OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

Naruto
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 64, 65, 66  Järgmine

Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
raidomees
Kasemees Enn elab kase sees

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 08:02    Teema: Vasta viitega

Ma nägin täna just seda sama klippi, lisaks teistele.
Näiteks Cartoonnetworkilt jookseb saade Ben 10 ja seal oli selline pilt.

Ja Narutos näeme me sellist pilti.

Ja siis eriti tore klipike.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail MSN Messenger
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 12:53    Teema: Vasta viitega

Minu jaoks näitab see pigem seda, et Naruto tegijatel pole olnud piisavalt originaalsust, et ise stseeni välja mõelda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 13:52    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Minu jaoks näitab see pigem seda, et Naruto tegijatel pole olnud piisavalt originaalsust, et ise stseeni välja mõelda.

Mõtle, kui jube.
zork

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 13:59    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
ruri kirjutas:
noh, ega Doraemongi see kõige pikem anime osade poolest ole. ühel on veel vähemalt poolteist korda rohkem osasid.

Mis see oleks siis? Mind huvitaks ka mingi list, kus kõige pikemad animesarjad kirjas.

Võta anidb animete nimekiri ette, vali "All" ning sorteeri episoodide arvu järgi ära. Seal saad küll Doraemon'i kõige ette, kuid see pikem asi on vist Sazae-san. Samas ANN'is on mingi Answerman lehekülg, kus pakutaks Doraemon'i jällegi pikemaks. Animenfo samas aga pakub Sazae-san'ile 5500 episoodi. Et mine võta kinni...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 15:30    Teema: Vasta viitega

Rääkides nüüd asjast ka, siis tekkis küsimus: Peale mitmendat osa peaks vaatama Naruto teist filmi?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Ummi
lovely berry

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 15:32    Teema: Vasta viitega

Keitarò Urashima kirjutas:
Rääkides nüüd asjast ka, siis tekkis küsimus: Peale mitmendat osa peaks vaatama Naruto teist filmi?

Ilmselt kuskil fillerite ajal.
raidomees

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 15:47    Teema: Vasta viitega

Ummi kirjutas:

Ilmselt kuskil fillerite ajal.

Vahet ju tegelikult ei ole, aga see oli suht jah kohe enne fillerite algust tehtud vist.

SPOILER!
Film oli halb...
Tagasi üles
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 16:07    Teema: Vasta viitega

cenorig kirjutas:
Mis see oleks siis?

Sazae-san. alates 1969 aastast iga nädal vist pühapäeva õhtul kolm lühikest klippi. 1500+ episoodi doraemoni 900+ asemel. andmed anime entsüklopeediast.
Yoshy kirjutas:

kurb lugu kui sa asju ainult selle külje poole pealt näed. tundub, et sinu jaoks peaks langema vaatamise poolelt välja kõik animed kus on vihjeid muule loomingule sarnaste stseenide, naljade, homage vmt näol.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 16:14    Teema: Vasta viitega

Muidu ehk keegi viitsib ka öelda, mis osast need fillerid peale hakkavad? Ma hetkel 119nda juures.
Tagasi üles
raidomees

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 16:21    Teema: Vasta viitega

Mingi 133 vms. Aga tegelikult on enne seda ka paar tükki.
Ma olen suht kindel, et sa jagad ise ära mitmes episood 130 ja 140 vahel on fillerite algus.

Päris ausalt öeldes polegi edasi mõtet vaadata neid fillereid. Mõni oli natuke naljakas, aga suuremosad olid täiesti lamedad. 15. veebruaril on lõpp nende filleritega. Suhteliselt kindlatel andmetel...
Tagasi üles
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Kolm Jan 03, 2007 18:28    Teema: Vasta viitega

Muidu ehk keegi viitsib ka öelda, mis osast need fillerid peale hakkavad? Ma hetkel 119nda juures.

Fillerid peaksid hakkama alates episoodist 136. See on küll minu arvamus, kuid fillerid on minu arust head. Arvatavasti olen ma lihtsalt paadunud fänn, kuid mind huvitas juba mõnda aega, mida nad oma kurjategijatega teevad ja mis õieti sai sellest tüübist Mizukist, kes esimeses osas pettis Narutot küla salajast kirjarulli varastama. Episood 142 andis vastuse sellele küsimusele. Lisaks sellele arenes Hinata ka edasi ning mulle tundub küll, et teda võiks rohkem näidata.
Tagasi üles
raidomees

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 08:50    Teema: Vasta viitega

Ehk need fillerid, mis alguses olid olid veel mingit loomingut täis ja värskelt on just meeles, mis hiljuti juhtus jms, aga need mida ma olen praegu vaadanud on põhimõtteliselt üksteise koopiad uute tegelastega.
Lihtsalt öeldes on nad igavad. Need episoodid veel, mis on täiesti huumori peale pühendunud käivad veel. Aga ma vaatan ikka, sest ma juba olen kõik ära vaadanud.
Aa ja kusjuures, filleritest sa ei saa kindlalt infot, mis kellestki sai. Kui just autori käsi mingit moodi mängus pole, on see täiesti kõrvaline materjal.
Tagasi üles
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 14:13    Teema: Vasta viitega

EDASI TULEB SPOILEREID!!!!

Ma imestan, miks Kabuto ei ole Onorichimarule vastu hakanud. Ta saaks temast väga kergesti võitu, arvestades tema praegust olukorda.

SPOILERS END!!!!

Tegelikult on viimased päevad suht nolifeks välja kukkunud, homme lasen vist samas vaimus edasi.
Kust sa seda võtad, et Kabuto tast jagu saaks? Orochimaru on tugevam, kui Kakashi või Ero Sènnin. Ja...vahetple ma ei hakka spoilima......veel wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 15:27    Teema: Vasta viitega

Nii, järgnev postitus on spoileririkas, niiet kes ei taha spoilereid, ärgu lugegu. Need kes pole vaadanud nii kaugele ofc.

Igastahes, olen natukene pettunud. Kuigi ma loodan, et Itachi tapab Sasuke ära, aga noh seda niikuinii ei juhtu. See et nad Sasukest mingi imeinimese tegid on lame ning see et ta pahade poolele läheb on veel lamedam. Selliseid stereotüüpseid tegelasi on igalpool: mängudes, filmides, telesarjades, multikates ja animetes. Mingi tüüp piinleb mineviku pärast ning tahab kättemaksu sooritada. Ja koguaeg põeb et ta on nõrgem kui rivaal. Aga tore, et nüüd arvatavasti keskendutakse rohkem Narutole. 135. osa lõpp oli ka lahe, teada et Orochimaru on nende kõrval üks väike putukas.

Go go Itachi, kill the lousy bastard Sasuke!

Ausalt ka, keegi normaalsem võiks tulla nende tiimi, nagu näiteks Neji. Aga noh, see tiim on lagunenud kah niiet vaevalt sealt midagi välja tuleb.

Muide, teise filmi koha pealt on Wikipedias kirjas: The movie takes place after the Sasuke Retrieval arc, but before the timeskip.

Before timeskip? What the hell?
Tagasi üles
SSJ_Silver
ei piinle enam

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 15:39    Teema: Vasta viitega

Nii, järgnev postitus on spoileririkas, niiet kes ei taha spoilereid, ärgu lugegu. Need kes pole vaadanud nii kaugele ofc.

Igastahes, olen natukene pettunud. Kuigi ma loodan, et Itachi tapab Sasuke ära, aga noh seda niikuinii ei juhtu. See et nad Sasukest mingi imeinimese tegid on lame ning see et ta pahade poolele läheb on veel lamedam. Selliseid stereotüüpseid tegelasi on igalpool: mängudes, filmides, telesarjades, multikates ja animetes. Mingi tüüp piinleb mineviku pärast ning tahab kättemaksu sooritada. Ja koguaeg põeb et ta on nõrgem kui rivaal. Aga tore, et nüüd arvatavasti keskendutakse rohkem Narutole. 135. osa lõpp oli ka lahe, teada et Orochimaru on nende kõrval üks väike putukas.

Go go Itachi, kill the lousy bastard Sasuke!

Ausalt ka, keegi normaalsem võiks tulla nende tiimi, nagu näiteks Neji. Aga noh, see tiim on lagunenud kah niiet vaevalt sealt midagi välja tuleb.

Muide, teise filmi koha pealt on Wikipedias kirjas: The movie takes place after the Sasuke Retrieval arc, but before the timeskip.

Before timeskip? What the hell?
enne naruto shippudeni(seal on kõik 2,5 aastat vanemad) Ja Itachi on Orochimarust tugevam, aga sasuke, naruto ja ülejäänud geninid ja chuuninid ei tee talle niiipea ära LaLaLaa
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Keitarò Urashima

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 16:56    Teema: Vasta viitega

Kas animes on juba shippuden toimunud? Või ainult mangas?

Ma ei viitsi selle pärast mangat lugeda, sest mis mõttega ma pärast animet üle vaatan jälle?
Tagasi üles
Monkey D. Ruffy
Hoirassaa, ja pudel rummi!

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 17:13    Teema: Vasta viitega

Kas animes on juba shippuden toimunud? Või ainult mangas?

Ma ei viitsi selle pärast mangat lugeda, sest mis mõttega ma pärast animet üle vaatan jälle?

Animes tulevad Shippudeni osad alles veebruaris.

EDASI TULEVAD SPOILERID!!!

Ma lugesin Wikipediast, et Sasuke asemel tuleb rühma üks uus tüüp nimega Sai.
Tagasi üles
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 17:18    Teema: Vasta viitega

ruri kirjutas:
kurb lugu kui sa asju ainult selle külje poole pealt näed. tundub, et sinu jaoks peaks langema vaatamise poolelt välja kõik animed kus on vihjeid muule loomingule sarnaste stseenide, naljade, homage vmt näol.

Naljad jms on ju hoopis teine asi. Minu arvamus muidugi põhineb sellele, et seal stseenis polnud ühtegi vihjet sellele, et tegemist oleks Bebopist võetud stseeniga ja põhjus miks ma nii arvan on tõenäoliselt lihtsalt see, et mulle ei meeldi Naruto.
Tagasi üles
ruri
hammustab rrrRRRRRrr

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 17:29    Teema: Vasta viitega

Yoshy kirjutas:
Minu arvamus muidugi põhineb sellele, et seal stseenis polnud ühtegi vihjet sellele, et tegemist oleks Bebopist võetud stseeniga

no ausalt, vaata Pani Poni Dashi ja leia mingi stseen kus oleks öeldud, et see on sealt animest/mängust/raamatust/filmist või kust iganes pärit.

sarnasus on muidugi piisav põhjus sellele, et see stseen võib olla CB-st pärit, samas ainult selle stseeni järgi kindlalt otsustada, et see on CB-st maha vehitud on natuke ülekohtune minu arvates. samas minu arust vahet pole kust midagi Narutos maha vehitud on või ei ole, ajaviiteks sobib ta vaadata küll.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Yoshy
U.C.0079

Postitus Postitatud: Nelj Jan 04, 2007 17:36    Teema: Vasta viitega

ruri kirjutas:
no ausalt, vaata Pani Poni Dashi ja leia mingi stseen kus oleks öeldud, et see on sealt animest/mängust/raamatust/filmist või kust iganes pärit.

Pole küll vaadanud seda, ent ma eeldan, et seal on ilmselgelt aru saada, et teisi materjale on kasutatud. Ma kahtlen, kas ükski vaataja muidu sellist asja Naruto puhul aru saab, et see või mõni teine stseen on kuskilt mujalt pärit.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> anime Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 64, 65, 66  Järgmine
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 66

Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes