OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Baka kokkutulek - 24.-25. märts 2007 Kunstimäel
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üritused
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Random

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 12:43    Teema: Vasta viitega

Seichi kirjutas:
Tvai, mingi enda konsooliträni jätke küll koju, handheld'id on veel mõistuse piires, aga see on ka kõik. Seltsima, poisid ja tüdruk, seltsima, mitte droolima enda sülle pulti hoides ja ning ekraani passides. Meil on seal saun! Meil on seal glaur, hjarg, vabarna, savage. NELI KANGET! Meil on seal kapsaedvin, kellest pisipedofiil välja juurida! Meil on seal KÕIKE! Kaasa võtta hea tuju ja teotahe, siis tuleb töövõit iseenesest!!!!

tõlge: kõik jooma ja vennastuma.
mitjok

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 15:38    Teema: Vasta viitega

Hei, et mul on selline väike mure. Nimelt on mul millegi pärast viimastel päevadel kurk jube valus. Aga palaviku ega midagi taolist ei ole. Ja kuna siin läks juba joomise ja vennastumise peale jutt jne, siis uuriksin, et milline alkohol oleks veel "okei" peale õlu ja veini ? Ise jooksin suure hea meelega teed rummiga, kuid rumm vist läheks kahtlemata sinna kangete alkoholide nimekirja. Ja privaatsõnumiga ei küsi ma seda selle pärast, et sooviksin üldiselt teada, mis plaanid/normid seal kokkutulekul selle alkoholiga on. Väike täiskasvanulik arutelu baka alkoholi etiketi teemadel jne : )
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
glaurung

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 15:42    Teema: Vasta viitega

kammerer kirjutas:
Hei, et mul on selline väike mure. Nimelt on mul millegi pärast viimastel päevadel kurk jube valus. Aga palaviku ega midagi taolist ei ole. Ja kuna siin läks juba joomise ja vennastumise peale jutt jne, siis uuriksin, et milline alkohol oleks veel "okei" peale õlu ja veini ? Ise jooksin suure hea meelega teed rummiga, kuid rumm vist läheks kahtlemata sinna kangete alkoholide nimekirja. Ja privaatsõnumiga ei küsi ma seda selle pärast, et sooviksin üldiselt teada, mis plaanid/normid seal kokkutulekul selle alkoholiga on. Väike täiskasvanulik arutelu baka alkoholi etiketi teemadel jne : )

Ainuke lahendus on ennast kohe üles anda.

Nad panevad sul käed lapsekäeraudadega raudu ja talutavad sind lastekongi.

Sellele järgneb kuusteist kuud ranget võõrutusravi, aga kuna esimese kolme kuu aja jooksul sured sa võigaste tüsistustega muteerunud bronhiiti, siis vahet pole.

Rumm võta kaasa. Kõik, mis põleb, saab ära joodud.

Kontrollige oma autode bensiinipaagikinnitusi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
hjarg
Post count matters!

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 15:43    Teema: Vasta viitega

Rumm teega ei ole mitte alkohoolne jook, vaid ravim. Kuna rohtudele piiranguid peal ei ole... no suur poiss juba, tee mis tahad!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Random

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 17:04    Teema: Vasta viitega

pmst on mõte selles, et keegi alla 18 juua ei tohi, rummi, viina, konjaki ja muude alkohoolsete jookide kõrvalmõjuks on aga see, et seda manustanud inimene võib sellega natuke üle pingutada ja pärast seda tülikaks osutuda.

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 17:43    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
pmst on mõte selles, et keegi alla 18 juua ei tohi, rummi, viina, konjaki ja muude alkohoolsete jookide kõrvalmõjuks on aga see, et seda manustanud inimene võib sellega natuke üle pingutada ja pärast seda tülikaks osutuda.

Ära muretse, ma ütlesin juba varem, et me paneme sind kappi kinni.

Tehtud.
Tagasi üles
kaptengalaktlan
räägib nagu muusika

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 18:06    Teema: Vasta viitega

Isikut tõendavad dokumendid kaasa kõigil, siis on selge, kes mida tohib.

Aga praktilist laadi küsimus - mis kell sealt umbes tagasi tulema hakatakse? Minul on selline mure, et ma pean hiljemalt kella 6ks tagasi Tallinnas olema, st kuskil 2-3 paiku peaks ma Tartus olema.
genky
hommikune tõus

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 19:39    Teema: Vasta viitega

kaptengalaktlan kirjutas:
Aga praktilist laadi küsimus - mis kell sealt umbes tagasi tulema hakatakse? Minul on selline mure, et ma pean hiljemalt kella 6ks tagasi Tallinnas olema, st kuskil 2-3 paiku peaks ma Tartus olema.

Kui ma õigesti mäletan, siis peaksime kell 12.00 sealt lahkunud olema. Täna sain teada, et mul endal on juba 12.00-13.00 vahel vaja Tartus olla. Sina igastahes jõuad ilusti kella kuueks Tallinnasse.
Trash

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 23:28    Teema: Vasta viitega

Olgu alaelised, võite mulle PM´i saata kui on vaja mingit viina, suitsu või keemiat. Lähen homme nagunii Kristiine alkosse ja sealt otse Kopli diileri juurde. Toon ära, eks hiljem klaarime rahaasju.

PS. Herokat mitte küsida, Dimal on vaid valget pärslast ja see on ilge saast, rohkem peavalu kui mõnu. Jääb seekord ära.

Lets bring the roof down !!! Wohoooo !!!

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Random

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 23:49    Teema: Vasta viitega

kas kellelgi vesipiipu ei ole? see kah omamoodi mõnus seltskonnategevus.

Postitus Postitatud: Nelj Märts 22, 2007 23:57    Teema: Vasta viitega

Kuule Trash, ma näen, et sa ka Kopli kandi mees, äkki proovi Artjomi, kes muidu Kalamaja linnapoolsemas osas tegutseb. Tal ikka tõsiselt head kraami vahetevahel leidub, ma tuleks ka sinna Kustimääle või kuhu iganes kohale, kutsun Miku ja Petsi kaasa, nad muretsevad eided ja palju viina (ma tean, et sa tood ka, aga viina pole kunagi üleliia, pigem jääb puudu).
Random

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 00:19    Teema: Vasta viitega

praegu tundub, et Kunstimäe majakesest ei jää vist paljut järgi kui selliseks mölluks läheb. Sõidame Sierraga ukse kah sisse, kui peremees on karvane, anname turpi kah veel nii et vähe pole.

kust sealkandis burxi saab?

ärge pahandage, mulle jõudis just kohale, et mu elu viimane kevadvaheaeg on peaaegu läbi.

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 11:25    Teema: Vasta viitega

Random Hero kirjutas:
praegu tundub, et Kunstimäe majakesest ei jää vist paljut järgi kui selliseks mölluks läheb. Sõidame Sierraga ukse kah sisse, kui peremees on karvane, anname turpi kah veel nii et vähe pole.

kust sealkandis burxi saab?

ärge pahandage, mulle jõudis just kohale, et mu elu viimane kevadvaheaeg on peaaegu läbi.

Mis sa oled emo või niisama imelik?

Eelmine aasta oli kokkutulek väga muhe, kes nii soovisid, need ületasid mõned piirid, aga keegi ei muutunud ebameeldivaks ega häirivaks. Loomulikult on aegade algusest teada, et noortel on komme mõnuainetega liialdada ja siis kusagil verd oksendada, aga see on juba sügavalt nende enda mure. Kes on vanemad ja tunnevad oma piire, käituvad vastavalt.

Kunagi pole kellelegi midagi peale sunnitud ega millegagi kohustatud.

Käitumine toimub igipõlise kirjutamata seaduse järgi, kõike tehakse enda soovil ja enda parima äranägemise järgi. Kellele need reeglid ei kehti, selle praagib seltskond kiiremas korras välja.
Tagasi üles
hjarg
Post count matters!

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 11:56    Teema: Vasta viitega

Lihtsalt kergesti mõjutavatel idiootidel tuleks "Tulnuka" vaatamine ära keelata. Või siis neile "turpi sõita", kui nad seda sõnavara kasutama hakkavad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 12:10    Teema: Vasta viitega

Nukid tuleb tuutusse istutada!

[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk

Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.

Pigs will even climb trees if you flatter them enough.
Tagasi üles
Random

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 12:38    Teema: Vasta viitega

einoh, peale sõna "karvased" ei kasuta ma vist ühtegi "Tulnuka" parasiit- vms imelikku sõna. ja sedagi harva.

Muuseas, kui Trashil õnnestus teid petta, et ta on mingi 16 aastane ego kasvuvaludes pubekas, siis ma arvan, et mul on õnnestunud teid petta, et ma olen mingi emo ja tulnuka-filmi kummardaja vms.

Ahjaa, ise kavatsen kaine olla, sest ei tunne vajadust ennast igal võimalikul juhul täis kaanida.

Viimati muutis seda Random (Reede Märts 23, 2007 12:52). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Chiisan

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 12:51    Teema: Vasta viitega

aga..mul tekib tunne, et enam ma ei ootagi ega tahagi tulla...
ei, ma ei hüppa alt ära, kuid peale eelneva teksti lugemist tuli mulle vaid üks mõte pähe "see on nõme" ...eriti joomingud...ja suitsuhais...

ma ei ole karsklane, kuid...oeh...mis lõbu oleks kellegagi võistelda mõnes crash bandicoot rallis ja teda võita, kui viimane arvab, et me mängime gran turismot... (lihtsalt näide)

*Teeme nii, et me EI OLE nõmedad!
Tagasi üles
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 13:31    Teema: Vasta viitega

Chiisan kirjutas:
*Teeme nii, et me EI OLE nõmedad!

teeme nii, et me võtame absoluutselt kõike siin teemas kirjutatut absoluutselt tõsiselt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Seichi
bakaer than thou

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 13:35    Teema: Vasta viitega

Jah! Tuutusse!

[10:04] <schiz> mingi graafiline disain on minu jaoks liiga wannabe värk

Eile Narvas kogunenud Juri Mi¹ini ja Vene kaasmaalaste ühingu korraldatud miitingul nõuti peaminister Andrus Ansipi tagasiastumist, pronksmehe taastamist Tõnismäele ning vene keelt riigikeeleks.

Pigs will even climb trees if you flatter them enough.
Tagasi üles
HotPapa1

Postitus Postitatud: Reede Märts 23, 2007 14:31    Teema: Vasta viitega

gran turismo I, mu lemmik mäng ps' peal:p
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üritused Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 15, 16, 17  Järgmine
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 17

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes