Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
pansomon
|
Postitatud: Teis Apr 29, 2003 12:23 Teema: |
|
|
anime muusikavideosid ma üldiselt üldse ei vaata, aga selline lugu, nagu "Makai - Beneath the mask" on igatahes üle prahi. ghost in the shelli nimiloo (ghost city, kui ma nüüd ei eksi) trumm ja bass, video loomulikult filmist. ülikõva. |
|
Tagasi üles |
|
|
Luinthoron
|
Postitatud: Nelj Mai 15, 2003 19:47 Teema: |
|
|
Nojah... Kui siin juba AMVdest räägitakse...
Isiklik lemmik on Gundam Wing - Invincible (Pat Benatar)
Aga veel täitsa hea video on veel näiteks Rammstein - Spieluhr (Noir). Ja eks neid ole veel...
Ja kui keegi juhtub otsima: selleks on näiteks selline koht nagu AnimeMusicVideos.Org
Marek aka Luinthoron _________________ | Site | Fanlistings | LiveJournal |
|
|
Tagasi üles |
|
|
pansomon
|
Postitatud: Reede Mai 16, 2003 09:51 Teema: |
|
|
kinnas kirjutas: | daft punk kombineeris pasa muusika, pasa stiili, pasad värvid. lõpptulemus ei olnud komponentidest eriti erinev. pask. |
kamoon! daft punk rokib. eriti vana daft. rollin' and scratchin on ju kõige karmim bitchass lugu, mis 90-ndatel tehti! homework on üldse vist parim diskomuss, mis sel ajal välja lasti. noh uus on ka täitsa okei, kuigi one more time on isegi kõige nõrgem lugu albumi pealt.
igatahes sellest videost ja anime-teemast lähemalt
http://www.delfi.ee/news/meelelahutus/film/article.php?id=5699178 |
|
Tagasi üles |
|
|
Uranus
|
Postitatud: Püh Mai 25, 2003 21:00 Teema: |
|
|
Noh kui kõik siin kodukootud muusikavideodega hoogu läksid, siis ma lisaksin kah ühe nime, mille ma enda jaoks äsja avastasin. Igatahes mulle ta meeldib.
Angel Sanctuary - Revolution Man _________________ Elevator Summoner.
|
|
Tagasi üles |
|
|
aardv
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 09:32 Teema: |
|
|
ohoo, ehk keegi teadur oskab n6u anda, milline oleks yldse parim viis koomiks videosse saada? kus pildiosa joonistatakse, mis proged selleks jne. spetsiifiline kys, muidugi, aga ehk teab keegi....omal selline pisike plaan liikvel.... |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 11:12 Teema: |
|
|
aardv kirjutas: | ohoo, ehk keegi teadur oskab n6u anda, milline oleks yldse parim viis koomiks videosse saada? kus pildiosa joonistatakse, mis proged selleks jne. |
ehk aitab selles http://www.animemusicvideos.org/ community... |
|
Tagasi üles |
|
|
pansomon
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 13:56 Teema: |
|
|
aardv kirjutas: | ohoo, ehk keegi teadur oskab n6u anda, milline oleks yldse parim viis koomiks videosse saada? kus pildiosa joonistatakse, mis proged selleks jne. spetsiifiline kys, muidugi, aga ehk teab keegi....omal selline pisike plaan liikvel.... |
kas sa mõtled kohe enda joonistatud koomiksit, st. põhimõtteliselt 2-3 minutise anime tootmist? proffid animatsiooniproged maksavad üsna palju ja neid ei saa sa pirana ka kuskilt - erinevalt nt. 3dsmax5-st, millega annab väga kenasti ka 2d-animatsiooni teha, kuid selle valdamine nõuab jällegi natuke oskusi. samas tutorialid on ju olemas.
üks labane võimalus on loomulikult ka flash, mis tegelikult muutub iga uue väljalaskega natuke paremaks. päris palju telereklaame nt. on flashis tehtud, st. taseme annab välja küll.
kuid kui ikka finantsi natukenegi taga on, siis tasub osta ikka spets 2d animatsiooniproge, retas! vms. aga kuna ma neid asju ainult demo-tasemel olen näppinud, siis ei oska öelda, milline parim oleks. |
|
Tagasi üles |
|
|
aardv
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 21:41 Teema: |
|
|
pansomon kirjutas: | kas sa mõtled kohe enda joonistatud koomiksit, st. põhimõtteliselt 2-3 minutise anime tootmist? |
umbes jah, kuigi ma tegelikuilt olen klassikalise koomiksiga suurem s6ber :P ja ses suhtes tuleks ka selle teostamine (paberil v videoks)paremini v2lja.
seda Flashi - asja tuleb vaadata. keegi Director 8 kohta ei oska midagi 8elda? p6him6te on nagu Flashilgi, aga v6ibolla on mul midagi spetsiiflilist 2 silma vahele j22nud...
t2nud teadjatele! sukeldun kohe. |
|
Tagasi üles |
|
|
pansomon
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 22:57 Teema: |
|
|
aardv kirjutas: | pansomon kirjutas: | kas sa mõtled kohe enda joonistatud koomiksit, st. põhimõtteliselt 2-3 minutise anime tootmist? |
umbes jah, kuigi ma tegelikuilt olen klassikalise koomiksiga suurem s6ber ja ses suhtes tuleks ka selle teostamine (paberil v videoks)paremini v2lja.
seda Flashi - asja tuleb vaadata. keegi Director 8 kohta ei oska midagi 8elda? p6him6te on nagu Flashilgi, aga v6ibolla on mul midagi spetsiiflilist 2 silma vahele j22nud...
t2nud teadjatele! sukeldun kohe. |
directorit pole uurinud, ei oska sel teemal midagi pajatada. minu meelest see rohkem mingite progede ja interaktiivse kama tegemiseks? võin ka eksida...
kuigi kui sa traditsioonilise liini austaja oled, siis sa võid ju asja käsitsi kiledele ka joonistada ja siis kaameraga üles võtta |
|
Tagasi üles |
|
|
aardv
|
Postitatud: Teis Juul 08, 2003 23:10 Teema: |
|
|
pansomon kirjutas: |
directorit pole uurinud, ei oska sel teemal midagi pajatada. minu meelest see rohkem mingite progede ja interaktiivse kama tegemiseks? võin ka eksida... |
dir on interaktiivne (neti)kama ka jah. aga mingi multikas tuli sealt ka t2itsa edukalt v2lja. (hakkab praegu kohale j6udma, et Flashi kujutusv6imalused olid nagu suuremad...)
Tsiteerin:: | kuigi kui sa traditsioonilise liini austaja oled, siis sa võid ju asja käsitsi kiledele ka joonistada ja siis kaameraga üles võtta ;) |
ka sellest pole mul suuremat aimu või rohkem vahendeid... (arvutiga tuleb vist siiski odavam jahmimine?) |
|
Tagasi üles |
|
|
pansomon
|
Postitatud: Kolm Juul 09, 2003 11:39 Teema: |
|
|
aardv kirjutas: |
Tsiteerin:: | kuigi kui sa traditsioonilise liini austaja oled, siis sa võid ju asja käsitsi kiledele ka joonistada ja siis kaameraga üles võtta |
ka sellest pole mul suuremat aimu või rohkem vahendeid... (arvutiga tuleb vist siiski odavam jahmimine?) |
juhul kui sul soft käepärast, siis loomulikult. ja flashil on põhimõtteliselt olemas ka enam-vähem kõik võimalused, mis proffidel programmidel aga joonistamise-pool tuleks vist ikka kuskil illustratoris ja photoshopis ära teha, või kui sul on pliiats, siis selle soft on ka päris abiks.
aga sa võid ju võrdluse mõttes natuke netis tuulata, paned googlisse 2d animation software ja vaatad, mis tulemuseks annab, minu meelest sai osadel ka mingit demo kasutada.
ega siin muud kunsti pole, kui et pead kõvasti joonistustööd tegema, alustad storyboardiga (ilmselt käsitsi) ja sealt lähed edasi detailsemaks ja konkreetsemaks ja lõpuks paned selle kõik kuskil kokku. selles mõttes, et sul on ikka ettekujutus sellest, kuidas multikaid tehakse, eks? ega vahet pole, kas sa teed seda arvutis või käsitsi, põhimõte on sama.
va. loomulikult kui sa teed 3d-s seda, aga see on teine teema. |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Teis Aug 12, 2003 11:43 Teema: |
|
|
Ken Ishii - Extra
On AMV selle parimas tähenduses.. ehk.. anime tehtud just selle muusikavideo jaoks.
blows you away.
kui ilusti küsida, annan urli kust tirida saab. or smth. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!
http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm |
|
Tagasi üles |
|
|
V6imendi
|
Postitatud: Teis Aug 12, 2003 11:45 Teema: |
|
|
ole nii hea ja viska siis link |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Teis Aug 12, 2003 12:07 Teema: |
|
|
http://ophelia.dustbite.net/wnkrz/vidz3/
unustasin, et mul ei ole see veel uploaditud.
nii et tunni aja pärast võib tirima hakata.
p.s. palun ärge kasutage /wnkrzit väga ära, see toob kaasa väikese asukohamuutuse kogu kremplile.
p.p.s. osa neist failidest on slski kaudu saadaval. user: dustbite.
aitäh _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
|
Tagasi üles |
|
|
uplink
|
Postitatud: Teis Aug 12, 2003 16:17 Teema: |
|
|
Kõige okkam mida minu silm on juhtunud nägema oli Wambdue Project - King of my Castle |
|
Tagasi üles |
|
|
ichi
|
Postitatud: Teis Sept 09, 2003 00:43 Teema: |
|
|
Utena - Hit Me
mitte just päris anime aga.. uh kui HEA... Pearl Jam - Do the Evolution
niisiis
paar pärli
FLCL - NIN - Perfect Drug
Garbage - Cherry Lips (ja ei tea kui mitu animet)
Serial Experimants Lain - Massive Attack - Angel
Asuka the Black Knight
Utena - Björk - Bachelorette
Kite + Battle Angel Alita - Smashing Pumpkins - The End is The Beginning Is The End
hm. _________________ -bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
|
Tagasi üles |
|
|
Koer45
|
Postitatud: Püh Dets 21, 2003 00:11 Teema: |
|
|
Keegi teab selle anime nime mis on TATU-Robot-i videos. _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
Nowhere man
|
Postitatud: Teis Dets 23, 2003 21:23 Teema: |
|
|
Hetkel lemmik dbz - This Is Your Life(Fightclub soundtrack)
kuigi dbz väga pikale vahest venib on selles videos mitmed head kohad kokku pandud ja sõnadega täpselt kooskõlas
dbz-il on veel hea It's My Life(Bon Jovi)
praegu otsin igast triguni videoid pole veel midagi erilist leidnud, aga leidsin Cowboy Bebob - In The End(Linkin Park) mis ka päris hea. |
|
Tagasi üles |
|
|
ruri hammustab rrrRRRRRrr
|
Postitatud: Teis Dets 23, 2003 22:03 Teema: |
|
|
Koer45 kirjutas: | Keegi teab selle anime nime mis on TATU-Robot-i videos. |
mu on ainult üks sihuke amv - 10EVA_vandread_tatu_robot.avi
ja seal ka kohe alguses öeldud anime nimi - Vandread. |
|
Tagasi üles |
|
|
Tuletegija Püromaan
|
Postitatud: Püh Dets 28, 2003 22:56 Teema: |
|
|
Prodigy - Breathe ( evangelion ) üks paremaid
Kenny Loggins - Danger zone (Wings of H., Ghost in the Shell (audio), Area 88, Macross Plus, Nausica, Memories, Iria, Akira, Sol Bianca )
Luxt - Cars (Riding Bean, You're Under Arrest, Gunsmith Cats, Ghost in the Shell, Golden Boy, Bubblegum Crisis) _________________ Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice.
Sincerely,
God |
|
Tagasi üles |
|
|
|