad kunstiannet, või kellel on aega ja saavad aru, mis on void*, või kes arvavad, et beta-tester võiks nende teine nimi olla, saatke mulle PM. See ei ole tavaline töökuulutus, nii et raha ärge lootke saada. Ülejäänu detailid on hetkel konfidentsiaalsed. |
|
Tagasi üles |
|
|
babuun
|
Postitatud: Reede Aug 28, 2009 17:02 Teema: |
|
|
Yey...raiskasin mõnusat aega Hajime no Ippo new challenger complete tõmbamiseks ja tuleb välja,et selle subid on hispaania keelsed. |
|
Tagasi üles |
|
|
|