| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
LennY

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 22:19 Teema:
|
|
|
See ju arutelu.....
või peaks eraldi teema tegema et Naruto/Naruto Shippuudedn arutelu??
Ja kui keegi midagi teada tahab ma ei usu et ta siit selle leiab, ning kui ta satub siia eks siis maksaks ikka küsida. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Sept 26, 2008 22:33 Teema:
|
|
|
| LennY kirjutas: | See ju arutelu.....
või peaks eraldi teema tegema et Naruto/Naruto Shippuudedn arutelu?? |
Jah, panid täppi. Teema on ka täitsa õige. Aga arutelu pole üldiselt monoloog ja isegi kui on, siis ikkagi VÕIKS olla postituses rohkem sisu. Ma usun, et sa saad põhimõttele pihta.
Aa ja üks asi veel - kasuta "muuda" nuppu, mitte ära tee kahte postitust järjest. See on ka selline foorumietiketi juurde käiv asi ja mitte, et sa siin kuritegelikult palju reegleid oleks rikkunud või midagi, aga lihtsalt annan mõned näpunäited. Et praegu ok, aga ürita edaspidi vältida, võidavad sellest kõik. _________________ xyz |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 08:32 Teema:
|
|
|
Tagasi teema jurde siis,jargmise Osa nimi azuma dies.
Suht kahju tegelt.azumaga olnud moned paris head osad.
Viimati muutis seda LennY (Püh Sept 28, 2008 09:18). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 15:10 Teema:
|
|
|
Tegelikult, LennY, ma soovitan sul selle pealkirja valgena kirjutada, kuna see on päris suur spoiler neile, kes veel vaatamisega nii kaugel ei ole. >_> _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 19:26 Teema:
|
|
|
Mis Narutos siis toimub praegu? Kas Haku on juba ellu ärganud? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Sept 27, 2008 21:23 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | Mis Narutos siis toimub praegu? Kas Haku on juba ellu ärganud? |
Kahjuks mitte, aga nähes, et manga hakkab tasapisi otsi kokku tõmbama, siis võib see juba üsna varsti juhtuda. _________________ xyz |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 09:28 Teema:
|
|
|
SPOILER:Kakashi ütles Narutole:You are the only shinobi in the world who can surpass the fourth hokage.
Kas Naruto tõesti nii hea??
Hetkel küll ei tundu et Narutol oleks võimalik paremaks saada kui 4 hokage. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 10:52 Teema:
|
|
|
| LennY kirjutas: | SPOILER:Kakashi ütles Narutole:You are the only shinobi in the world who can surpass the fourth hokage.
SPOILER: Naruto on tegelt peategelane. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 17:39 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | LennY kirjutas: | SPOILER:Kakashi ütles Narutole:You are the only shinobi in the world who can surpass the fourth hokage.
SPOILER: Naruto on tegelt peategelane. |
Ja ta on fourth hokage poeg |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 18:09 Teema:
|
|
|
| ShinNatsume kirjutas: |
appi, sa kasutasid kolme keelt korraga, ma ei saa sinust aru. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Sept 28, 2008 18:51 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | ShinNatsume kirjutas: |
appi, sa kasutasid kolme keelt korraga, ma ei saa sinust aru. |
Lol |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 11:24 Teema:
|
|
|
| kui see on mangas peaks see animesse ka tulema |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 14:56 Teema:
|
|
|
Kuskilt lugesin et see seal Tsunade rescue arcis. Nii et see juba mõõdas.[
Aga noh see ju iseeneselt suht selge. Kui neid võrdlema hakkad, siis saad aru ju. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 15:07 Teema:
|
|
|
Muide ma kahtlustasin seda kuna nad on nii sarnased:D
Ja mai tea ütlse on sihuke tunne et nad on.Pilt on andekas;)(Y) _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
| Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 15:24 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | | Mis Narutos siis toimub praegu? Kas Haku on juba ellu ärganud? |
Ma pakun et raudselt teevad miski eraldi filler arki(umbes 45episoodi4tk recapid varasematest osadest) haku tuuakse ka kindlasti sisse. Peale käesolevat arki siis. Saatke see anime seenele ja vaadake mangat, elamus on palju parem.
Nüüd ka räige spoiler: omal vastutusel only!
Naruto vanemad öeldakse mangas ikka üsna otseselt välja ning näidatakse ka naruto ema Kushina't... Veel võiks uueks peategelaseks tembeldada Sasuke, kes peale Itachi tapmist väga stoorikeskseks muutub ning on vahepeal erinevalt narutost ajud kasvatanud. Eri nutune moment on kus naruto oma suurema jutsuga täpselt samamoodi nagu esimestes osades vastasele peale grundib ning see paks sell vaimustusega tõdeb, et naruto on juba vaata et sama tark kui Shikamaru.. dziisas plz
Ja Jiraya saab ka surma.
Seda näete animes umbes 2 aasta pärast arvestades hetke kulgu.
Ok nüüd tulevad narutardid hordis kallale 
Viimati muutis seda incognito (Esm Sept 29, 2008 16:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 15:26 Teema:
|
|
|
Et Haku ei ärkagi ellu? :/ sitt sari _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 16:04 Teema:
|
|
|
| incognito kirjutas: | | Ummi kirjutas: | | Mis Narutos siis toimub praegu? Kas Haku on juba ellu ärganud? |
Ma pakun et raudselt teevad miski eraldi filler arki(umbes 45episoodi4tk recapid varasematest osadest) haku tuuakse ka kindlasti sisse. Peale käesolevat arki siis. Saatke see anime seenele ja vaadake mangat, elamus on palju parem.
Nüüd ka räige spoiler: omal vastutusel only!
Naruto vanemad öeldakse mangas ikka üsna otseselt välja ning näidatakse ka naruto ema Kushina't... Veel võiks uueks peategelaseks tembeldada Sasuke, kes peale Itachi tapmist väga stoorikeskseks muutub ning on vahepeal erinevalt narutost ajud kasvatanud. [color=black]Eri nutune moment on kus naruto oma suurema jutsuga täpselt samamoodi nagu esimestes osades peale gruntob ning see paks sell vaimustusega tõdeb, et naruto on juba vaata et sama tark kui Shikamaru.. dziisas plz
Ei saanud sellest teksist aru :S väga segane.
Ja Jiraya saab ka surma.[/color]
Seda näete animes umbes 2 aasta pärast arvestades hetke kulgu.
Ok nüüd tulevad narutardid hordis kallale  |
Mul kõige rohkem kahuju et jiraya surma saab.Ei mäleta ühtegi osa kus ta poleks naljaks olnud.
Eri nutune moment on kus naruto oma suurema jutsuga täpselt samamoodi nagu esimestes osades peale gruntob ning see paks sell vaimustusega tõdeb, et naruto on juba vaata et sama tark kui Shikamaru.. dziisas plz
Ei saanud sellest teksist aru :S väga segane. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 17:28 Teema:
|
|
|
Manga SPOILER: Naruto ründab oma uue tehnikaga, mille nimeks oli Fuuton rasengan(vist) Kakuzo't ja elimineerib tema. Pm'liselt on see tehnika Odama rasengan, millel on tuule element ja, mis vigastab ka Narutot.
Ja rääkides hetke mangast, siis Naruto on oma peategelase positsiooni taastamas, kuigi peaks pealkirjaks ikka olema "The Chronicles of Naruto and Sasuke" vms. PS: Mu avatar on Jiraya kujutus grown-up Narutost. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
| Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Sept 29, 2008 18:01 Teema:
|
|
|
SPOLIER:Futoon rasengan oli ju see rasengan mis ta kahe klooniga teeb et mõlema klooni 1 käsi on rasengani taga, ja rasengan moodustub 2 käe vahele.(ma vb ajan sassi)
Aga millal muidu ta see uus tehnika valmis saab, see millele ta lisab wind element chakrat??
Tahaks juba näha.
Su avatar rohkem nagu The fourth hokage kujutis Grown-up Narutost, vähemalt minumeelst.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|