| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 01:14 Teema:
|
|
|
Mina ja Pontsik T_T.
http://img13.imageshack.us/my.php?image=patchiko.jpg _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 01:25 Teema:
|
|
|
Mina ja tuustsaba möllamas. See tema aetud metsakohin oli ikka hirmus, miks muidu mul kast peas on ja kubemelamp ees. _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 01:35 Teema:
|
|
|
Ma võiks ju pildi väiksemaks teha, AGA... mu suured tunded Pontsiku vastu ei mahuks ju enam ära.
Miks pidi kõik nii lõppema. Selle pildi joonistas pingviin, alguses olid kõik sõbrad ja ma olin õnnelik. Aga pingviinid on juba sellised, see on nende loomuses. Murda maha süütuid küülikuid, neil sooled välja lasta ja siis nendes püherdada.
Kallid bakalased, mul on teile üleskutse. Tapke pingviin, juba täna! Et Pontsik saaks rahus puhata. Aga Random Herot ärge kuulake, ta on pingviin. JA SEE ON FAKT! _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 02:02 Teema:
|
|
|
Noored, jooge vähem.
Super Potato või Mandarake Complex - see on (minu tänane) küsimus. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 11:20 Teema:
|
|
|
Nagu eelmine lahe link: Mehisuse test, leidsin ma uue veel lahedama asja!
http://www.mybrute.com/
Ja kui see kedagi isegi ei koti, siis võiksite SIIA ikka vajutada, mingi nime kirja panna ja minuga võidelda, et ma saaks leveleid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 23:42 Teema:
|
|
|
mata lol
 _________________ xyz
Viimati muutis seda cenorig (Püh Apr 05, 2009 12:20). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Laup Apr 04, 2009 23:47 Teema:
|
|
|
Mida sinna alfa ja beeta kohale väikeses tekstis on kirjutatud? Ses mõttes, et üldvalemi järgi ei peaks seal midagi olema.
BTW tundub, et baka pole läinud kaasa suveajaga. _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 00:04 Teema:
|
|
|
| Võhik kirjutas: | Mida sinna alfa ja beeta kohale väikeses tekstis on kirjutatud? Ses mõttes, et üldvalemi järgi ei peaks seal midagi olema.
BTW tundub, et baka pole läinud kaasa suveajaga. |
Sinna on katakanas tõlge peale kirjutatud (arufa ja beeta), et nooremad lugejad ka märke mõistaksid.
Ja kella tuleb siin vist ise keerata, oma profiili alt. _________________ xyz |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 01:53 Teema:
|
|
|
Oeh. 1270 laulu hindamine Winampis on raske, aeganõudev, ja mis kõige tähtsam, mõtetu tegevus... _________________ Animelist ver5. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 12:17 Teema:
|
|
|
| Ilma igasuguse hoiatuseta näitab TV6 täna hommikul ,,Nasucaa:Valley of The Wind". |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 15:36 Teema:
|
|
|
Pühapäevad on depressiivsed . _________________ Animelist ver5. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:06 Teema:
|
|
|
siuke suveilm on, et tahaks lausa randa minna. oujee kui mõnna _________________ xyz |
|
| Tagasi üles |
|
 |
inz002

Liitunud: 1 Mai 2007 Postitusi: 410 Asukoht: kus, mis ja mida krdit
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:36 Teema:
|
|
|
Aga keegi ei keela randa minna... Natuke värsket õhku ei tapa ära ju ometigi  _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:37 Teema:
|
|
|
Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 16:43 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? |
Me ei tunne seda outside asja eriti. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 17:07 Teema:
|
|
|
Ma käisin täna rannas! Vot nii.
Mudane oli. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 17:31 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? |
Ei, täna on siiski suveilm. Kevad oli see rokane paar päeva tagasi. _________________ xyz |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 18:35 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | Ummi kirjutas: | | Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? |
Ei, täna on siiski suveilm. Kevad oli see rokane paar päeva tagasi. |
Kuidas saab SUVEilm olla KEVADEL? Kas sa oled kunagi suvel märganud sulavaid lumehunnikuid? Kas suvel on rannas mudane? Kas suvel on õhutemperatuur päikeselisel päeval alla 10 kraadi? jne _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 18:48 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | cenorig kirjutas: | | Ummi kirjutas: | | Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? |
Kuidas saab SUVEilm olla KEVADEL? Kas sa oled kunagi suvel märganud sulavaid lumehunnikuid? Kas suvel on rannas mudane? Kas suvel on õhutemperatuur päikeselisel päeval alla 10 kraadi? jne |
Aga kui juulikuus lumi oleks maas? Siis oleks ikkagi suveilm, sest see sündmus leiaks aset suvel? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Apr 05, 2009 19:06 Teema:
|
|
|
| Bushidon kirjutas: | | Ummi kirjutas: | | cenorig kirjutas: | | Ummi kirjutas: | | Miks ajavad kõik segi suveilmad ja kevadilmad? Kas kevadel ei saagi oma ilma olla? Mis teil viga on!? |
Kuidas saab SUVEilm olla KEVADEL? Kas sa oled kunagi suvel märganud sulavaid lumehunnikuid? Kas suvel on rannas mudane? Kas suvel on õhutemperatuur päikeselisel päeval alla 10 kraadi? jne |
Aga kui juulikuus lumi oleks maas? Siis oleks ikkagi suveilm, sest see sündmus leiaks aset suvel? |
Mida sa ajad ma ei saa su jutust üldse aru. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|