OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Filmisoovitused
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Amaya



Liitunud: 12 Juun 2007
Postitusi: 36
Asukoht: Valga

PostitusPostitatud: Teis Juun 12, 2007 18:30    Teema: Vasta viitega

Ma olen isegi My Sasssy girl'i näinud. täitsa naljakas oli LaLaLaa

Ma ei tea kas need nüüd nii väga head filmid on, aga lihtsalt südamesse on läinud:



Shinobi: Heart Under Blade

Räägib siis kahe ninja-klanni kokkupõrkest ja keelatud armastusest kahe peategelase vahel.



Taiyou No Uta (aka "Midnight Sun")

Minuarust hästi armas ja kurb film ühest tüdrukust, kes põeb xeroderma pigmentosum'i (päikese ultraviolettkiirgus on talle surmav).
Filmis mängib tuntud jaapani j-pop/j-rock artist YUI, ta mängib kolme oma laulu filmis - it's Happy Line, Good-bye Days ja Skyline.
Mind ajas küll see film nutma. Ja seda ei juhtu tihti.
_________________
Just because you're necessary doesn't mean you're important.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Esm Juun 25, 2007 00:32    Teema: Vasta viitega



Nambugun - Ji-yeong Jeong 1990

Jiri mäel toimunu oli justkui Stalingrad põhjakorealaste jaoks. Kuigi Nambugun algab konfliktist põhja ja lõuna korea vahel, annab filmile lõpliku värvi USA vägede poolt ümberpiiratud kommunistlike partisanide taganemine nälginult ja külmunult Jiro mägedes. Karm sõjafilm tuuakse vaatajani tasase ja õpetatud ajakirjaniku Lee Tae ( suurepärane veterannäitleja Sung-kee Ahn ) silme läbi. Astudes vabatahtlikuna armee ridadesse käis mees läbi terve Korea sõja kuni vangilangemiseni ja kirjutas oma elust hiljem selle filmi aluseks olnud biograafia. Väga hea ja aus sõjafilm mis annab ülevaate kommunistide leeris toimuvast, minemata aga hetkeksi ebaobjektiivseks toimunu suhtes. Kodusõda on Lõuna-Koreas õrn ja valus teema, kuid Ji-yeong Jeong on osanud luua vahetu pildi mis peaks meeldima inimestele mõlemal pool demilitariseeritud tsooni. Mind isiklikult puudutas see jõuline sõjadraama tugevalt.



Popee - Ji-hyun Kim 2002

Koreas mitte ainult ei sööda koeri, vaid ka armastatakse ja hellitatakse neid täie südamega. Popee on dokumentaalkaadritega pikitud draama korea koerapidajatest ja nende lemmikuist, keskendudes enim Popee nimelise koerakese ja tema eest hoolitseva perekonna ümber. Dramatiseeritud lugu alates kutsikapõlvest ja lõpetades kutsa surmaga, vahele intervjuulõike teiste korea koeraomanikega. Armas ja südamlik filmike mis peaks tuju heaks tegema ja saba liputama panema kõik koerasõbrad ja ka muidu mõnusad inimesed.



Tampopo - Juzo Itami 1985

Toitlustuskioskit pidava noore naise juurde tulevad sööma kaks autojuhti kellest vanem ( jaapani coolim härrasmees Tsutomu Yamazaki ) laidab pakutavaid ramen nuudleid ja lubab õpetada kuidas valmistada jaapani parimaid nuudleid puljongis. Kõigepealt saab naine kõvasti füüsilist trenni, siis käiakse läbi kõikide konkurentide nuudlikioskid ja lõpuks otsitakse veel salajast retsepti mis annab toidule omapära ja vastupandamatu maitse. Film koosneks justkui sket¹idest mida kergelt ühendab nuudlite ja nende valmistamise teema, teadus omaette mille õppimine polegi nii kerge. Kindlasti mitte vaadata ilma paari paki kiirnuudliteta, tean inimesi kel film on tekitanud nii suure nuudliisu, et on öösel taksoga poodi sõidetud. Nuudlid peavad käepärast olema!



Gongdong gyeongbi guyeok JSA - Chan-wook Park 2000

Chan-wook Park´i varasem meistriteos enne Kättemaksutriloogia valmimist on vähemalt minu jaoks sama tugev ja tähtis film kui Mr. Vengeance või Oldboy. Sisuks kahe piirivalvuripaari sõprus väikeses ja vähetähtsas demilitariseeritud tsooni piiripunktis. Kaks Lõuna-Korea ja kaks Põhja-Korea sõdurit sõbrunevad, külastavad üle piiri minnes üksteise valveposte, räägivad armastusest ja sõprusest, ning avastavad oma üllatuseks, et inimesed mõlemal pool piiri on palju sarnasemad kui siiamaani arvati. Film mis korealaste hinge puudutas väga tugevalt ja sügavalt, ning tekitas linastuse ajal kohu, vastakaid arvamusi ja vanade haavade lahtirebimisi. Kuigi jagatud kodumaa on neile südamelähedasemalt tajutav teema, ei tohiks film ükskõikseks jätta ka eestlast.



Bangrajan - Tanit Jitnukul 2000

Film legendaarsest siiami kindlusküla Bang Rajani kaitsmisest birma kuningriigi rünnakute vastu mis tänu edukatele kaitselahingutele päästis kogu thaimaa okupatsioonist. Film meenutab ülesehituselt veidike Kurosawa Shichinin no samurai´d, kuid seitsme samurai asemel kaitseb küla 777 võitlejat ning 40-ne röövli asemel ründab terve birma 40 000-de meheline vägi. Haavatud külavanema asemele käivad talupojad appi palumas sõdalasklanni juhti Nai Chan Nuad Kheo´d kes soostub ja asub koos oma meestega küla kaitset organiseerima. Tagasi lüüakse hulgaliselt rünnakuid, kuid mehi langeb loogu ka kaitsjate ridades, vabadus nõuab kõrget hinda.
Tegemist on minu jaoks ühe lemmik thai filmiga. Meeletult võimsad ja detailiderohked lahingstseenid, dzunglivõitlustaktikat, erinevaid relvade ja tehnikate demonstratsioone, ning eelkõige üleni tätoveeritid thei sõdalaskasti liikmed ise tormamas vesipühvlite seljas lahingusse. Kuigi mängus on juba mõned algelised suurtükid, käib põhivõitlus siiski vibude, nugade, kirveste ja mat¹eete teoliste raiumismõõkadega. Lahing vahetub lahingule aga macho-meestest poolpaljad sõdalased on jätnud ka draamale ja romantilistele suhetele ruumi. Näha saab ka ajastutruud kombestikku ja külaelu. Suurepärane sõjafilm.



Salinui chueok - Joon-ho Bong 2003

1986 aastal leitakse Gyunggi provintsis noorte naiste surnukehad. Kohalikud külapolitseinikud on täiesti nõutud ja millegi targemaga ei hiilga ka pealinnast appi saadetud inspektor. Sarimõrvariga pole Koreas varem keegi kokku puutunud, puuduvad igasugused teadmised rada ( pattern ) jälgiva isiku kindlakstegemiseks ja püüdmiseks. Külamendid käivadki siis ülbates ringi, peksavad kohalikelt alaarenguga tüüpidelt tunnistusi välja ja kimbutavad ringiluusivaid onaniste. Kusagil aga tegutseb külmavereline mõrvar edasi, kuid naiivsetel politseinikel pole halli aimugi kuidas teda tabada. Film on kurb, ilus ja meeletult naljakas. 100% hea korea kino.



Qiu Ju da guan si - Yimou Zhang 1992

Qui Ju on mu lemmik Zhang Yimou film. Lugu naisest kes asub südilt võitlema külavanema karistamise nimel kuna see lõi vigaseks ta abikaasa - pere toitja. Naine jookseb tütrega linnas kohtute, prokuratuuri ja miilitsajaoskondade vahet, peaasi, et vägivaldset külavanemat nuheldaks. Väikeses kinnises külaühiskonnas kus käsi peseb kätt ja naaber aitab naabrit aga ei saa oma vahel tülis olla, ning vaen unustatakse. Bürokraatiamasinat aga enam ei peata...
Filmitud kohati peidetud kaameraga ehtsas hiina külas ja väikelinnas, tehnika mis kümmekond aastat tagasi mulle tugeva mulje jättis ja pani aluse mu hiina realistlike olustikufilmide austusele. Kuigi Qui Ju ei paku midagi tsensoreid ärritavat, oli lihtsat hiina külaelu siiski põnev jälgida. Varasemad Yimou Zhang olid ilusad ja kunstilised, see aga kuidagi ehe ja vahetu. Mehe hilisemates töödes pole ma sellisele jõulisusele sattunud, väntab rohkem südamlikke kerge propaganda maiguga filmikesi ja eepilisi möögavõitlusi. Qui Ju lugu on jäänud minu jaoks aga väga eriliseks mälestuseks.



Yin shi nan nu - Ang Lee 1994

Pensionile jäänud lesestunud meisterkokk valmistab sööke oma kolmele armumurede käes vaevlevale tütrele. Roogade valmistamine on tema vorm suhelda ja meister on sellel alal väga "sõnaderohke", üks hõrgutis järgneb teisele ja laud tütarde ees kattub üha uute delikatessidega. Kaunitaridest ütred on aga oma eluga nii jännis, et ei oska lugu pidada elatanud isa kokandusmeisterlikkusest ega ka märgata ta elus toimuvaid muudatusi. Kui isa lõpuks uuesti abielluda lubab on peres kõik üllatunud ja mitte just rõõmsalt. Väga muhe, ning südamlik lugu söömisest ja armastusest, Ang Lee absoluutne tipp minu jaoks.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Chiisan



Liitunud: 17 Sept 2004
Postitusi: 421
Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P

PostitusPostitatud: Esm Juun 25, 2007 22:40    Teema: Vasta viitega

Swing Girls
Director: Shinobu Yaguchi
Writers: Shinobu Yaguchi (written by)
Junko Yaguchi (contributing writer)
Release Date: 17 March 2005 (Singapore) more
Genre: Drama / Comedy / Music more
Tagline: Girls meet Jazz!!!
(copy-pasteet imdb'st)


Peale seda filmi vaatamist istusin ma lihtsalt maha ja muigasin enda ette. Loomulikult, see on utoopia, et koolitüdrukud, kellel on pigem kombeks suvetööl istuda, suudaksid õppida niivõrd lühikese ajaga korralikult muusikariistasid käsitlema ja esitama veel suhteliselt mõnusat jazzi, kuid tegu on ikkagi eelkõige komöödiaga ja film on piisavalt lõbus (mis juhtub, kui tüdrukud on liftis...koos kenade mannekeenidega) ning armas (ka sensei võib olla armunud), et seda teistelegi soovitada.

*Chiisan mõtleb nukrusega oma kooli orkestrile...mida peab igal aktusel taluma...
_________________
/\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(")
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Kolm Jan 16, 2008 17:13    Teema: Vasta viitega

))<>((
forever.

Täna, 16. jaanuaril 2007 kell 21.00 TV1000-st. Kui päevauudised ETV-st nii tähtsad ei tundu, soovitan vaadata.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jeree



Liitunud: 19 Aug 2007
Postitusi: 113

PostitusPostitatud: Kolm Jan 16, 2008 23:27    Teema: Vasta viitega

Trash, olen omajagu aasia filme näinud, annan pärlitest näiteid, kui ära tunned võiksid midagi soovitada, mine tea äkki ma pole näinud.
Sympathy for Mr. Vengeance, Taegukgi, No Mercy for the Rude, Oldboy, Infernal Affairs, 2046, King and Clown, Sympathy for Lady Vengeance, Monday Drive, Secret Sunshine
[u]
P.S. Mis sa kirjutad ülevaated kõigi kohta? :O
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 00:39    Teema: Vasta viitega

jeree kirjutas:
Trash, olen omajagu aasia filme näinud, annan pärlitest näiteid, kui ära tunned võiksid midagi soovitada, mine tea äkki ma pole näinud.


Kõige lihtsam on sul mu blogi paremal ääres olevate linkide abil browsida. Saad vaadata ¾anri, päritolumaa või minu antud hinde järgi.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jeree



Liitunud: 19 Aug 2007
Postitusi: 113

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 01:47    Teema: Vasta viitega

Trash kirjutas:
jeree kirjutas:
Trash, olen omajagu aasia filme näinud, annan pärlitest näiteid, kui ära tunned võiksid midagi soovitada, mine tea äkki ma pole näinud.


Kõige lihtsam on sul mu blogi paremal ääres olevate linkide abil browsida. Saad vaadata ¾anri, päritolumaa või minu antud hinde järgi.

Tegin seda (uurisin lemmikuid - Korea omasid), kuid see ei andunud mulle tulemusi (filmid olid kas nähtud või selgelt ei olnud minu huviorbiidis). Põhjus, miks ma küsin, mitte ei vaata hindeid, on see, et meie maitsed ei pruugi samad olla (10/10st vaatamiselt ma äratundmisrõõmu ei tundnud), kuid enam-vähem samasugust filmi ju soovitada ikka saab.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 02:01    Teema: Vasta viitega

Korea kinost soovitaksin siis filme nagu Public Enemy, A Bittersweet Life, Save The Green Planet, Musa, Quiet Family, Crying Fist, Spider Forest.

Veits raske soovitada kui maitsed ei ühti. He he ! Aasia kino on aga tegelikult nii populaarne, et soovitusi leiad netistki. Erilise käki otsa sa ei kuku ka pimesi peale lennates.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
jeree



Liitunud: 19 Aug 2007
Postitusi: 113

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 02:49    Teema: Vasta viitega

Nende filmide hulgast leidsin 2, mida pole varem näinud ja mis huvitab. Tänud. Netist leitud suvaline film pole tõenäoliselt minu maitse. Pettumus ei pruugigi olla eriline käkk, selleks võib olla ka leierdatud teema. Mis ma olen näinud ~200 Korea filmi vist ja ma ei saa öelda, et seal ei ole kindlaid teemasid, mida ikka jälle ja jälle kasutatakse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 02:58    Teema: Vasta viitega

jeree kirjutas:
Mis ma olen näinud ~200 Korea filmi vist ...


Ohoo, see on ikka päris palju. Kahju, et sa neist elamustest ei kirjuta ( või siiski? ), oleks huvitav lugeda. Peaks ka tõsisemal taas Korea poole pilgu pöörama, päris mitmed eelmise aasta tippteosedki veel nägemata.

Aga alusta näiteks HK kung-fu ja kaheksakümnendate action kinoga, seal on paarsada vaid üks köhatus, sest valik on nii meeletult massiivne.

Edit. On ju veel see Korean Film Archive Collection sari klassikalise kinoga. Ise pole küll sealt ( vist ) ühtegi vaadanud aga teada on, et head filmid.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Kaoru



Liitunud: 14 Dets 2007
Postitusi: 1264
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Jan 17, 2008 10:10    Teema: Vasta viitega

Ise kogun aasia filme: Parimad resizöörid on:Tsui Hark, Karwai,Ang Lee.
Filmd: Vana poiss, Kangelane, Sõdalane, Samaaria tüdrukud, Silm, Viha, Minu naine on gangster.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
jeree



Liitunud: 19 Aug 2007
Postitusi: 113

PostitusPostitatud: Reede Jan 18, 2008 00:53    Teema: Vasta viitega

Plaan on olnud hakata nendest elamustest kirjutama, ajapuuduse tõttu on see plaaniks jäänudki, kui seis muutub annan teada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Random Hero
muumikontroll


Liitunud: 16 Sept 2007
Postitusi: 712
Asukoht: Kosmos

PostitusPostitatud: Laup Veeb 02, 2008 12:38    Teema: Vasta viitega



Mõnusalt segane kompott ühest Tokyost põhjas elavast perest. Hajimel on kurvad kogemused naistega ja kui ta klassi tuleb uus kena tütarlaps, hakkavad ta mured peale. Tema väike õde Sachiko näeb igal pool enda suuremat varianti teda jälgimas. Ema Yoshiko tahab kodukana ametit maha panna ning animatsioonimaailma tagasi tungida, kasutades natuke napakat vanaisa modellina, joonistab ta köögilaua peal oma animejuppi. Vanaisa Akira on nagu mainitud, natuke vanadusest sassis, lisades filmile veidi huumorit, kuid ka südamlikkust. Halli peaga vanameest, kes teeb pigem kaklusanimetele omaseid liigutusi, ei näe just iga päev. Natuke vähem ekraaniaega saavad pereisa ja pere juures elav onu (kelle poolt sugulane, ei tule praegu meelde), pereisa töötab hüpnotisöörina, hüpnotiseerides vahepeal ka nalja pärast oma perekonda. Onu on aga tööga närvid läbi küpsetanud ning tuli lihtsalt rahulikku maakohta närve rahustama.

Fushi soovitas seda mulle kunagi, tõmbasin selle küll alla, kuid siiani ei olnud vaadanud.
_________________
Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
mimmu
hilja juba


Liitunud: 22 Apr 2005
Postitusi: 1270
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Laup Veeb 02, 2008 12:57    Teema: Vasta viitega

vaatasin siis järgi mis see taste of tea on ja

selle koha peal ma lihtsalt panin pausi peale ja tegin screenshoti. Sest see oli nii ..... kolmpunkti.... Ma nüüd lähen vaatan edasi.
_________________
Onu Vanja kurvad püksid
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
chi



Liitunud: 18 Dets 2005
Postitusi: 574

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 06, 2008 00:26    Teema: Vasta viitega



Citizen Dog

Treiler

Sellele filmile ei oskagi kirjeldust anda. Selline Absurdne, kohati humoorikas film tavalisest inimesest, kes linna oma 'unistust' otsima läheb. Jah tavaline, sest igal inimesel on omad veidrused :) .
Mis mind seda filmi vaatama pani, oli selle nö. 'maagiline' pealkiri, mis end ligi tõmbas ja nii see siis vaadatud sai. Mainiks veel ära, et muusika oli tegelikult üsna hea.


Seda näeb ka crunchyroll punkt kommist muideks.
_________________
AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 06, 2008 01:04    Teema: Vasta viitega

chi kirjutas:
Citizen Dog


Tõesti väga nunnu ja lahe film, kuigi lõpp oli tillu igav. Soovitan tutvust teha ka Wisit Sasanatieng´i teiste filmidega. Kallis Kallis
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Trash



Liitunud: 14 Sept 2006
Postitusi: 733

PostitusPostitatud: Reede Veeb 22, 2008 13:56    Teema: Vasta viitega

Aasta 2007 parimad filmid ehk minu "Oscarid"

Tegin oma blogis väikese kokkuvõtte mis teosed eelmisel aastal minus maru tekitasid.
_________________


http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Esm Märts 24, 2008 16:41    Teema: Vasta viitega

Chungking Express'i saab täna õhtul kell 21:00 näha kinos Sõprus ning homme kell 21:00 Tartu kinos Ateena. Soovitan soojalt, üks mu lemmikfilme on see. Ise olen kindlalt platsis (Tartus).
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Dejiko-nyo!
紅魔館


Liitunud: 16 Juun 2006
Postitusi: 378
Asukoht: Gensokyo

PostitusPostitatud: Teis Märts 25, 2008 06:03    Teema: Vasta viitega

Trash kirjutas:
PILT

Spirit of Jeet Keun Do - Once Upon a Time in High School - Maljukgeori janhoksa - Maljuk Street's High School - Ha Yu 2004

"Spirit of Jeet Keun Do" algabki kaadrist kus noored koolipoisid kinos suuammuli Bruce Lee filmi vaatavad. Tagasihoidlik Hyun-soo on just uude sõjaväelise disipliiniga kooli tulnud ja teeb esimest tutvust tulevaste sõprade, kaklejast Woo-sik´i ja erootilise kirjandusega äritseva paksmao "Hamburgeriga". Kõik on hullumiseni Bruce Lee fännid. Filmidest nähtud kaklusstseene lavastatakse klassiruumis koolivendade kaasabil uuesti üle ja elu keerleb kung-fu ümber. Kaklusoskusest tuleb kasu, koolivägivald lokkab ja nii mõnigi jobum kõnnib verise nosuga kodupoole. Mõne aja pärast tuleb mängu nägus läänelikku muusikat armastav tüdruk Eun-ju ja endised sõbrad muutuvad rivaalideks, koolimaja piinavaks õudustemajaks ning käepigistused rusikahoopideks. Ükskord keskkooli ajal...
Polnud ammu nii head Korea filmi vaadanud. Tavalise koolistoori ja romantika filmina alanud, keeras asi poolepealt väga painavaks jõuliseks draamaks. Koolikiusamise all kannatamine ja valulik vastuarmastuseta suhe muudavad peategelase vaatajale koheselt sümpaatseks. Kaastunnet jagub ka filmi teiste tegelastele, olla noor aastal 1978 koreas tundub justkui põrgus viibimisena. Masendav kooli vägivald, ranged reeglid ja lootusetult tühjana tunduv vaba aeg kohustusliku diskotantsuga Boney M´i järgi ei ole mingi kadestusväärne elu. Filmi võib võtta ka kui survival story´t. Tugevad jäävad ellu, kuid vaid inimlikud pääsevad edasi. Ülirealistlikud kaklusstseenid, tõeparane luhtunud suhte kujutamine ja tugevad rollisooritused viivad selle pärli mu korea lemmikfilmide top kümnesse. Massiivne draama veristest päevadest keskkoolis ei unune nii kergelt. Filmi lõpp on õnneks positiivsem. Õhtukooli õhustik on kergem, armu haavad paranevad ja kinodesse on jõudnud Jackie Chan´i kung-fu komöödia Drunken Master. Elu peab paremaks minema !

Paranoiadisco arvamus samast filmist.

PILT

See screen filmist võtab eriti hästi kogu angsti sügavuse kokku.

Vaatasin eile selle filmi lõpuks ometi ära ja jagan täiesti Trash`i vaimustust. Midagi olulist mul tegelikult Trash`i ja Paranoiadisco arvustusele lisada ei olegi, annavad filmist niigi väga hea ülevaate. Hästi karm ja vägivaldne, samas ka armas ja parajalt romantiline. Vägivald ja kaklusstseenid üldse on kujutatud väga realistlikult, mingit over the top märulit sellest filmist ei leia. Mainin seda peamiselt seepärast, et näiteks IMDb kasutajate kommentaare lugedes jäi silma nii mõnigi, kes Spirit of Jeet Keun Do pealkirjast ennast eksitada lasi ja ootas sellelt filmis midagi Bruce Lee filmide sarnast. Filmi parajalt positiivne lõpp meeldis mulle ka.
Üldiselt soovitan väga ka ülejäänud rahval see film kunagi ära vaadata, pettumust see vaevalt kellelegi valmistab. Lisan siin omaltpoolt filmi treileri. Ja Eun-ju on nii nunnu! Kallis Kallis



Tegelt keegi võiks veel sarnaseid häid filme soovitada (Klassi olen juba näinud), võiksid olla võimalikult realistlikud.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
geki



Liitunud: 3 Veeb 2003
Postitusi: 502

PostitusPostitatud: Teis Märts 25, 2008 11:11    Teema: Vasta viitega

Mis mulle väga meeldis ja südamesse läks oli Moon Child.
http://en.wikipedia.org/wiki/Moon_Child
Pisara võttis päris mitu korda silmanurka ja pani mõtlema igasuguste asjade üle. Soovitan.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19, 20, 21  Järgmine
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 21

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: