| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 20:04 Teema:
|
|
|
| hjarg kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Kas keegi saaks mulle ka ühe tiitli panna, palun? Midagi sellist nagu Piraatide Kuningas? |
Ärge kunagi küsige, jumal teab, mille ma siis lõpuks välja mõtlen :p |
Hea valik. (Mõtlen seda tiitlit) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Püh Jan 14, 2007 20:58 Teema:
|
|
|
Täiega:D Hjarg paneb hästi  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 01:34 Teema:
|
|
|
| Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 12:36 Teema:
|
|
|
| Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
Iseeneses OOT, kuid kas Ruffy on kordagi One Piece's joonud? Ja kui, siis kas ka lampi täis? Niipalju kui ma mäletan, sõi ta kohutavalt, kuid alkoholi ei tarbinud vist. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 12:39 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
Iseeneses OOT, kuid kas Ruffy on kordagi One Piece's joonud? Ja kui, siis kas ka lampi täis? Niipalju kui ma mäletan, sõi ta kohutavalt, kuid alkoholi ei tarbinud vist. |
Ega see ei loe eriti. Piraaadid nagu üleüldse joovad rummi _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 14:42 Teema:
|
|
|
Kes keenjus mulle sellise tiitli nüüd pani? _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 15:51 Teema:
|
|
|
No offence, aga sa just näitasid, et sa ka väärid seda mingil määral.
| Random Hero kirjutas: | | keenjus | |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 16:03 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | No offence, aga sa just näitasid, et sa ka väärid seda mingil määral.
Kui sa arvad, et see oli kirjaviga, siis sa eksid rängalt. Keenjus on inimene, kes arvab, et on geenius, kuid kellel see eriti välja ei kuku. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 16:17 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Kui sa arvad, et see oli kirjaviga, siis sa eksid rängalt. Keenjus on inimene, kes arvab, et on geenius, kuid kellel see eriti välja ei kuku. |
Sinu klassis või sinu sõprade ringkonnas? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 16:32 Teema:
|
|
|
ah ärge nüüd virisege üksteise kallal. mina sain küll aru, mida random hero selle "keenjusega" taotles. kirjutage parem igasugu toredaid ülevaateid mangadest ja animedest näiteks  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:19 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | raidomees kirjutas: | No offence, aga sa just näitasid, et sa ka väärid seda mingil määral.
Kui sa arvad, et see oli kirjaviga, siis sa eksid rängalt. Keenjus on inimene, kes arvab, et on geenius, kuid kellel see eriti välja ei kuku. |
Anna andeks kui sind solvasin, aga ma ei usu, et me kuskilt sõnastikust leiame sõna keenjus, mis tähendab: "inimene, kes arvab, et on geenius, kuid kellel see eriti välja ei kuku."
Kuid jällegi, mul pole kodus selliseid raamatuid.
| kammerer kirjutas: | ah ärge nüüd virisege üksteise kallal. mina sain küll aru, mida random hero selle "keenjusega" taotles. kirjutage parem igasugu toredaid ülevaateid mangadest ja animedest näiteks  |
Oleks tegelikult viisakas jah...  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | Anna andeks kui sind solvasin, aga ma ei usu, et me kuskilt sõnastikust leiame sõna keenjus, mis tähendab: "inimene, kes arvab, et on geenius, kuid kellel see eriti välja ei kuku."
Kuid jällegi, mul pole kodus selliseid raamatuid. |
Tegu polegi sõnastiku sõnaga. Võta seda siis kui slängi Mõnikord kasuatakse keniaalne ka siis, kui tahetakse rõhutada geniaalsust. Lisaks siis geniaalsuse vastandile. Ametlikus kõnekeelses seda muidgi ei eksisteeri. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:22 Teema:
|
|
|
| Teisele "keenjus" öelda on sama, mis öelda "eesti keel longab". Sarkasm. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:24 Teema:
|
|
|
| AnimeLover kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
Iseeneses OOT, kuid kas Ruffy on kordagi One Piece's joonud? Ja kui, siis kas ka lampi täis? Niipalju kui ma mäletan, sõi ta kohutavalt, kuid alkoholi ei tarbinud vist. |
Ega see ei loe eriti. Piraaadid nagu üleüldse joovad rummi |
Ruffy ei joo üldse alkoholi. Zorro joob. Tal pidavat olema äärmiselt kõrge alkoholitaluvus. Whisky Peakis jõi ta suure hulga pearahakütte laua alla ja pärast võitles nende kõigiga. Kuid mis puutub Ruffy'sse, siis tema tellis ka mingis vanas piraatide baaris endale piima. Ütles kohe kõrtsmikule, et tema alkoholi ei taha. _________________
Never give up your dreams. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:36 Teema:
|
|
|
| Monkey D. Ruffy kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
Ruffy ei joo üldse alkoholi. Zorro joob. Tal pidavat olema äärmiselt kõrge alkoholitaluvus. Whisky Peakis jõi ta suure hulga pearahakütte laua alla ja pärast võitles nende kõigiga. Kuid mis puutub Ruffy'sse, siis tema tellis ka mingis vanas piraatide baaris endale piima. Ütles kohe kõrtsmikule, et tema alkoholi ei taha. | Niiet: hoiiirassaa ja pudel piima  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:39 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | AnimeLover kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Monkey D. Ruffy kirjutas: | | Suured tänud tiitli eest! See on suurepärane! |
Ruffy ei joo üldse alkoholi. Zorro joob. Tal pidavat olema äärmiselt kõrge alkoholitaluvus. Whisky Peakis jõi ta suure hulga pearahakütte laua alla ja pärast võitles nende kõigiga. Kuid mis puutub Ruffy'sse, siis tema tellis ka mingis vanas piraatide baaris endale piima. Ütles kohe kõrtsmikule, et tema alkoholi ei taha. | Niiet: hoiiirassaa ja pudel piima  |
Naljakas.
PS. Juba mõnda aega jooksevad RTL2's One Piece'i uued osad, kui kedagi huvitab. _________________
Never give up your dreams.
Viimati muutis seda Monkey D. Ruffy (Teis Jan 16, 2007 16:40). Kokku muudetud 2 korda |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:47 Teema:
|
|
|
Ja ka mina kasutan mõnikord väljendit väljendit keenjus. Seda siis, kui ma tahan rõhutada inimese täielikku geeniuse vastandiks olemist. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 17:59 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | Teisele "keenjus" öelda on sama, mis öelda "eesti keel longab". Sarkasm. |
Et siis sarkasmi kirjutades kasutades tuleb sõna muuta värdjaks?
Ma ei talu seda ühiskonda... See on õel!  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Esm Jan 15, 2007 19:11 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | kirjutage parem igasugu toredaid ülevaateid mangadest ja animedest näiteks  |
ha haha ha ha hahaha ... ha _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Tenshi-san

|
Postitatud: Teis Jan 16, 2007 15:25 Teema:
|
|
|
huvitav teema...
aga Kui Ruffy ei joo rummi, vb isegi piima siis
:...ja pudel vett?
rumm...see sobib kenasti juu _________________ Olen jah imelik, kes seda siis ei tea? |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|