| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
Random

|
Postitatud: Reede Dets 08, 2006 23:44 Teema:
|
|
|
| Riion kirjutas: | | Random Hero kirjutas: | | Kas keegi võiks pajatada, millest koosnevad KAKS hooaega fillereid? Suhteliselt raske peaks olema mingit üldteemat vältida. Või oli kogu see aeg üks ja sama jura - Naruto (koos sõpradega) kondab ringi, kohtub vaenlasega, saab peksa, treenib kõvasti, saab mõne uue jutsu ka vahepeal ja siis annab vaenlasele peksa. ja nii terve aasta järjest? Et umbes siis nagu on terve Pokemoni stoori. |
Ja kõige selle kõrval käib hoopiski teine põhilugu, mida mõistad alles siis, kui oled ilusti ja kenasti vaadanud kõik osad ära. |
Kas mõtled Pokemoni või Narutot? Narutos hakkab niikuinii mingi teema Naruto ja Sakura vahel jooksma. Võib-olla ka Hinata.
Pokemon on niikuinii jura. Eks seal mingi suur sõprus Ashi ja Pikachu vahel arenema hakka. Ja mida rohkem nad reisivad, seda targemaks nad saavad ja blablabla. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 00:33 Teema:
|
|
|
| Ma arvan, et väga vähesed animed väärivad võrdlust Pokemoniga, rääkimata Narutost, meeldib ta sulle või mitte. Need on ikka kaks eri asja, mõlemad küll on tekitanud ülemaailmse vaimustuse, aga vanusegrupid on erinevad. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 12:23 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | Ma arvan, et väga vähesed animed väärivad võrdlust Pokemoniga, rääkimata Narutost, meeldib ta sulle või mitte. Need on ikka kaks eri asja, mõlemad küll on tekitanud ülemaailmse vaimustuse, aga vanusegrupid on erinevad. |
Nõustun sellega täielikult. Pokemon on mõeldud siiski lastele, kuid Naruto on juba palju tõsisem anime. Pokemonis keegi surma ei saa, kuid Narutos võivad asjad mõnikord päris veriseks minna. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 13:24 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | Uchiha_Silver, fillerid on anime episoodid, mida mangas ei ole. Fillerid võivad olla ka head või isegi väga head.* Esimene filler oli vist episood 101 (Kakashi maskist) ning 102-106 (Tea country ja Morino Ibiki vend).
*Anime fillerid võivad olla. Naruto fillerid ei või mingil viisil olla. | Aa ok siis Õigus jh need ka Huvitav miks kakashi maski kannab?? PS: ärga vaadake naruto RTL2 pealt, kui olete jaapani keelset vaadanud. Seal on väga haige kõik ja võitlusstseenid ja verised stseenid on ka välja lõigatud kahjuks Kas Kakashi isa oli koer bijuu ve? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 16:38 Teema:
|
|
|
| Suht lahe anime on. Siiani olen 3 esimest hooaega jutti läbivaadanud. Ees on veel 5 hooaegaa ja paar viimast osa. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 16:42 Teema:
|
|
|
| SSJ_Silver kirjutas: | | cenorig kirjutas: | Uchiha_Silver, fillerid on anime episoodid, mida mangas ei ole. Fillerid võivad olla ka head või isegi väga head.* Esimene filler oli vist episood 101 (Kakashi maskist) ning 102-106 (Tea country ja Morino Ibiki vend).
*Anime fillerid võivad olla. Naruto fillerid ei või mingil viisil olla. | Aa ok siis Õigus jh need ka Huvitav miks kakashi maski kannab?? PS: ärga vaadake naruto RTL2 pealt, kui olete jaapani keelset vaadanud. Seal on väga haige kõik ja võitlusstseenid ja verised stseenid on ka välja lõigatud kahjuks Kas Kakashi isa oli koer bijuu ve? |
Verisuse ja haiguse poolest ei saa miski üle "Hellsingi". Aga jah see on juba omaette klass. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
zork
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 22:26 Teema:
|
|
|
| Random Hero kirjutas: | | Kas keegi võiks pajatada, millest koosnevad KAKS hooaega fillereid? Suhteliselt raske peaks olema mingit üldteemat vältida. Või oli kogu see aeg üks ja sama jura - Naruto (koos sõpradega) kondab ringi, kohtub vaenlasega, saab peksa, treenib kõvasti, saab mõne uue jutsu ka vahepeal ja siis annab vaenlasele peksa. ja nii terve aasta järjest? Et umbes siis nagu on terve Pokemoni stoori. |
Just, üks ja sama jura - Naruto (koos sõpradega) kondab ringi, kohtub vaenlasega, vahel saab peksa, vahel annab ise peksa, vahel teeb niisama nalja. Ja isegi mingit erilist treenimist ega ka uute jutsude õppimist ei ole. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Ryujin

Liitunud: 1 Sept 2006 Postitusi: 252 Asukoht: Tartu, Ryugu-jo
|
Postitatud: Laup Dets 09, 2006 23:33 Teema:
|
|
|
| Njah, fillerite põhiomadus on et nad ei mõjuta main ploti mitte mingil määral. Pole uusi võimeid, pole olulisi vigastusi (pikaajalisi), ükski main plotist osa võttev tüüp ei sure ära, jne. Ja üldiselt püstitatakse probleem filleri alguses ja lahendatakse filleri lõpus ka kenasti ära. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 10:34 Teema:
|
|
|
| Iga filler on minu silmis enam-vähem täpselt sama asi. Peale nende üheosaliste ja naljakate, mida ka vahest harva tuleb. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 10:39 Teema:
|
|
|
Õnneks saavad fillerid otsa!!! Aga kas hakkab Kakashi Gaiden või Kohe Naruto2 ? |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 12:32 Teema:
|
|
|
Naruto 2?
Nii vist küll õige öelda pole. Aga Kakashi Gaidenit ei tule minuteada. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 15:09 Teema:
|
|
|
| raidomees kirjutas: | Naruto 2?
Nii vist küll õige öelda pole. Aga Kakashi Gaidenit ei tule minuteada. | Vahetple kas Naruto2 või Naruto: Shippuden Kahju tglt, ma tahaks näha animeeritud yondaime Hokage, mitte manga oma  |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 15:17 Teema:
|
|
|
| Elame, näeme. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
bio-tmnt

Liitunud: 24 Märts 2006 Postitusi: 263 Asukoht: Savist Saar/Maajamaa
|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 15:34 Teema:
|
|
|
TV Tokyo andmetel tuleb Kevadel 2007 Naruto Shippuden. _________________
Mu isamaa, Maajamaa, täisväärtuslik erootika!
Ja ka juulikuus on lumi maas!! Peoga näkku hõõrun sooja lund! |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:34 Teema:
|
|
|
| bio-tmnt kirjutas: | | TV Tokyo andmetel tuleb Kevadel 2007 Naruto Shippuden. | Millal siis Kakashi Gaiden tuleb?? Need kes manga ei loe tahavad ka kakshi minevikku tead ju  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Dets 10, 2006 17:47 Teema:
|
|
|
| See võib tulla fillerite ja Shippudeni vahel, võib ka üldse mitte tulla, aga kõige tõenäolisem on, et kui seda eraldi ei näidata, siis on lugu jagatud Shippudeni episoodide vahel näiteks flashbackidena. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Dets 25, 2006 10:48 Teema:
|
|
|
| cenorig kirjutas: | | See võib tulla fillerite ja Shippudeni vahel, võib ka üldse mitte tulla, aga kõige tõenäolisem on, et kui seda eraldi ei näidata, siis on lugu jagatud Shippudeni episoodide vahel näiteks flashbackidena. | Ohoo see on isegi võimalik Ma ei jõua Shippudeni oodata!!! Fillerid on nii igavad ja lõppevad õnneks veebruaris juba Veab meil
Niisiis...ep214-215 on olemas nüüd ja tõmmatav Dattebayo koduleheküljelt Järgmine osa tuleb alles 11jaanuar kahjuks kui rääkides 214-215 episoodist siis on see suhteliselt hea filler ep Nüüd minge ruttu vaatama ja vabandust, et ma nati hilinenud olen oma postiga  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Random

|
Postitatud: Esm Dets 25, 2006 13:07 Teema:
|
|
|
Olen hakanud seda kah RTL2 pealt vahtima. Mulle tundub, et osad on ülimalt lühikesed ja võimalikult sisutud. Kogu aeg on närv sees, et ÄKKI täna nad midagi siin osas ka teevad, või saab enne aeg otsa. Aga alati on nii, et 10 minutit ajalootundi, 9 minutit muidujutlust ja 1 minut tegevust. jama. _________________
 |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Esm Dets 25, 2006 13:13 Teema:
|
|
|
Ise vaatasin eile õhtul ära just 17nda osa. Ei tea muidugi, mil ma sinna 250ndani jõuan. Ses suhtes võtan rahulikult, vaatan siis kui igav on, muidu mitte.
Kuid jah, need osad venivad hullupööra. Mitte et see info jne nende jutsu'de vms kohta huvitav pole, kuid siiski, üks battle kestab u. 7 osa.
Kuid sari meeldib iseenesest.
Ja see meeskonna tüdrukninja, Sakura vms enamusajast seisab käed taskus ning vaatab kuidas Naruto ja Sasuke higi voolab, ise võtab vabalt.  |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Monkey D. Ruffy Hoirassaa, ja pudel rummi!

Liitunud: 29 Nov 2004 Postitusi: 441 Asukoht: Oma laeval, seilamas seitsmel maailmamerel.
|
Postitatud: Esm Dets 25, 2006 14:00 Teema:
|
|
|
| Keitarò Urashima kirjutas: | Ise vaatasin eile õhtul ära just 17nda osa. Ei tea muidugi, mil ma sinna 250ndani jõuan. Ses suhtes võtan rahulikult, vaatan siis kui igav on, muidu mitte.
Kuid jah, need osad venivad hullupööra. Mitte et see info jne nende jutsu'de vms kohta huvitav pole, kuid siiski, üks battle kestab u. 7 osa.
Kuid sari meeldib iseenesest.
Ja see meeskonna tüdrukninja, Sakura vms enamusajast seisab käed taskus ning vaatab kuidas Naruto ja Sasuke higi voolab, ise võtab vabalt.  |
Naruto tempo läheb sarja edenedes kiiremaks, mulle tundus ka algul, et on kuidagi imelik sari, aga nüüd on ta mu lemmik.
Mis puutub Sakurasse, siis tema osa suureneb ka sarja edenedes. Ühes osas ta rebis paljaste kätega väikese laeva masti ära ja kolkis sellega vaenlasi. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|