OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse 

House mm... House
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
c0en
the MAN


Liitunud: 14 Apr 2004
Postitusi: 444
Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26

PostitusPostitatud: Kolm Sept 28, 2005 13:15    Teema: Vasta viitega

et siis MILLINE ?
_________________
this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Sept 28, 2005 17:44    Teema: Vasta viitega

KÄSNJAS.






:wink:
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
pansomon



Liitunud: 26 Veeb 2003
Postitusi: 468
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Sept 28, 2005 22:10    Teema: Vasta viitega

vahva iseenesest. mulle hauss meeldib. eriti pedehauss. magusad neegrihääled ja funkyd diskosämplid.
kui kellelgi juhtub näiteks näppu 94 aasta kogumik Havin' it stateside, siis see on eriti super. mitte just pedehauss, aga selline hea vanakoolikas.

muidugi hausi jaoks on vaja vastavat õhkkonda. ja seltskonda. ja vastavaid jooke. või... järele mõeldes, käsitleme siin vaid jooke. tegelikult on hausiseltskond sama laialivalguv kui muusika ise. kõige paremini sobivad hausi kõrvale huvitavad kokteilid ja liibuvad särgid. nii meestel kui naistel. eriti meestel. kindlasti mitte rullnokkade seltskond. muhedad naeratused ja säravad silmad. leedid ja džentelmenid. hausi kõrvale ei ole küll hea juua haljast ja hapukurki (erinevalt elektrost ja tehnost), kuid viinakokteil kerge arbuusiga läheb suurepäraselt. samuti sobib vein, punane loomulikult, aga seda juba privaatsemas õhkkonnas. rumm, viski ja muud kanged alkoholid on definite no-no. isegi konjak ja brändi ei sobi. no lihtsalt ei sobi noh. sobib veel päikesepaiste ja soe muru. kevad ning loomulikult suvi. talv ja sügis mitte. need on kurjad aastaajad. hauss on soe ja pehme nagu põsemusi. kahjuks aga on üsna palju ka igavat haussi. seetõttu tuleb valiku tegemisel olla hoolikas ning usaldada targemaid.

et furoori tekitada ning lihtsalt niisama, kuna hetkel on pisut igav, siis jätkakem seda teemat ka teiste muusikaliikide lühikäsitluse ja määratlusega. kuna muusika on seotud õhkkonnaga ning samuti on alkohol seotud õhkkonnaga, siis palun ärge pahandage minu vastavateemalisi soovitusi. proovigem suhtuda elusse vabameelselt.

tehno. tihtipeale vääritimõistetud ning alahinnatud muusikaliik. vähemalt sama paindlik kui hauss, tegelikult isegi rohkem. kuigi see pealiskaudsel kuulamisel võib nii paista, pole dave clarke, jeff mills või lena popova tegelikult mingi rullnokamuusika. hoolimata sellest, et reividel särkideta venelased lena popova taktis tantsu vihuvad. tegu on äärmiselt intelligentse muusikaliigiga, mille piire on küllaltki raske määratleda. üsna lähedalt seotud elektroga, mida käsitleme pisut hiljem. tehno sobib hästi sügise ning talvega. igatepidi kohe. kui me elame toas, oleme tehnoloogia meelevallas. telerid, arvutid, kodutehnika. külm, rütmiline, elektrooniline. väga jõuline. haljas viin ning värske hapukurk - ideaalne. tegelikult sobib ka džinn - see kange. ohtra jääga. sobivad puhtad joogid, mitte midagi segatut. tehno on puhas muusika. oleks hea kui jook oleks ka värvitu. minimalism ruulib. seltskond sõbralik, kuid mitte ülemeelik. intelligentsed vestlusteemad - geopoliitika, inimloomus, ümbritseva maailma olemus. korter sobib paremini kui krahl. ma ei tea miks, aga lihtsalt on nii. kuigi sobib ka suurepäraseks peomuusikaks. loomulikult siis räpased tehased ning kajav heli ja vilkuvad tuled. noh või krahl. aga võimalused on laiad.

elektro. paljuski meenutab tehnot. paljud ilmselt peavad tehno alaliigiks, kuid puristidest elektrofriigid kindlasti mitte (nad ei kannata välja ideed, et neid pannakse ühte patta särgita kommis venelastega). mina peaksin teda tehno alaliigiks. noh umbes nii nagu eesti keel ja setu keel. ühest pajast, aga siiski erinevad. kajavad tehased siiski elektroga nii hästi ei sobi. peomuusikana küllalt spetsiifiline. kui kajav tehas, siis väike, mitte mingi kalinin. peod kindlasti reklaamimata, vaid "oma inimestele". väga andergraund värk. samas kuulda kolmetunnist kiwa setti mõnes vanas tehasehoones kümne omasuguse friigi kõrval, sellele järgnemas huoratron keeramas kõige hullemat saundi, mida inimkõrv üldse on võimeline vastu võtma... see on kogemus mille nimel elada. kraftwerki muidugi kannatab iga kell ja igatepidi kuulata. aastaajaks põhiliselt küll sügis-talv, aga ka kevadel ja suvel. pole probleemi. elektros tihtipeale on olemas see lõbus twist, mis tehnos puudub ja mis muudab ta soojadele aastaaegadele sobivaks. kergelt montipüütonlik ajuvabadus (fun fun fun of the autobahn).
õhkkonna ja seltskonna osas meenutab tehnot.

träna. paljuski sarnane tehnole, ainult "kergem". seltskondlik muusika, väga mõnus ja energiline. naeratavad näod ja toredad teemad. väga positiivne. kuigi pisut rullnokakas, siiski positiivne. jookidena sobib kõik - alustades viskikoksidest ja lõpetades ka veini ja õllega. kõik mis põleb, või vähemalt kõik, mis purju teeb. kuigi sobib suurepäraselt tehastesse ja väliüritustele, ning ka klubidesse, meeldib mulle isiklikult seda ikkagi kuulata oma sõprade seas. seltskonna mõttes. teemad seinast-seina. millegipärast igaühega träna kuulata ei taha - ainult heade sõpradega. sobivad kõik aastaajad. pigem toas kui õues.

tramm ja buss. tänaseks pisut ülehinnatud muusikaliik, mille tipphetk langes eelmise aastatuhande lõppu, umbes aastatesse 99-00. nagu puristid ütlevad, on dnb peale seda muutunud kommertsiks :) ma pole küll purist, aga hilisemat trummi ja bassi enam eriti kuulanud ei ole, pole nagu pinget pakkunud. noh tõepoolest, peale nine'i ja planet dusti ei olnudki sellel muusikaliigil enam kuhugi edasi areneda. paljud küll väidavad vastupidist. sellegipoolest tore muusika, mida aeg-ajalt kuulata. sobib tehastega, aga ka vaba õhuga a'la sundance. joogiks plasttopsis õlu või siider. seltskond pigem noorem. teemad igapäevased. jänesekostüümides nappide rinnahoidjatega 16-aastased tüdrukud ja bemari uued valuveljed näiteks. noh oleme ausad, tänaseks päevaks on tegu küllalt eheda rullnokamuusikaga.

rokk. siinkohal paluks eristada poprokki ja nn päris rokki. päris rokistaarid surid vannitubades lämbudes oma okse sisse. või läksid hulluks kuna olid liiga palju lüsergiinhapet teinud. või sõitsid end autoga surnuks, kuna istusid purjuspäi autorooli ja jäid seal magama. enamus õigetest rokimeestest on tänaseks surnud. kõik muu on pop ja see on saatana muusika. metall on ka saatana muusika. aga rokk siis. küllaltki diip muusika kohati. joogiks kindlasti õlu, miks mitte koduõlu, aga sobib ka viin. tegelt sobib ka peet :) nii põltsamaa oma kui ka monastõrska. õigetel rokimeestel rahaga priisata pole. teemadeks inimsuhted ja õnnetu armastus. taustaks kontšitsa leto. aga on ka lõbusaid variante. suvine hommik kristalselt külma viinaga, makis mängimas l.a. woman. täiest jõust kaasa lauldes. teemad võivad minna ka metafüüsilisteks - castaneda ja nõiavärk jne. aastaaeg pole oluline.

ambient. mmmmmm... psühhedeelne värk. unetud ööd tehes tööd või midagi sarnast. unelemine ärkvel olles. ei ole seltskonnamuusika - seltskonnas seda lihtsalt ei kuule. või isegi seltskonnas, siis vaikselt - et ikka kuuleks.

reggae. suitsetamise muusika. need i say more? ma arvan, et mitte.
väga tsill igatahes. vahepeal muutus ülemäära popiks, aga nüüd on asi enamvähem normaliseerunud jälle. antud muusikaliigi negatiivseteks mõjudeks on äärmiselt suur hulk koledaid noori inimesi meie tänavatel.
aga muidu igati mõnus.

klassikaline muusika. smoking ja konjak. äärmisel juhul punane vein. korra aastas, rohkem ei kannata. äärmiselt šikk. leedid ja džentelmenid ruudus. ei, kuubis. eestis kahjuks küllaltki suures osas poosetajate teema. paljud kuulavad staatuse pärast (eliidi värk). muidugi muusika ise on ka elitaarne. kõrgem kunst. jututeemaks luule ja kirjandus.

ning pop. tsiteerides surematut bill hicksi - suckers of satan's cock, each and every one of them. boy do they suck. kui telekavaatamine on musta sprei pritsimine oma kolmandasse silma, siis sama kehtib raadiomuusika ja kolmanda kõrva kohta.

peaaegu oleksin unustanud - gipgop. surnud muusika. suri kuskil seal 90-ndate keskpaigas, muidugi koos tupaci ja teiste toredate poistega. tänaseks on järgi jäänud vaid tühi kest - kullast hambad, volüümikad neebrinaised, bentley'd, kullast lehmaketid ja muu selline pask. ühesõnaga tänapäeva disko. ka eestis pole lugu parem - lauludega proovivad olla rämedalt andergraund, aga tegelt müüvad oma taguotsa reklaamiagentuuridele. hollywood ja rullnokad. kuigi vahest on tore kuulata tribe called questi või onyxit. selleks peab meeleolu olema, ja sõbrad kes oskavad _head_ hiphoppi hinnata (ja ei ole mingid nelly-50centipeded). mul kahjuks mõlemit satub olema küllaltki harva.
muidugi eminem on lahe. päriselt ka. noh ameerika mees, aga head sõnad, hea muusika, head videod. vist ainus normaalne raadiomuusika. koos missyga.

see kõik on in my very humble opinion of course.

Teie väga heasoovlik,
P.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
ichi



Liitunud: 10 Aug 2003
Postitusi: 249
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Kolm Sept 28, 2005 22:58    Teema: Vasta viitega

aga trip hop?
aga industrial/ebm/darkwave/futurepop ?
_________________
-bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!

http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
pansomon



Liitunud: 26 Veeb 2003
Postitusi: 468
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 09:22    Teema: Vasta viitega

ichi kirjutas:
aga trip hop?
aga industrial/ebm/darkwave/futurepop ?


panin siia vaid muusikaliigid, millega mul on olnud pisut lähedsasem kokkupuude või nn isiklik suhe. triphoppi ausalt pole kuulanud. industrial aga minu tagassihoidliku arvamuse kohaselt kipub reeglina sinna metalli-sektorisse ja futurepop jälle elektro alla.

muidugi unustasin ära gabberi ja sellise toreda plaadifirma nagu DHR toodangu. suurepärased nähtused, meenutavad mulle punki (mis jälle käib roki alla). dhr-i patric catani, alec empire ning sonic subjunkies on ka kodus täiesti kuulatavad, nõuavad aga piisavalt palju viha ühiskonna ja maailma vastu. destroy 2000 years of culture! gabber aga sobib jällegi väikestesse räpastesse tehastesse. jookide osas meenutavad rokki, kuna õigetel hc-meestel raha loopida ei ole. õlts või ginn või lauaviin.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 11:22    Teema: Vasta viitega

ichi kirjutas:
aga trip hop?

Trip hop on muusikastiil, mis oli minu lemmikuks isiksuse kujunemisele eriti olulisel perioodil ning omab sel põhjusel erilist kohta mu hinges ilmselt alati. Väärtustan esitajaid nagu Massive Attack (üks paarist "bändist", mille fänniks mind võib pidada) - laul "Protection" on ilmselt kõige rohkem mind mõjutanud muusikapala üldse - , Portishead, DJ Shadow ja tema U.N.K.L.E., varajane Lamb, teise albumi Moloko, mõnel määral ka pre-millennium Tricky endiselt - nad tabavad teatud noote mu teadvuses tundlikumalt kui ühedki teised muusikud.

Olen täiesti teadlik sellest, et trip hopi hiilgeajad on möödas, et see stiil pole trendikas ja nii edasi, aga mis siis. Ehk see ongi see vanuse kogunemisega toimuv kinnistumine - stagnatsioon, kui soovite - , mis ei võimalda mul uue aja electroclash'ide ja whitestripes'ide helist sedavõrd suurt vaimusööki leida. Väga tõenäoliselt samal põhjusel meeldivad mulle (puu)villased vestid ja sotšnikud, värske muru lõhn ja ärklitoad. Ja kindlasti samal põhjusel nõustun ma täielikult kaptengalaktlan'i väljaöeldud arvamusega.

Lisan omalt poolt veel, et kohtumine millegi uue ja silmiavavaga, mille mõistmine ja millega ühel lainel olemine tundub sama loomulik kui hingamine, on kogemus, mida ei tohiks alahinnata või põlastada. Olgugi, et kõrvaltvaatajale võib see tunduda lapsikuvõitu - kiire aus enesevaatlus peaks paljastama võrreldava hetke iseenda elust. Minu puhul on selleks nt seesamune trip hop, mistõttu vastan c0eni jutule nii: väga tore, et midagi sellist enda jaoks avastasid; säilita selle juures mõõdukus ja ära unusta, et maailmas on palju muud suurepärast muusikat, ning kõik läheb hästi. :)
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
pansomon



Liitunud: 26 Veeb 2003
Postitusi: 468
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 16:12    Teema: Vasta viitega

Vabarnamees kirjutas:
"Protection" on ilmselt kõige rohkem mind mõjutanud muusikapala üldse - , Portishead, DJ Shadow ja tema U.N.K.L.E., varajane Lamb, teise albumi Moloko, mõnel määral ka


lamb on iseenesest ka üks mu lemmikuid, st paar lambi lugu konkreetselt. nimelt what sound (millest annaks oi oi kui häid mikse teha) ning transfattyacidi K&D mix, mis on vist üks tsillimaid lugusid üldse. lambist rääkides on minu meelest tegu bändiga, mille lood originaalis ei olegi minu meelest nii head, kuid millest annab jube head asja välja keerata - nagu härrad kruder ja dorfmeister väga suurepäraselt on näidanud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 16:20    Teema: Vasta viitega

Maitse üle ei vaielda, öeldakse. Igast tobedusi ütlevad ka.

Ma ei saa sinuga nõustuda, pansomon!!!!

Armas kuri
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
Exb
phonescooled


Liitunud: 15 Veeb 2005
Postitusi: 135
Asukoht: Estonia

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 17:24    Teema: Vasta viitega

pansomon on vist tubli kopeerimistööga hakkama saanud, või paranda mind kui eksin, aga pidev läbiv joon(Jook, seltskond, aastaaeg) meenutab "teatavat rebitud lehe tükki" möödunud aasta horoskoobist[Võrdlus mitte samastamine].

Muidugi oleme tänulikud[või vähemalt need vähesed kes raatsisid kogu pansamoni postituse läbi lugeda] sellelaadse laiahaardelise arvamuse avaldamise eest avalikkusele, kuid kas reaalselt saab ikka määratleda milline jook sobib mõne muusikastiiliga või milline aastaaeg on sobiv mõne muusikastiili kuulamiseks on minu seisukohast väga individuaalne.
Sealsed pansomoni väited ilmselt tuginevad sellele, et keegi ei proovi reaalselt kõrvutada muusikat & aastaaega või mõnda köögivilja. Muidugi võib-olla on huvitav seostada kaht täiesti eri valdkonda, jättes ülejäänud maailmale esmamulje nagu räägitaks millegist, millel ka mõistuslik alus on. Loodetavasti ei võtnud pansomon isegi kogu oma postitust kuigi tõsiselt.

Ühes tahaks aga pansamoniga nõustuda. House'i austaja ei pruugi kaugeltki rullnokkade seltskonda kuuluda nagu glaurung ennist mainis. Mul puudub usk sellesse, et kellegi muusikalise maitse alusel võiks tema sotsiaalset staatust määratleda. Igaüks kuulab ilmselt seda mis talle meeldib & nii peabki olema. Ise eelistan k-pop & j-pop muusikat, kuigi minu list varjeerub Enyast Eminemini.
_________________
*smoking is worst way to commit suicide*
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
douji



Liitunud: 24 Veeb 2005
Postitusi: 1079

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 17:54    Teema: Vasta viitega

Exb kirjutas:
Loodetavasti ei võtnud pansomon isegi kogu oma postitust kuigi tõsiselt.


noh, kuna ta lõpetas lausega
pansomon kirjutas:
see kõik on in my very humble opinion of course.
siis võib ehk nii oletada küll.
_________________
"Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
kammerer
mitjok


Liitunud: 2 Dets 2004
Postitusi: 1454
Asukoht: tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 18:22    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
pansomon on vist tubli kopeerimistööga hakkama saanud, või paranda mind kui eksin, aga pidev läbiv joon(Jook, seltskond, aastaaeg) meenutab "teatavat rebitud lehe tükki" möödunud aasta horoskoobist[Võrdlus mitte samastamine].


MISASJA ?

ja miks siis ei saa keegi öelda milline aastaaeg talle mingisuguse muusikaga sobib ? sest see on individuaalne ? aga pansomon ju rääkiski endast. et misasja sa ajad exb ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Echolibrium



Liitunud: 30 Jan 2004
Postitusi: 43

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 20:30    Teema: Vasta viitega

"tramm ja buss. tänaseks pisut ülehinnatud muusikaliik, mille tipphetk langes eelmise aastatuhande lõppu, umbes aastatesse 99-00. nagu puristid ütlevad, on dnb peale seda muutunud kommertsiks :) ma pole küll purist, aga hilisemat trummi ja bassi enam eriti kuulanud ei ole, pole nagu pinget pakkunud. noh tõepoolest, peale nine'i ja planet dusti ei olnudki sellel muusikaliigil enam kuhugi edasi areneda. paljud küll väidavad vastupidist. sellegipoolest tore muusika, mida aeg-ajalt kuulata. sobib tehastega, aga ka vaba õhuga a'la sundance. joogiks plasttopsis õlu või siider. seltskond pigem noorem. teemad igapäevased. jänesekostüümides nappide rinnahoidjatega 16-aastased tüdrukud ja bemari uued valuveljed näiteks. noh oleme ausad, tänaseks päevaks on tegu küllalt eheda rullnokamuusikaga. "

SO WRONG LaLaLaa

"see kõik on in my very humble opinion of course" RIGHT

Aga korraga ei olegi eriti väga võimalik kõikide muusika stiilide/liikide ekspert olla, eks.



http://www.dogsonacid.com



?


Viimati muutis seda Echolibrium (Reede Sept 30, 2005 14:12). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 20:47    Teema: Vasta viitega

Haha :) Exb, ära ole nii õel :)
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
c0en
the MAN


Liitunud: 14 Apr 2004
Postitusi: 444
Asukoht: +35° 39' 37.47, +139° 43' 45.26

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 21:40    Teema: Vasta viitega

emm

http://www.deephousepage.com/mixes.php

aga drummi ja bussi kohapealt seda et

http://www.breakbeat.co.uk/



miskipärast olen tähele pand et mulle isiklikult meeldivad kõigerohkem lived ni house kui ka d&b kohapealt...

ilmselt vist sellepärast et livedes on kõik nii leilis kui esitavad lausa lust kuulata 0.o
_________________
this knif drink a manners under a Creative Commons Attribution 2.5 License//CRBS needs you - if you're horny and gorgeous female
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
erick
küps PSP-d plõgistav noormees


Liitunud: 29 Märts 2004
Postitusi: 934
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Nelj Sept 29, 2005 22:24    Teema: Vasta viitega

Jälle tagasi pansomoni paljuhõlmava postituse juurde tulles peaks ütlema: aitäh!

Ma ise pole kunagi viitsinud ennast kuskile muusikascenesse sisse süüa, seetõttu on pansomoni autobiograafilise kallakuga ülevaade nõnda mitmetest muusikaalaliikidest ja nendega kaasnevatest nähetest siinpool igati hinnatud. Alul suhtusin kriitiliselt (liiga pagana pikk postitus) aga lõpuks settis teadmine, et see oli ikka kuradi mõnus reading.

:)
_________________
--taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi--
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ichi



Liitunud: 10 Aug 2003
Postitusi: 249
Asukoht: Tartu

PostitusPostitatud: Reede Sept 30, 2005 09:38    Teema: Vasta viitega

Vabarnamees kirjutas:
... Massive Attack ...


mmmmmm.....
heh heh, ma käisin livel 2001 aastal Riias
ahjaa, 2004 andsid nad välja sellise filmi nagu Danny the Dog soundtracki. kontaktrrtu kui huvi on.

pansomon kirjutas:
industrial aga minu tagassihoidliku arvamuse kohaselt kipub reeglina sinna metalli-sektorisse.


Nine Inch Nails sul metal on. :P
Industrial on pigem electro/techno kanti kippuv, aga samas väga omanäoliselt erinev.

*kuulab parajasti ise koostatud NIN'i instrumentaalpalade kogumikku*
_________________
-bob, do you know what happens to schoolgirls in japanese cartoons?
-no....what? (enter tentacles) ooogh...!! wankaaaaarrrgh!!!!!

http://www.weebl.jolt.co.uk/hentai.htm
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
acousmatique



Liitunud: 1 Veeb 2003
Postitusi: 2499
Asukoht: ---

PostitusPostitatud: Reede Sept 30, 2005 09:55    Teema: Vasta viitega

np East 17 - Thunder
( lugege kokku mitu umpahausi :D stampheli selles loos on ! )

Ning mulle meeldis pansomoni postitus, sügavalt isiklikke postitusi on alati huvitav lugeda. Ainult et ... ma ei suudaks vist ühegi tema arvamusega leppida. Kelle jaoks hiphop surnud on, kelle jaoks ta alles praegu tõeliselt õitseb, kes vihkab poppi, kes jumaldab seda, etc.

Igaühele oma loomulikult, aga nii ultimatiivsed arvamused võivad hea muusika leidmisel takistuseks saada ... vms.
_________________
☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Vabarnamees
mario with money


Liitunud: 9 Jan 2003
Postitusi: 1802
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Sept 30, 2005 10:14    Teema: Vasta viitega

ichi kirjutas:
heh heh, ma käisin livel 2001 aastal Riias
ahjaa, 2004 andsid nad välja sellise filmi nagu Danny the Dog soundtracki. kontaktrrtu kui huvi on.

Kadestan sind live'i pärast. Soundtrack'ist olen teadlik, huvi leidus teadlikuks saamise hetkel, mistap see ka mitu korda läbi kuulatud sai. Üsna hea ühe Jet Li filmi muusika kohta, muud paikapanevat ei oskagi öelda.
_________________
Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail Vaata liikme veebilehte
pansomon



Liitunud: 26 Veeb 2003
Postitusi: 468
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 03, 2005 12:16    Teema: Vasta viitega

doujimasan tabas märki :)

ei tasu langeda sõnade ohvriks, kui ei näe mõtet nende taga.

laupäeval kuulsin jälle head uut trummi-bassi. mõnus küte :) siiski jään enne välja öeldud arvamuse juurde.

seosed, mis tekivad minus, ei määratle tingimata asjade tegelikku olemust. paljud minu sõpradest on trummibassimehed ja kindlasti pole nende näol tegu stiilipuhaste rullnokkadega. seosed võivad küll olla kategoorilised, kuid siiski ei tasu unustada, et tegelikus elus on asjad märksa värvilisemad ning täis pooltoone. ehtsaid (stereo)tüüpe on alati vähemuses, esineb vaid tendentse, segunevaid suundumusi. nende tendentside hindamine ning analüüsimine on alati isiklik ning tihtipeale isegi mingi tasemeni mitteteadlik. ühed inimesed näevad ühte asja, teised teist. nii inimestes kui ka kõiges meie ümber.

väide "mina tean asjade tegelikku olemust" on minu meelest küllaltki bravuurikas. mul on vaid oma arvamus. seetõttu pretendeerigu see algusest peale pigem subjektiivsusele kui objektiivusele.

ps. laivid on loomulikult ikka ja alati kõige paremad! seal on hinge.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
pansomon



Liitunud: 26 Veeb 2003
Postitusi: 468
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Okt 03, 2005 12:59    Teema: Vasta viitega

Exb kirjutas:
Ise eelistan k-pop & j-pop muusikat, kuigi minu list varjeerub Enyast Eminemini.


ja kui juba exbiga tähenärimiseks läks, siis "varieerub". i. seal käib i. wink

loomulikult on selline arvamus üsna individuaalne. elu ongi üks üsna individuaalne asi. võiksin öelda, et elu individuaalsus on niivõrd reaalne kui üldse olla saab, seetõttu on ka väga reaalne see määratlus, et milline jook millise aastaajaga (või muusika või arvutimängu või auto või mängukaruga) minu meelest kokku läheb.

ja miks ei võiks kõrvutada muusikat ja aastaaega ja mõnda köögivilja?
minu meelest näideks sügis, rokk ja praekartul sobivad ideaalselt kokku. või suvi, hauss ja redis (hapukoorega).

kõike võib teha. ja kõike saab teha. sest kõik on seotud kõigega. aga kõik on alati subjektiivne. selles seisnebki ju elu võlu. loosen up! :)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    baka.ee foorum / -> üldine Kõik ajad on GMT + 2 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Tõlkinud: