| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 01:26 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | | Jah ... mul tõesti on seal midagi AGA midagi väga toredat lihtsalt. |
Mina oleks suht vaiksel kui mul seal midagi sellist oleks sest äkki panevad hullema aga loe eelmist posti mis ma kirjutasin  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 01:28 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Olen nüüdseks viisakalt pöördunud hjargi ja kammereri poole, miks keegi mind sellest rõvedusest ei vabasta? |
Kui see tõsi on, siis võiks ju tiitli eemaldada... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 01:31 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Olen nüüdseks viisakalt pöördunud hjargi ja kammereri poole, miks keegi mind sellest rõvedusest ei vabasta? |
Ma teeks seda ka jalamaid
Nojah -hectic- aga "midagi nõmedat" pole vist küllalt solvav, peab see just nii piiri peal olema  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 10:10 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | | cenorig kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Olen nüüdseks viisakalt pöördunud hjargi ja kammereri poole, miks keegi mind sellest rõvedusest ei vabasta? |
Ma teeks seda ka jalamaid
Nojah -hectic- aga "midagi nõmedat" pole vist küllalt solvav, peab see just nii piiri peal olema  |
Jah tundub et siiski on piiri peetud kuigi see natuke mõnitav on Aga kohtusse ikka ei annaks ju?  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 18:14 Teema:
|
|
|
Ma palusin ja mult võeti nõme tiitel ära ja pandi mida ma palusin...Ma ei mäleta kes tahtis et ma paneks selle nime...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 18:17 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | Ma palusin ja mult võeti nõme tiitel ära ja pandi mida ma palusin...Ma ei mäleta kes tahtis et ma paneks selle nime...  |
Kui ma ei eksi, siis olin just mina see, kes sulle selle hullumeelse mõtte andis. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Jan 23, 2007 21:12 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | | SSJ_Silver kirjutas: | Ma palusin ja mult võeti nõme tiitel ära ja pandi mida ma palusin...Ma ei mäleta kes tahtis et ma paneks selle nime...  |
Kui ma ei eksi, siis olin just mina see, kes sulle selle hullumeelse mõtte andis. | Ahjaaa Thnx again Ma arvan, et -hectic- saab varsti ka tiitli kui ta siin teemas palju postitab  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 12:16 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | raidomees kirjutas: | | SSJ_Silver kirjutas: | Ma palusin ja mult võeti nõme tiitel ära ja pandi mida ma palusin...Ma ei mäleta kes tahtis et ma paneks selle nime...  |
Kui ma ei eksi, siis olin just mina see, kes sulle selle hullumeelse mõtte andis. | Ahjaaa Thnx again Ma arvan, et -hectic- saab varsti ka tiitli kui ta siin teemas palju postitab  |
su jutust kui nii võtta siis: kõik kes siia palju postitusi postitavad saavad kohe endale nickname? _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 12:29 Teema:
|
|
|
| AnimeLover kirjutas: |
su jutust kui nii võtta siis: kõik kes siia palju postitusi postitavad saavad kohe endale nickname? |
ei. Need kes midagi vaimukat/kahtlast/ hästi mõnitatavat/ tüütavat vms ütlevad need saavad. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 15:54 Teema:
|
|
|
| mimmu kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: |
su jutust kui nii võtta siis: kõik kes siia palju postitusi postitavad saavad kohe endale nickname? |
ei. Need kes midagi vaimukat/kahtlast/ hästi mõnitatavat/ tüütavat vms ütlevad need saavad. | jap täpselt seda mõtlesingi.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 16:08 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | mimmu kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: |
ei. Need kes midagi vaimukat/kahtlast/ hästi mõnitatavat/ tüütavat vms ütlevad need saavad. | jap täpselt seda mõtlesingi.  |
okei, et siis peab mõnitama/norima/kahtlast juttu ajama hakkama  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 16:46 Teema:
|
|
|
| AnimeLover kirjutas: | | SSJ_Silver kirjutas: | | mimmu kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: |
okei, et siis peab mõnitama/norima/kahtlast juttu ajama hakkama  |
kui sa tahad siis lihtsalt küsi. Nt. "palun pange minu nime alla midagi seoses piraatidega" vms _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
| Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 17:32 Teema:
|
|
|
Ma oskan ainult öelda, et kui tahad omale mingit teksti nime alla, siis ei pea ilmtingimata midagi vaimukat/tüütut/mõnitavat vms ütlema. Mis puutub teksti minu nime alla, siis sain selle arvatavasti seetõttu, et oen Tartu Animeklubi Asashio (eesti k. 'hommikune tõus') üks asutajaid ja aegajalt korraldan mingeid asju. Mina olen rahul.
Mina ma öelda taha on see, et olge aktiivsed ja tehke midagi. Või teine võimalus on mõnelt adminnilt viisakalt paluda ja kui ta tahab, siis tuua ka põhjus. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 19:04 Teema:
|
|
|
ega see ei olegi eriti mumoodi, kes hakkaks kellelegi midagi halba ütlema..
va. see et ma ropendan..
aga ilma põhjuseta ma küll ei sooviks õiendama hakata.
Endal ei tule praegu ühti huvitavat nime meelde mida tahaksin, huvitav oleks see kui nad panevad sulle selle nime nii et sa ise ei teagi...
natuke põnevust ja nalja ei ole ju paha?
aga no kui nad kunagi viitsavad nende nimedega veel jännata siis ma olen rahul sellega mis must saab.....ma loodan  _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:06 Teema:
|
|
|
Kas see on õige aeg, et pugeda mõnele suurele võimsale adminile, et ta mult sellise nõmeda värginduse nime alt võtaks ja midagi normaalset asemele paneks Hetkel kaotasin eneseväärikuse ära, nii et kuniks selle jälle leian võiks natuke veel pugeda  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:07 Teema:
|
|
|
| mimmu kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: |
ei. Need kes midagi vaimukat/kahtlast/ hästi mõnitatavat/ tüütavat vms ütlevad need saavad. |
Üks võimalus on ka selline, et sinu avatar sobib kokku mõne artikli pealkirjaga Nelli Teatajas. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:16 Teema:
|
|
|
| R.E.M.I. kirjutas: | Kas see on õige aeg, et pugeda mõnele suurele võimsale adminile, et ta mult sellise nõmeda värginduse nime alt võtaks ja midagi normaalset asemele paneks Hetkel kaotasin eneseväärikuse ära, nii et kuniks selle jälle leian võiks natuke veel pugeda  | Kle saada PMist hjargile, kammererile või aqu....le kiri, et soovid muud ja saadki(vb). Mina sain  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
R.E.M.I.

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:21 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | R.E.M.I. kirjutas: | Kas see on õige aeg, et pugeda mõnele suurele võimsale adminile, et ta mult sellise nõmeda värginduse nime alt võtaks ja midagi normaalset asemele paneks Hetkel kaotasin eneseväärikuse ära, nii et kuniks selle jälle leian võiks natuke veel pugeda  | Kle saada PMist hjargile, kammererile või aqu....le kiri, et soovid muud ja saadki(vb). Mina sain  |
Sa oled see ainuke lucky  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:26 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | R.E.M.I. kirjutas: | Kas see on õige aeg, et pugeda mõnele suurele võimsale adminile, et ta mult sellise nõmeda värginduse nime alt võtaks ja midagi normaalset asemele paneks Hetkel kaotasin eneseväärikuse ära, nii et kuniks selle jälle leian võiks natuke veel pugeda  | Kle saada PMist hjargile, kammererile või aqu....le kiri, et soovid muud ja saadki(vb). Mina sain  |
kammererist ja hjargist pole siiani kasu olnud, proovin acousmatique lahkust. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 24, 2007 21:38 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | SSJ_Silver kirjutas: | | R.E.M.I. kirjutas: | Kas see on õige aeg, et pugeda mõnele suurele võimsale adminile, et ta mult sellise nõmeda värginduse nime alt võtaks ja midagi normaalset asemele paneks Hetkel kaotasin eneseväärikuse ära, nii et kuniks selle jälle leian võiks natuke veel pugeda  | Kle saada PMist hjargile, kammererile või aqu....le kiri, et soovid muud ja saadki(vb). Mina sain  |
kammererist ja hjargist pole siiani kasu olnud, proovin acousmatique lahkust. | Kammerer küll aitas mind  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|