| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Anime või Uni? |
| Anime |
|
52%
|
[ 21 ] |
| Uni |
|
47%
|
[ 19 ] |
|
| Kokku Hääli : 40 |
|
| Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 23:59 Teema:
|
|
|
| -hectic- kirjutas: |
Düüd u rule! Kas sul on ka vene õps suur,paks vanamutt kes ei oska eestikeelt? IRW  |
*khm* Ta on küll üle 40 ja korpulentne, kuid "suur paks vanamutt" oleks liiga jõhker, ta on hea inimene, liiga hea meiesuguste vastu, kes seda headust kuritarvitavad viimasel hetkel vastamise ja tunnist puudumisega.
eesti keele oskust ilmestab tema kurikuulus lause:
| Tsiteerin:: | | Kuule poiss, mina võtan ja panen sind nurgas |
minja netu russki jazõk
EDIT: "Düüd u rule!" on tõenäoliselt kellegi tiitel varsti. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 00:04 Teema:
|
|
|
Eriti kõva lause!
Aga mul on mingi 50 aastane venemutt (Sobol)
kes ei oska eestikeelt ja hakkab vaikselt kera patenteerima XD
Kuulsaim lause on | Tsiteerin:: | | Sina olen nii sümpaatne poiss, aga sa mitte õppima. | |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 01:21 Teema:
|
|
|
| *Ja nüüd kirume kõik Eesti riiki, et miks vene keele asemel ei ole õppekavas jaapani keelt.* |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 01:44 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | *Ja nüüd kirume kõik Eesti riiki, et miks vene keele asemel ei ole õppekavas jaapani keelt.* |
True, see oleks nii hea, seda õpiks heameelega!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
poizzz123 sumimasen

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 01:47 Teema:
|
|
|
| -hectic- kirjutas: | | cenorig kirjutas: | | *Ja nüüd kirume kõik Eesti riiki, et miks vene keele asemel ei ole õppekavas jaapani keelt.* |
True, see oleks nii hea, seda õpiks heameelega!  |
Mew too!! _________________ I will achieve greatness! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 15:05 Teema:
|
|
|
Teate ikka, et "oleks" on paha poiss?
Te saate jaapani keelt õppida heal juhul ülikoolis(ma arvan), kurb küll, aga ärge hakakegi kiruma, see ei aita kedagi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 15:14 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | Teate ikka, et "oleks" on paha poiss?
Te saate jaapani keelt õppida heal juhul ülikoolis(ma arvan), kurb küll, aga ärge hakakegi kiruma, see ei aita kedagi. |
Küll täiesti offtopic, aga jaapani keelt saad sa õppida, kui sinu linnas on keeltekool, kus õpetatakse. Ehk siis Tartus ja Tallinnas. Olgu sa siis üliõpilane või mitte. Vahe on selles, et mitte-üliõpilasena pead sa selle eest maksma, üliõpilasena hoopis antakse sulle ainepunkte. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 15:18 Teema:
|
|
|
| genky kirjutas: | | raidomees kirjutas: | Teate ikka, et "oleks" on paha poiss?
Küll täiesti offtopic, aga jaapani keelt saad sa õppida, kui sinu linnas on keeltekool, kus õpetatakse. Ehk siis Tartus ja Tallinnas. Olgu sa siis üliõpilane või mitte. Vahe on selles, et mitte-üliõpilasena pead sa selle eest maksma, üliõpilasena hoopis antakse sulle ainepunkte. |
Ei no seda muidugi, ma ei väljendanud end eriti täpselt. Ma mõtlesingi, et koolis saab alles ülikoolis õppida, kui just pole mingi erikool vms. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 15:27 Teema:
|
|
|
Ma olen üsna kindel, et peale esimest hurraad jaapani keele õppimise üle, jätaksite te asja umbes aasta pärast pooleli, kuna partiklite õige kasutamine käib üle jõu. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Viimati muutis seda acousmatique (Kolm Jan 17, 2007 15:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Robin, komadori idioot

|
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 16:13 Teema:
|
|
|
Kui värk juba läks offtopicuks....
Jaapani keel vene keele asemel oleks kohutav!! Mitte, et mulle vene keel meeldiks (ma isegi ei õpi seda), aga lihtsalt oleks. Tulge mõistusele!
Laa lalall lall lall lall laaa! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 16:48 Teema:
|
|
|
| Ummi kirjutas: | Kui värk juba läks offtopicuks....
Jaapani keel vene keele asemel oleks kohutav!! Mitte, et mulle vene keel meeldiks (ma isegi ei õpi seda), aga lihtsalt oleks. Tulge mõistusele!
Laa lalall lall lall lall laaa! |
Ah ole vait, lol jaapani keel rox cox XDXDXDXD |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 16:54 Teema:
|
|
|
| genky kirjutas: |
Küll täiesti offtopic, aga jaapani keelt saad sa õppida, kui sinu linnas on keeltekool, kus õpetatakse. Ehk siis Tartus ja Tallinnas. Olgu sa siis üliõpilane või mitte. Vahe on selles, et mitte-üliõpilasena pead sa selle eest maksma, üliõpilasena hoopis antakse sulle ainepunkte. |
mitte-üliõpilastele võiks ka juba ainepunktid niiöelda arvele panna selle eest.. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:04 Teema:
|
|
|
Saan aru et paljudele meist meeldiks vägagi, et koolis oleks ka jaapani keel sees. Aga ennem peaks aru saama, et kõik pole mingid jaapanifriigid ja paljudel pole tahtmistki seda õppida! (mitte mina ofc., ise õpiks hea meelega, vähemalt parem kui vene keel, kus lausa tunned hetke, mil oled täiesti surnud ning lõputus igavuses) _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:05 Teema:
|
|
|
| -hectic- kirjutas: | | Ummi kirjutas: | Kui värk juba läks offtopicuks....
Laa lalall lall lall lall laaa! |
Ah ole vait, lol jaapani keel rox cox XDXDXDXD |
Ei, ei, Ummil on õigus, sa ehk ei saa õigesti aru, aga ehk ei saa hoopis mina.
Tegelikult oleks jube jah kui kõik koolis mingi jaapani keelt õpiksid, siis poleks selle oskamisel mingit mõtet. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:07 Teema:
|
|
|
Selles suhtes et selle oskamine poleks enam eriline skill on küll õigus aga ikkagi tahaks seda osata ja õppida  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:11 Teema:
|
|
|
Ja mitte, et ta ainult poleks eriline skill, vaid see, et teised seda oskavad teeb asja vastikuks.
*Mõtleb oma klassikaaslastele ja oletab, et teistel on samasugused*
...Jep, tülgastav.
Lisaks, oleks (minu klassikaaslaste järgi) seal ikka palju nn "naljatamist", sest ma olen kuulnud palju sõnu, mis mu klassikaaslastele nalja teeksid.
Ühesõnaga nad rikuksid kõik ära. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
-hectic-
|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:18 Teema:
|
|
|
yup yup. Mu sõbrad vaatasid mind imelikult, kui said teada, et vaatasin ja DL'in animet XD
Ei tea mida nad jaapani keele kohat ütelda võivad  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
uplink

|
Postitatud: Kolm Jan 17, 2007 17:26 Teema:
|
|
|
Une arvelt animed vaadata küll ei viitsi. Parima filmielamuse saad ikka siis, kui suudad seda korralikult jälgida. Mõni meist on niikuinii selline ööinimene, nii et ma ikka vahel passin öötundidel arvutiekraani taga.
Kui nüüd küsimust otse võtta, siis eelistan iga kell und, sest unenäod on lihtsalt nii friikid. Kahju kohe inimestest, kes väidavad, et nad und ei näe või mäletavad seda väga harva. Keskmine inimene magab oma elust maha 30 aastat. Milline raiskamine. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|