|
|
|
| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Nelj Jan 25, 2007 23:32 Teema:
|
|
|
| võib-olla nad arvavad, et lapsele sildi "rumal" külgeriputamine ja kooli saatmine kasvatab last viisakamaks ja tublimaks ning teeb ta lõpuks ka targemaks... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 07:31 Teema:
|
|
|
Jesver.
Ma ei mõista miks me üldse temaga privama peaksime. hjarg tegi seda korra, manitses teda korralikumalt käituma peale tema ajutist bänni. RH, true to form, vastas talle midagi teiste taldade lakkumisest ning siis ladus välja veel paar ainult talle omast viisi end õigustada. Näiteks see, et ta mõnitas c0en'i väljanägemist puhtalt sellepärast, et ta ise parem välja ei näe.
Emotsionaalne ebakindlus on nagu sihuke turn-off mehes et nagu õumaigaad.
cenorig, kasutajate teateid muudetakse ainult siis kui nad reegleid rikuvad või kui näiteks mõne teema esimest postitust veidi selgesõnalisemaks on vaja muuta. Paar erandit on ka vist olnud, aga need tulevad tõesti haruhiharva ette.
mimmu, jah, selline on meie suhtumine RH'sse. Pole kena, mis parata.
Mina leian, et tiitel on leebem karistus kui bänn (ning see bänn oleks tõesti permanentne, mitte mingi üleöö värk), kuid mõned teist (cenorig) näivad teisiti arvavat...? Minul ja teistel administraatoritel on üsna ükskõik vast, ehkki me eelistaks mitte bännida inimest, kes ei ole otseselt reegleid rikkunud. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 10:02 Teema:
|
|
|
| kergem karistus või mitte, aga sellele teemale oleks võinud varem konkreetselt kriipsu peale tõmmata, sest selle venimise ja enda õigustamise käigus jääb vähemalt mulle mulje, et teist inimest solvata ja siis ennast õigustada on adminnide puhul normaalne käitumine. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 10:11 Teema:
|
|
|
'tea nüüd, me (või siis ma, antud hetkel) lihtsalt põhjendame oma otsuseid, et kellegile ei jääks muljet nagu me RH kallal niisama noriksime.
Aga iseenesest on sul õigus ning suure tõenäosusega on see jant lähipäevil juba lõppenud (ning RH tiitel jääb muutmata, HUAHUAHAUAHAUA). _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 11:40 Teema:
|
|
|
| Tsiteerin:: | | (ning RH tiitel jääb muutmata, HUAHUAHAUAHAUA). |
Niii õel  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 13:45 Teema:
|
|
|
| AnimeLover kirjutas: | | Tsiteerin:: | | (ning RH tiitel jääb muutmata, HUAHUAHAUAHAUA). |
Niii õel  |
Mitte õel vaid tundub kuidagi lapsik  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 14:30 Teema:
|
|
|
| võtke ennast kokku inimesed. random hero käitus nõmedalt. ja internet ei ole nii eluline asi, et selle üle ükski emotsionaalselt tasakaalukas inimene solvuda võiks. kui random hero tõepoolest oma staatuse hinge võttis, siis tuleks tal äkki natuke järele mõelda, mis see foorum ikka on ja millised asjad on elus tähtsad ja millised mitte. ja üleüldse, random hero postitused koosnesid enamasti teiste kallal nokkimisest ning targutamisest (ja love hinast). mina pooldan igati seda staatust, mis ta sai ning selle asemel, et 50 postitust selle üle viriseda ning seda staatust ületähtsustada võinuks ta lihtsalt edasi liikuda ning anime ning manga teemadel edasi arutleda, mis oleks aja möödudes ka temalt selle staatuse kergitanud. üleüldse on siin foorumis - nagu mina olen mõistnud - staatuste määramine täielikult adminnide otsustada ning staatused võivad olla kiitvad (nt minu arvates c0enile tema ammendamatute ülevaadete eest the man) või siis lihtsalt möla ning halvasoovlikuse eest random herole "igavesti rumal". mind ärritab random hero puhul see märtri mängimine. olgem ausad, sa oled kuskil 700 postitust oma 800st postitanud täieliku mula (mis on ju tore, kui sa ka vahest millestki asjalikust räägiksid). ma ei mõista random hero haavunud käitumist - kui hakata rääkima mingist foorumi hingehaavade tekitamisest siis sa oled oma mõttetu laiamisega siin ise ka üht-teist inetut öelnud. nii et võta ennast kokku ja ole mõnus : ) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 15:20 Teema:
|
|
|
Pluss, mõelge natukene- see on ka teistele hoiatuseks, et seda inimest ei tasu eriti tõsiselt võtta. Isegi siis, kui ta midagi solvavat ütleb, sest lõppede lõppeks on ta ju rumal
Piksevarras! _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 17:08 Teema:
|
|
|
| acousmatique kirjutas: |
Mina leian, et tiitel on leebem karistus kui bänn (ning see bänn oleks tõesti permanentne, mitte mingi üleöö värk), kuid mõned teist (cenorig) näivad teisiti arvavat...? Minul ja teistel administraatoritel on üsna ükskõik vast, ehkki me eelistaks mitte bännida inimest, kes ei ole otseselt reegleid rikkunud. |
Oot, et nagu nüüd mille eest siis mind karistati?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 19:43 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | | acousmatique kirjutas: |
Mina leian, et tiitel on leebem karistus kui bänn (ning see bänn oleks tõesti permanentne, mitte mingi üleöö värk), kuid mõned teist (cenorig) näivad teisiti arvavat...? Minul ja teistel administraatoritel on üsna ükskõik vast, ehkki me eelistaks mitte bännida inimest, kes ei ole otseselt reegleid rikkunud. |
Oot, et nagu nüüd mille eest siis mind karistati?  | Sa soovisid sub'i endale . Kuulge adminnid(moded) kas te panite RH'le bänni ve? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 20:21 Teema:
|
|
|
ei pannud juu...ta lahkus ise...mõneksajaks _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 21:13 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Oot, et nagu nüüd mille eest siis mind karistati?  |
Tsiteerin:
| Tsiteerin:: | Ma ei julge siingi midagi öelda, kohe tulevad pahad kurjad adminid ja panevad midagi nõmedat su nime alla GRRRR!
Ja kui te mulle midagi nõmedat panete, siis...siis...SIIS...ma olen kurb |
No jumal hoidku, kui see ei olnud tolle tiitli norimine... _________________ Roses are red
Violets are blue
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 22:46 Teema:
|
|
|
Ei ... Tegelikult oli see lihtsalt katse sellesse RH juttu siseneda kuna mul hakkas RHst kahju, tundus nagu juba vanem kasutaja aga panite sellise mõnitava tiitli, esmane arvamus ikkagi ja nägite, nüüd ma olen kurb
Midagi nõmedat, see on nii häiriv, so much for trying to say my opinion, see oli mu mingi esimene või teine postitus ka siin foorumis  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Jan 26, 2007 23:27 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Midagi nõmedat, see on nii häiriv, so much for trying to say my opinion, see oli mu mingi esimene või teine postitus ka siin foorumis  |
Ära muretse, ma võin oma vastu-ahistatud ülivõimeid kasutada ja lasta panna su nime alla "arvamusliider".  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 00:23 Teema:
|
|
|
*itsitab vaikselt*
Ma mõtlesin, et võiks ju teil siin omavahel natuke sõdida, mitte kogu viha enda peale tõmmata kogu aeg. olen kogu see aeg siin sisselogimata vaikselt tegevust jälginud.
Minu märterlus? eks ma jah panin asja suure kella külge, sest ma pole siin ainus, kelle tiitel on ebameeldiv.
Minu "kriitilised" teemad administratsiooni suhtes? mitte eriti, pigem tekkis huvi, kuidas teised inimesed sellesse meeskonda siin suhtuvad. Kui kõik oleks täiel häälel kiitnud, siis ma oleks oma vigadega meelsasti leppinud ja poleks siin oma õigust taga ajama hakanud.
Jah, ma tunnistan ennast süüdi, ma olen pattu teinud. Elame nüüd edasi. Kavatsen peale Onegai Twinsi läbimist uue tutvustuse kirjutada ja muidu kasulik olla.
Muuseas, ma vaatasin siinseid teemasid ning mõtlesin:"Huvitav, millisesse ma mõttetult mulisenud olen" endalegi üllatuseks avastasin, et enamus anime ja manga all olevatest teemadest on minu "spamhand"-i poolt puutumata, ainult üldises jutus oli minupoolset "üldist juttu"
Näeme homme kokkutulekul, ärme siis viha pea, minul küll pole kavas kellelegi ligi minna ja talle näkku röökima hakata, mida või kui palju ta mulle halba tegi.
Üks palve on: Paluks oma avatari. Tiitlit olen nõus kandma niikaua, kuni baka meeskond seda heaks arvab. Aga avatarita on lihtsalt kurb olla. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 00:31 Teema:
|
|
|
Tubli 5+
 _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 01:22 Teema:
|
|
|
ohoh,
ma olen natuke üllatunud et sa aru said..
ja samas väga uhke et sa aru said..
kena sust =) _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 02:11 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Üks palve on: Paluks oma avatari. |
Sa peaks ju seda ise määrata saama? Mina ei mäleta mis aadressil su Alucard oli. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Jan 27, 2007 03:57 Teema:
|
|
|
Üldiselt võttes küll, Fushi. Välja arvatud mõned erandlikud olukorrad, kus mõned adminnid leidsid "keela avatar" nupu .(A) _________________ Roses are red
Violets are blue
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Jan 29, 2007 17:27 Teema:
|
|
|
Kuule, Random Hero, ma panin uue tiitli sulle. Kas nüüd on OK või veel midagi häirib? Ses mõttes, et anna teada, kui midagi on ebameeldivat, üritan aidata. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|