Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
uupps
|
Postitatud: Kolm Aug 01, 2007 19:57 Teema: |
|
|
isver, geniaalsuse tipp kohe.. kes siis veel arvas, et ma meessoost olen?
sorri, Random, isegi kui sa poleks liiga vana, ma ei tuleks ma ei joo kohvi |
|
Tagasi üles |
|
|
kammerer mitjok
|
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Aug 01, 2007 20:09 Teema: |
|
|
3/4 on hea eeskuju noortele, keep it up. (y) _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Kolm Aug 01, 2007 22:05 Teema: |
|
|
eriti puppyface _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
yellow candy screen liiga baka
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 18:32 Teema: |
|
|
dipsy sa oled tegelikult ilusa tüdruku vastand. meenutad põhjanaabrist vodkaturisti. aastaid tagasi kooli ajal oli mul sinuga sarnase väljanägemisega kooliõde, tõeline juhmard. keskkool tal lõpetamata jäigi, sest venelasest naabripoiss rasestas ta lihtlabaselt mingisuguse joomingu käigus.
kommentaarid pidid küll eraldi teemasse minema aga ma vaatan et seda reeglit siin eiratakse. selline eluline seik tuli siis meelde sinu pilte vaadates nii et tegemist pole otseselt lauslaimuga vaid kõigest (väliste) sarnasuste väljatoomisega ja ma proovisin selle juures olla nii viisakas kui võimalik. ei tunne ma sind isiklikult ega kanna ka sinu vastu mingit vimma
ela hästi |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 18:34 Teema: |
|
|
Vabandan offtopicu pärast. Kas yellow candy screen on üks neist kurikuulsatest lurkeritest? _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
genky hommikune tõus
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 18:35 Teema: |
|
|
yellow candy screen kirjutas: | dipsy sa oled tegelikult ilusa tüdruku vastand. meenutad põhjanaabrist vodkaturisti. aastaid tagasi kooli ajal oli mul sinuga sarnase väljanägemisega kooliõde, tõeline juhmard. keskkool tal lõpetamata jäigi, sest venelasest naabripoiss rasestas ta lihtlabaselt mingisuguse joomingu käigus.
kommentaarid pidid küll eraldi teemasse minema aga ma vaatan et seda reeglit siin eiratakse. selline eluline seik tuli siis meelde sinu pilte vaadates nii et tegemist pole otseselt lauslaimuga vaid kõigest (väliste) sarnasuste väljatoomisega ja ma proovisin selle juures olla nii viisakas kui võimalik. ei tunne ma sind isiklikult ega kanna ka sinu vastu mingit vimma
ela hästi |
Vaatamata sinu püüdlustele on tegemist äärmiselt ebaviisaka sissekandega. See, et teised spämmivad, ei tähenda, et sina ka seda tegema pead. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
|
dipsy katto katto KATTO!!
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 18:48 Teema: |
|
|
mulpole kommentaari ülemise mind puudutava posti kohta ... selleasemel ma hoopis otsisin pildi kus ma teen enam vähem sama nägu mida tegin peale selle postituse lugemist
u live in a sad world _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Trash
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 19:30 Teema: |
|
|
dipsy kirjutas: | http://i11.tinypic.com/6aqaa9x.jpg |
Höh höh ! Näe, purjus soome mummo. Höhöhöööö...!!! _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
|
acousmatique
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 20:45 Teema: |
|
|
yellow candy screen kirjutas: | dipsy sa oled tegelikult ilusa tüdruku vastand. meenutad põhjanaabrist vodkaturisti. aastaid tagasi kooli ajal oli mul sinuga sarnase väljanägemisega kooliõde, tõeline juhmard. keskkool tal lõpetamata jäigi, sest venelasest naabripoiss rasestas ta lihtlabaselt mingisuguse joomingu käigus.
ela hästi |
Päris karm. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
|
yellow candy screen liiga baka
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 21:17 Teema: |
|
|
ammu unustatud häbi tuleb taas meelde fushi? sinusuguste tiiraste käsikiimlejate pärast ma näiteks oma pilti ei postigi. ma ei taha sulle lihtsalt tasuta erektsiooni põhjustada |
|
Tagasi üles |
|
|
AndreS
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 21:41 Teema: |
|
|
Sellist sõna ma ei teadnuki veel
... ei jah... hästi paned yellow screen ...jätka samas vaimus
|
|
Tagasi üles |
|
|
Chiisan
Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 21:56 Teema: |
|
|
yellow candy screen kirjutas: | ammu unustatud häbi tuleb taas meelde fushi? sinusuguste tiiraste käsikiimlejate pärast ma näiteks oma pilti ei postigi. ma ei taha sulle lihtsalt tasuta erektsiooni põhjustada |
awww...kui armas ja viisakas inimene. Kas sa võiksid mulle ka midagi nõmedat öelda...ma nii väga tahaksin lugeda su uut vaimuvälgatust, mis küündib kohati Peeter Oja ja Mart Juure Ärapanijale _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
|
douji
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 22:43 Teema: |
|
|
huvitav, et baka reeglites polegi siiani miskit otsese flame'imise kohta. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
|
Vabarnamees mario with money
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 07:04 Teema: |
|
|
Reeglid on puudulikud jah , aga lisaks nendele on olemas ka veel selline tavaõigusesse kuuluv instituut nagu "head kombed", mida kirja panna vaja ei ole. yellow candy screen on nüüdsest bännitud. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 15:06 Teema: |
|
|
Tuul tegi oma töö, mina siis Portugalis. Pilt nats kannatada saanud, imageshack on mingid kriipsud ja valged täpid (o_O) näo peale pannud aga elab üle. (y)
Seda et... sünge nägu on mul ainult päritud, tegelt olen lõbus sell.
_________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
poizzz123 sumimasen
|
Postitatud: Kolm Aug 22, 2007 20:08 Teema: |
|
|
Awwies _________________ I will achieve greatness! |
|