Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Stiil? |
Rock |
|
29% |
[ 10 ] |
Dance |
|
0% |
[ 0 ] |
Hip Hop/R 'n' B |
|
5% |
[ 2 ] |
Trance |
|
5% |
[ 2 ] |
Techno |
|
2% |
[ 1 ] |
JRock |
|
11% |
[ 4 ] |
JPop |
|
2% |
[ 1 ] |
DNB |
|
5% |
[ 2 ] |
Punk |
|
14% |
[ 5 ] |
Anime OST |
|
20% |
[ 7 ] |
|
Kokku Hääli : 34 |
|
Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 10:09 Teema: Milline muusika stiil? |
|
|
Niisiis, tahaks teada millist stiili eelistate kõige rohkem, lihtsalt huvi pärast küsin
Kõik võimalikud stiilid olen vist ära maininud aga kui pole enda lemmikut kirjta see oma vastusesse. Veel üritage põhjendada miks just see stiil..
Isiklikul valin trance, sest toob mulle palju mõtteid pähe |
|
Tagasi üles |
|
|
Ummi lovely berry
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:21 Teema: |
|
|
Anime OST on stiil? Ja kus on nt. reggae ja klassika? Metal? JPop on kuidagi teistsugune tavalisest pop-ist ja JRock rockist? Alternatiivasjandused? Instrumentaal? Elektro? Rock'n'Roll?
Tegelikult, mul sellist lemmikut välja polegi kujunenud, pop/rock on tore kombinatsioon. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
|
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:23 Teema: |
|
|
eem mul oli siin ennem mingi 20 stiili märgitud aga seda ei lastud üles kuna liiga palju valikuid see mis siin näed on max.
BTW Anime OST'i märkisin selleks et kui keegi kuulab anime soundi ja ei tea mis stiil see on (juhtub tihti kui mitu stiili koos on) siis valib selle.. |
|
Tagasi üles |
|
|
zindrel
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:47 Teema: |
|
|
Üldiselt meeldib rohkem metal ja punk. |
|
Tagasi üles |
|
|
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 11:58 Teema: |
|
|
J-rock, J-pop, J-hiphop, ka sellised Jaapani techno bändid nagu FLOPPY. Aga muidu rock ei meeldi, vb ainult Guano Apes. Hetkel kuulan ainult Jaapani muusikat kah, aga suvel kui uus The Prodigy album väljub siis hakkan kindlasti jälle The Prodigy't kõõõvasti kuulama. Varem kuulasingi ainult The Prodigy't. Mõnus techno/dance/big beat/breakbeat/rock bänd. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
|
himiko
Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 12:14 Teema: |
|
|
ee,küsimus.Kuhu alla ballaadid käivad? |
|
Tagasi üles |
|
|
uplink
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 13:10 Teema: |
|
|
Mulle kõlbab musta "nahavärviga" muusika. Reggae, ka kõik selle uuemad voolud, nagu reggaeton ja soca (kuigi see juba reggaega lõdvemalt seotud, rohkem calypso ja nii), hip-hop ja eriti ida-kalda teema. Funk on viimase peal leiutis, kuigi IMO sobib paremini segatuna mõnesse muusse stiili; funk puhtal kujul on vähe liiga imal, aga näiteks acid jazz oleks funky kõlata hoopis midagi muud ja kindlasti mitte pooltki nii hea. R&B kõlab paremini minimalistlikumalt, otsides abi samuti funkyst ja ka jazzist, kui ta seda ei tee, siis tõenäoliselt kõlab rõvedalt nagu mingi boybänd. Siis teatud alaliigid, nagu ragga jungle (kuigi jungle üldse hea) ja grime trammi ja bussi maailmast.
Teiseks peaks ära märkima, et trummide kõrval on lemmikinstrumendiks häälepaelad. Ehk ka seal kalduvus neegrite muusika poole - neil lihtsalt on paremad hääled. Kõik omapärased, ära tuntavad hääled on teretulnud, nagu Erykah Badu, Bob Marley, Lauryn Hill jne. Sama teema räpparite suunas - kui su flow ikka omapärane pole, siis võid teises toas räppida. Kuulake näiteks neid: Method Man, Snoop Dogg, Stupid F, Lyrics Born jne. |
|
Tagasi üles |
|
|
Raivin
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 13:17 Teema: |
|
|
Metal... Väga vähe rocki ja punki ka... |
|
Tagasi üles |
|
|
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!
Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 14:05 Teema: |
|
|
JRock, JPop. _________________
Never give up your dreams. |
|
Tagasi üles |
|
|
Will
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 14:55 Teema: |
|
|
Küsitlus on nüüd küll suht karvane asi ...
- Kõik stiilid pole esindatud
- Anime OST on stiil? No Fukking Way ... OST on kogumik ...
Kuulan ise rock'i/metal'it/Trance ... loomulikult nende hulgast seda mida meeldib. Mulle meeldivad ainult vähesed lood mida ribadeks kuulata =D |
|
Tagasi üles |
|
|
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 14:57 Teema: |
|
|
Will kirjutas: | Küsitlus on nüüd küll suht karvane asi ...
Kuulan ise rock'i/metal'it/Trance ... loomulikult nende hulgast seda mida meeldib. Mulle meeldivad ainult vähesed lood mida ribadeks kuulata =D |
Nii Kuri |
|
Tagasi üles |
|
|
Bushidon sucker mc
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 15:03 Teema: |
|
|
Mina kuulan hiphoppi vast kõige rohkem, sest see lemmikmuusikastiil üldse - eriti just Eesti oma(EHH ownes!) |
|
Tagasi üles |
|
|
Random
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 15:11 Teema: |
|
|
minu kuulamisstiil:
Rammsteinilt paar lugu, siis natuke Caaterit, siis Ozzy, siis Kotoko või Yoko Kanno, siis veel Yoko Kannot, siis natuke Yasushi Ishiid, siis Aapo Ilvest, natuke Dagöt või Enyat või Erat, selle kõige loputan alla Dynamindiga...
võta sa kinni, mis stiili ma kuulan. Mu signatuur ehk annab vihje... _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
c0en the MAN
Liitunud: 14 Apr 2004 Postitusi: 444 Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 15:45 Teema: |
|
|
täna DnB
Dom and Roland - Chronology
_________________ this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Viimati muutis seda c0en (Teis Märts 06, 2007 09:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
|
Arno
Liitunud: 12 Märts 2006 Postitusi: 147 Asukoht: Männiku karjäär
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 16:12 Teema: |
|
|
Will kirjutas: | Küsitlus on nüüd küll suht karvane asi ...
Sama aga enamuselt ikkagi metalit _________________ __________________
ATSSSURRRRRRRR
"" |
|
Tagasi üles |
|
|
mimmu hilja juba
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 16:39 Teema: |
|
|
igasugune kui hea on _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 16:56 Teema: |
|
|
Foorumites on need muusikateemad toredad, aga küsitlused ei ole. Nendega on igal pool muret, kas ei võinud näiteks trance ja dance kuidagi ühte sulatada, et metalile ruumi teha.
Asjast endast:
Kiiremas korras ¾anre nimetades peaks ütlema metal (selle kõikide imeliste alaliikidega) ja Jrock. Metali hulgast bände: In Flames, Mushroomhead, Dimmu Borgir, Metsatöll, Korn, Draconian, Celtic Frost, Nightwish, vanakooli heavy mõnel juhul ja eks neid on veel.
Eraldi toon välja Jaapani raskema muusika tegijad: muidugi Dir en Grey, siis veel Nervous Light of Sunday, PSYDOLL, Myproof, New Breed, Maximum the Hormon (mis hakkas hiljuti meeldima).
Jrocki ja jpopi maadelt High and Mighy Color, Halcali, YUI, Younha, Pillows (no kurat, kuidas ma selle niimoodi viimaseks jätsin).
Samas kuulan seinast seina, näiteks Enya meeldib mulle väga ja ka instrumentaale, mõnda sümfooniat isegi kuulan vahest. Igas ¾anris leidub midagi kuulatavat. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 16:58 Teema: |
|
|
Viimasel ajal läheb inimestele kuidagi väga metal peale, endal see nii pole :/
Stiilist ütleks siis J-Rock, muidu muud bändid Rammstein, Red Hot Chilli Peppers jne :/ _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Hull
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 17:03 Teema: |
|
|
Ausalt öelda kuulan peaaegu kõike alustades eesti süldist kuni heavy/power metallini välja!!! Aga lemmik ikka eesti sült, sest kui ikka Mati või Vello laulab siis see teeb tuju kohe hääks! _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
|
-hectic-
|
Postitatud: Esm Märts 05, 2007 17:57 Teema: |
|
|
cenorig kirjutas: | Foorumites on need muusikateemad toredad, aga küsitlused ei ole. Nendega on igal pool muret, kas ei võinud näiteks trance ja dance kuidagi ühte sulatada, et metalile ruumi teha.
|
Mulle tuli ka see mõte just, aga mis tehtud see tehtud |
|
Tagasi üles |
|
|
|