Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shin-Chan
|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2003 16:15 Teema: Re: Koolivorm Eesti koolides |
|
|
digi kirjutas: | Meie koolis toimub koolivormi konkurs, ja ma tahtsin teie arvamuse teada(ma saan aru et see mis ma teile näitan on ju tätsa CRAP aga tahaks teie arvamust teada):
Kas keegi teab kuskil Eestis oli niisugused eksperimentid tehtud? Kas v]ite midagi kasuliku ka lisada sellele mida ma esitan?
tänan väga! |
Poiste omadest neljas tüdrukutel 2! _________________ Täiega lahe foorum!!:)Nii lahedad inimesed siin!! |
|
Tagasi üles |
|
|
Yoshy U.C.0079
|
Postitatud: Kolm Mai 07, 2003 21:12 Teema: |
|
|
see all vasakus nurgas tydruku riietus on norm, see seelikuga, v2hemalt minu arust |
|
Tagasi üles |
|
|
digi
|
Postitatud: Nelj Mai 08, 2003 19:15 Teema: |
|
|
AG tähendab - Ahtme Güümnasium , see ju ongi see õppeasutus mida ma lõpetan sell aastal. Täna andsin juba värvitud koolivorm ära ja nüüd tuleb oodata tulemusi..
heh, wish me luck - my only hope is that students will like the uniform that I have drawen. _________________ ---
http://digi-est.deviantart.com/gallery |
|
Tagasi üles |
|
|
Yami
|
Postitatud: Reede Mai 16, 2003 18:34 Teema: Re: Koolivorm Eesti koolides |
|
|
poiste vormis meeldis 4 ja tüdrukute omast 1 kahju et minu koolis pole veel koolivorme... :nono: |
|
Tagasi üles |
|
|
yuna
|
Postitatud: Laup Mai 17, 2003 14:42 Teema: |
|
|
issand halasti koolivormide rünnaku eest _________________ Itsuka watashi imei gyokaku ato tenshi soshite hae sakini. ^__^'' |
|
Tagasi üles |
|
|
Bell
Liitunud: 9 Juun 2003 Postitusi: 99 Asukoht: teisel pool reaalsust
|
Postitatud: Teis Juun 10, 2003 23:17 Teema: |
|
|
Meie kooli tuleb kah uuest aastast mingi koolivormilaadne asi...
Ei pidanud eriti piiratud olema, võime endile ka ise kombineerida, peaasi et mitte erksad värvid (ehk siis võib ainult must, tumesinine ja tumepunane)
ja tekitati veel kahtlase lõikega kampsid.
Loodame, et asi elatakse üle või saab parema lõike kuskilt...
igatahes lootus on, et asi paraneb _________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.
-- (Terry Pratchett & Neil Gaiman, "Good Omens") |
|
Tagasi üles |
|
|
hundiplika
Liitunud: 13 Juun 2003 Postitusi: 31 Asukoht: Pärnu, Sauga jõe ääres
|
Postitatud: Esm Sept 15, 2003 07:46 Teema: |
|
|
õnneks ma ei käi enam kuskil gümnaasiumis..... 8) ...sest miniseelikut pole ma küll nõus kandma eriti veel punast must värv ja püksid, kas siis teksa-, viigi-, v räpparipüksid sobivad ideaalselt :twisted: _________________ *hundu tõstab koonu kõrgele-kõrgele ja ulub täiskuu poole: uauuuuu |
|
Tagasi üles |
|
|
MTI
|
Postitatud: Teis Okt 07, 2003 09:01 Teema: |
|
|
Vanasti (kui paljut minu elunatukese jooksul seda vanasti kogunend on) olid ikka tüdrukutl seelikud seljas, nüüd on vagu ära põlatud need. Lause rõõm vaadata vahel seelikuga tütarlast. Mitte et ma ütleks tüdrukud ei tohiks pükse kanda. Lihtsalt et see mood on ära vajund ja see mulle eriti ei meeldi. Võiks juurde tekitada
Muidugi kui keegi nii ebamugavalt tunneb ennast seelikus siis peale suruda ka ei tohiks. |
|
Tagasi üles |
|
|
Liisu
|
Postitatud: Teis Okt 07, 2003 22:17 Teema: |
|
|
aga vaat näädsa, kõikidele ei sobi koolivorm...mõnele ei sobi seelik, ja pealegi on nõme, kui inimesed pannakse ühtmoodi riidesse. kuidas sa saad siis erineda hallist massist? mes saab, kui kõik pannakse kokku ja riietatakse koos ühte..nõme.... |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Kolm Okt 08, 2003 00:09 Teema: |
|
|
miks peab koolivorm olema nii vähese kujutlusvõime vili kui alatised triiksärk/viigipüksid/nõme kampsun/põlveni seelik/pintsak/muu ebapraktiline/kergestikuluv/-määrduv/-kortsuv? _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
|
MTI
|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2003 17:07 Teema: |
|
|
koolivorm ise peab olema viisakas, pole mõtet teha sellist koolivormi et must T-särk, kapuutiga kampsun ja rohleised püksid (ehk siis tavariided). Vorm kui selline peab olema korrektne ja hea välja nägema (vanemate inimeste jaoks). Mugavus on enamjagu tahaplaanile jäetud. |
|
Tagasi üles |
|
|
miyu
Liitunud: 26 Aug 2003 Postitusi: 3 Asukoht: Pärnu/maailma serv
|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2003 18:44 Teema: |
|
|
... kui inimesed pannakse ühtmoodi riidesse. kuidas sa saad siis erineda hallist massist? mes saab, kui kõik pannakse kokku ja riietatakse koos ühte..nõme...
he! ...just sellepärast sep koolivorm nii kasulik ongi; ehk hakatakse siis vähemalt vabal ajal väheke teineteisest erinema!
ok, hetke koolivorm tüdrukutel meie koolis: hekeroosa fliis+teksad/mustad dressipüksid
ja poistel: must pusa punaste detailidega+tumesinised kottteksad
...ja omaarust on kõik nii lahedad ja erilised ning erinevad hallist massist... (nujah, vahet pole, kas mass on hall või roosa) |
|
Tagasi üles |
|
|
geki
|
Postitatud: Nelj Okt 09, 2003 21:21 Teema: |
|
|
kui meie koolis panna sellised riided selga, siis karjutaks meie peale:) |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Püh Okt 12, 2003 19:35 Teema: |
|
|
miks ei võiks olla koolivorm olla.. hmm.. stiilne?
midagi, mis ei oleks kole ning samas vastupidav ning mugav?
kool, kus ma õpin, mis on küll kõrgkool, paistab ses suhtes silma, et kõik püüavad üksteisest võimalikult erineda. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
|
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?
|
Postitatud: Püh Okt 12, 2003 19:43 Teema: |
|
|
Kui vorm siis see peaks olema stiili suhtes ajatu, et ei avastaks, et praegune koolivormi stiil kolme aasta pärast rõve välja näeks.
Vorm peab olema korrektne. Ei pea olema liiga labane (näiteks mingite tresside analoogia), ega üle paisutatult viisakas nagu ülikond ja lips (mille vastu mul midagi ei oleks) . _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
Tagasi üles |
|
|
geki
|
Postitatud: Püh Okt 12, 2003 19:44 Teema: |
|
|
stiilne koolivorm läheks küll jahh...aga see leesi :P |
|
Tagasi üles |
|
|
Xelene hentai-baka
|
Postitatud: Esm Okt 13, 2003 17:24 Teema: |
|
|
kool ei ole tegelikult selline koht kuhu minnakse erinema, sinna minnakse et suhelda s6pradega ja tarkusi omandada. erineda hallist massist saab ka linapeal ja kusiganes veel.. Koolivorm on aga v2ga hea seet6ttu, et kui k6igil on ta yhine, ei ole probleeme m6nitamistega et keegi k2ib odavamalt-kehvemini riides kui teised. ja paljudel vaesematel inimestel j22vad kompleksid a'la "ma ei saa endale lubada sellist lahedad kampsunit nagu temal" tulemata või v2hemalt on nad v2iksemad..see muidugi sel juhul kui riik teeb koolivormi piisavalt odavaks.. aga aga aga.. meie riik ei maksa kooli toidlustustki kinni.. mis seal koolivormist unistada.. _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
|
Liisu
|
Postitatud: Esm Okt 13, 2003 20:34 Teema: |
|
|
mnjah...a samas mes mulle koolivormi juures veel ei meeldi, on see, et ma nagu lühinägelik ja koolipeal prille eriti ei kanna. ja siis ma sageli leian üles inimesi riietuse järgi..nuh, mai usu, et see ainult mul on |
|
Tagasi üles |
|
|
geki
|
Postitatud: Esm Okt 13, 2003 20:57 Teema: |
|
|
ma ei erista inimesi üldse kaugelt:P isegi mitte riietuse järgi:P |
|
Tagasi üles |
|
|
Liisu
|
Postitatud: Teis Okt 14, 2003 15:22 Teema: |
|
|
nujah..riiteuse järgi seda ma põhiliselt teen, sest ikkeh eriti loll on lissalt lolli näoga otsa vaadata, et kes see teiselpool sõiduteed leffitab ja kas üldse mulle. on jama kui leffitad vastu on jama kui ei.
aga jah, millega pärast usun ise, et koolivorm meie kooli ei tule..
ja tahtsin küsida, kas koolivormi juurde käivad tavaliselt ka vormikingad/jalanõud, või saab neid ise valida? |
|
Tagasi üles |
|
|
|