Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!
Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 22:39 Teema: Vennad animetes. |
|
|
Ma ei tea, kas keegi veel on tähele pannud, et animetes esineb seda, et kas peategelasel või mõnel tähtsamal tegelasel on vanem vend, kes on tegelasest tugevam ja kellest see animetegelane püüab üle olla või teda võita.
Näiteks Monkey D. Ruffy ja tema vanem vend Puma D. Ace One Piece-st. Antud juhul on küll tegemist vendadega, kes omavahel hästi läbi saavad, kuid Ruffy tahab ikkagi olla parim ja selleks peab ta ka oma vennast parem olema.
Tõsisemad näited on Narutost Sasuke Uchiha, kes tahab oma vanemale vennale Itachile kätte maksta nende vanemate mõrva eest.
Ja kui ma õigesti mäletan oli ka Escaflownis midagi säärast. Noorema venna nimi oli seal vist Van. Kahjuks ma ei mäleta sealt enam suurt midagi.
Kui keegi veel selliseid seoseid on märganud võiks seda siin mainida. |
|
Tagasi üles |
|
|
Random
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 23:12 Teema: |
|
|
Inuyasha ja Sesshomaru _________________
|
|
Tagasi üles |
|
|
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 23:15 Teema: |
|
|
Ka mina olen analoogseid seoseid märganud.
Kui ei ole vanemat venda kellest parem olla siis on vanem õde kellest parem olla ja kui ei ole õde siis on isa kellest parem olla ja kui ei ole isa siis on sõber kellest parem olla ja kui ei ole sõpra siis on vaenlane kellest parem olla ja kui ei ole vaenlast siis tuleb igast rännakul ette juhtuvast olendist parem olla... |
|
Tagasi üles |
|
|
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!
Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 23:21 Teema: |
|
|
Random Hero kirjutas: | Inuyasha ja Sesshomaru |
Kuidas ma selle küll unustada võisin?! Need kaks mu üldse sellele mõttele viisidki. Kui on üks seos veel. See ei sobi küll hästi sellesse teemasse, kuid ma pean seda siiski mainima. Zeke ja Joh Shaman Kingist. Kes on sarja näinud teavad mida ma mõtlen. |
|
Tagasi üles |
|
|
raidomees Kasemees Enn elab kase sees
|
Postitatud: Kolm Nov 15, 2006 23:30 Teema: |
|
|
See on ju nii loomulik, et vennad soovivad üksteist tappa ja üksteisest parem olla. |
|
Tagasi üles |
|
|
cenorig
|
Postitatud: Nelj Nov 16, 2006 00:36 Teema: |
|
|
raidomees kirjutas: | See on ju nii loomulik, et vennad soovivad üksteist tappa ja üksteisest parem olla. |
Otseloomulikult! Väikevenna mõrvakatsete eest pean ma iga päev hoiduma.
Vendade vahel on alati mingisugune rivaalitsemine, animedes on samas olemas ka vendi, kes ei soovi üksteist ületada ega tappa. Vastupidiste vennapaaride kohta võib näiteid küll tuua, aga see ei tähenda midagi. Me võime samamoodi loendada näiteks lahkuläinud paare, sugulaste armusuhteid, koerte kiindumust pigem poistesse kui tüdrukutesse jne jne, appike, aga me ei saa sel viisil suuremaid järeldusi teha ehk siis kokkuvõtteks teemale:
Monkey D. Ruffy kirjutas: | Ma ei tea, kas keegi veel on tähele pannud, et animetes esineb seda, et kas peategelasel või mõnel tähtsamal tegelasel on vanem vend, kes on tegelasest tugevam ja kellest see animetegelane püüab üle olla või teda võita. |
Mõnes animes esineb, mõnes mitte.
Escaflownis olid vendadeks Falken ja Van Fanel. Minu meelest oli väga tore vennapaar, suhtusid üksteisse üpriski mõistvalt. Folken üritas venda enda poolele meelitada, samas kui Van tahtis reeturist vennale kätte maksta. Kuid lõpp oli sel lool ilus ja minu mäletamist mööda kohtusid nad anime jooksul mitu korda, kuid kohe teisele kallal ei läinud kumbki. |
|
Tagasi üles |
|
|
Ryujin
Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Nelj Nov 16, 2006 02:25 Teema: |
|
|
FMA'is on ka päris toredad vennad, ja suht koomilised mõnes mõttes. |
|
Tagasi üles |
|
|
dakillabeib
|
Postitatud: Esm Nov 27, 2006 14:16 Teema: vennad |
|
|
Cain ja Abel Trinity Blood |
|
Tagasi üles |
|
|
himiko
Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 18:41 Teema: |
|
|
ei,see pole sugugi alati nii.Vähemalt mina pole seda veel seninäinud animedes märganud.Otse vastupidi on,et vennad üksteisest väga hoolivad.Peale Fullmetal Alchemist võiks näiteks tuua ka Spiralit,kus peategelane püüdis leida oma vanemat venda ja Peace Maker Kurogane,kus vanem vend pidevalt muretses oma noorema venna pärast.
Ka sellises animes,nagu Night Head Genesis oli vendade vahel mõistmist ja hoolivust.Neid animeid on veel,ma ei hakka neid kõiki siin nimetama.Neid animeid,kus vennad üksteist tappa üritavad pole ma aga üldse näinud. |
|
Tagasi üles |
|
|
R.E.M.I.
Liitunud: 11 Jan 2007 Postitusi: 399 Asukoht: Saksamaa, Berliin/Eesti, Tallinn
|
Postitatud: Reede Jan 12, 2007 18:58 Teema: |
|
|
Tenjou Tenge :/
Takayanagi vennad
Kuigi seal pole otsest tahet parem olla aga ega seda Inuyashasgi mitte kui õigesti mäletan. _________________ Animeklubi Miyako |
|
Tagasi üles |
|
|
Raivin
|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 13:35 Teema: |
|
|
Shaman Kingist Yoh ja ta vend Zeke või midagi sarnast |
|
Tagasi üles |
|
|
dakillabeib
|
Postitatud: Laup Jan 13, 2007 14:42 Teema: vennad |
|
|
Kaoru ja Hikaru Ouran high school host clubist |
|
Tagasi üles |
|
|
himiko
Liitunud: 26 Dets 2006 Postitusi: 290 Asukoht: hea küsimus ;)
|
Postitatud: Esm Veeb 05, 2007 14:14 Teema: |
|
|
Tean ja Keel animest Tide-Line Blue.Vennad olid üksteise täielikud vastandid. |
|
Tagasi üles |
|
|
|