|
|
|
| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 21:09 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | | ega ei olegi vaja |
hea, et nõus oled. seega milleks seda teemat edasi venitada?
| Tsiteerin:: | kogu see sait oleks siis hoopis mitmekülgsem |
minu arvamus: ega ei oleks ikka küll. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 21:20 Teema:
|
|
|
kuidas sa saad selline masendav põikpea olla?
sa võiksid põhjendada ka, kuidas omalooming bakat mitmekülgsemaks ei muudaks.
ja ma ei räägi omaloomingust sellisel kujul nagu ta kunagi eksisteeris, vaid ilma liigsete kommentaarideta omaloomingut, inimestelet, kes asjast midagi ei tea. sest need kommentaarid olidki ju põhiline, miks omaloomingut enam ei ole.
see oleks rohkem mingisugune ohjatud fan-art selliseljuhul. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 21:44 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | | kuidas sa saad selline masendav põikpea olla? |
ma põrgataks need sõnad sulle tagasi.
| Tsiteerin:: | | sa võiksid põhjendada ka, kuidas omalooming bakat mitmekülgsemaks ei muudaks. |
kuna ma pole omaloomingust kunagi eriti hoolinud ja viimasel ajal (omaloomingu eksisteerimise ajaskaalas) ka mitte seda külastanud.
ja nüüd paluks sinu põhjendust, kuidas omalooming bakat minu jaoks mitmekülgsemaks muudaks?
| Tsiteerin:: | | ja ma ei räägi omaloomingust sellisel kujul nagu ta kunagi eksisteeris, vaid ilma liigsete kommentaarideta omaloomingut, inimestelet, kes asjast midagi ei tea. sest need kommentaarid olidki ju põhiline, miks omaloomingut enam ei ole. |
naiivik. uued inimesed vaevalt paremad on kui vanad. nagu öeldakse - uus ja hullem... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 21:50 Teema:
|
|
|
Kuna siis oleks baka.ee -s rohkem mida vaadata/uurida.
muidugi sinu kohta isiklikult ei oska ma midagi öelda.
| Tsiteerin:: | | naiivik. uued inimesed vaevalt paremad on kui vanad. nagu öeldakse - uus ja hullem... |
okei sellest ma nüüd aru ei saa. mis saab olla hullu anime teemalistes piltides? piltides, mis on eelnevalt mingist filtrist läbi lastud. |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 22:07 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | | Kuna siis oleks baka.ee -s rohkem mida vaadata/uurida. |
nagu ma juba korra ütlesin "minu arvamus: ega ei oleks ikka küll."
| Tsiteerin:: | | okei sellest ma nüüd aru ei saa. mis saab olla hullu anime teemalistes piltides? piltides, mis on eelnevalt mingist filtrist läbi lastud. |
tegelikult jah, see uus ja hullem käis küll omaloomingu elluäratamise kohta, aga kui ka võtta asja sinu nägemuse järgi, siis selline "board" võiks olla hullem juba sellepärast, et sellel poleks mõtet. ilma tagasisideta on piltide ülepanekust peaaegu samapalju kasu kui nad sinu peldikuseinal ripuksid. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 22:18 Teema:
|
|
|
| hjarg kirjutas: | Utoopia:
...
Reaalsus:
esimene katse: ilus, mulle meeldib, värvimine on ilus ja oooh need silmad
1. ja 2. Kena. Eks mõni pisidefekt on kuid üldmuljet see ei riku.
esimest ma armastan. Teise taust...jah, jääb veidi mage. Kolmas on ka kena. jah, ma armastan su stiili.
Esimesed kaks ei meeldi.
Viimane on.Uuk Mitte midagi ei häiri Ilus
lahedad!!!!!!! (+ palju jäneseid)
KAWAII!!!
ai mulle meeldib töötlus ja selle tegelase nägu!
suht kena juu...
Ämm....miski selles tyybis on häiriv...
Ma ei tea, aga tundub et sellel on liiga palju kortse riietel. Aga see eest on need kortsud õiged.
jne jne jne jne jne. Ehk siis- kõik on võetud omaloomingust, kui keegi veel aru ei saanud. Kui ma hoolega otsiksin, leiaksin vast sarnaste kommantaaride seast mõne asjaliku... kuid on sel mõtet?
Minu väide- oskamatud inimesed ei oska paremini kritiseeridagi.
Sinu väide- oskavad küll.
Omalooming on senini tõestanud minu väidet.
edit: kammerer, sa üldse oled omaloomingut näinud? Registreerusid vähemalt peale selle kinnipanekut? |
Ma võin sulle öelda ( ja mõned kunstisõbrad, kelle käest olen uurinud), et inimene, kes ei oska joonistada, võib anda päris sobivat kriitikat. Sõltub muidugi inimese kogemustest joonistamisega ja üldse kunstiga.
Kui inimesele pilt meeldib, siis miks peaks ta seda kritiseerima. Mul on kodus seinal üks pilt, mis esmapilgul on väga kena, kuid lähemalt uurides on näha kohe mitmeid vigu. Ma aga ei nurise, sest pildi üldmulje mulle meeldib. Kui ma pilti vaatan, siis ikka üldmljet. Muidugi on see igal inimesel erinev. Siiski... me ei saa loota, et iga inimene, kes oma pildi siia paneb, paneb kohe meistriteose. See on liiga võimatu : ) Kunstis sõna "kole" pole olemas. On olemas inimese maitse. Algajate pildid on siiski alles algus. Kui tahate näha ilusaid pilte, siis minge uurige DeviantArt'i. Seal on neid piisavalt.
Põhiprobleemiks on siiski see ( vähemalt nii olen aru saanud), et esimese eesti animeportaali juures puudub võimalus näidata animetemalisi pilte. Inimesed ei saa näidata seda, mida nad joonistavad. Selline portaal võiks olla arendav ja kaasaaitav, mitte maha laitev ja peatav. Eks me töötame selle Omaloomingufoorumi kallal, kuid siiski...see pole see.
Mis puutub inimestesse, kes käisid siin Omaloomingufoorumi tõttu, siis ma võin kihla vedada, et mõni käib siin üldiste teemade lugemiseks ja mõni anime või manga uudiste lugemiseks. Kohati sirvitakse ka läbi teised foorumid. See on sama kui võtta näiteks Planeti foorum. Inimesed käivad nendes kohtades, mis neile huvi pakub. Kui inimesele juba pakub huvi animestiilis joonistamine, siis miks ei või ta käia Omaloomingufoorumis?
Ja antud juhul on vastasseis tekkinud minu arvates nende vahel, kes ise ei tegele niivõrd joonistamise/kunstiga ( nagu näha on nendeks enamus foorumi juhtkonnast ) ja nende vahel, kellele meeldib joonistada. Pealegi...kui alustaks Omaloomingufoorumiga uuesti, siis võibolla uued tegijad suudavad midagi muuta? ( Ma ei räägi nüüd, et sda peaks taastama, vaid ma räägin mõttest!) Pole ju raske määrata keegi modeks, kes viitsib silma peal hoida. Minu arvates reostavad spämmid suhtkoht foorumit ja neid pole lihtsalt mõtet alles hoida. Ma saaks aru nendest foorumitest, kus on ikka vägevalt postitusi päevas. Bakas aga pole. Siin ei sa ju see töö ometigi nii raske ka nüüd olla. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 22:31 Teema:
|
|
|
| Tsiteerin:: | | tegelikult jah, see uus ja hullem käis küll omaloomingu elluäratamise kohta, aga kui ka võtta asja sinu nägemuse järgi, siis selline "board" võiks olla hullem juba sellepärast, et sellel poleks mõtet. ilma tagasisideta on piltide ülepanekust peaaegu samapalju kasu kui nad sinu peldikuseinal ripuksid. |
ee. kuidas neist ilma tagasisideta kasu ei oleks? me ju näeksime inimeste töid. ja nagu ma juba olen maininud on ju tagasiside vajalik pildi autori, mitte pildi vaataja jaoks. iga üks võib oma töödele tagasisidet otsida ise. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 22:47 Teema:
|
|
|
Päev, mil näen siin foorumis teemadel "anime" ja "manga" sama kirglikku juttu kui teemal "mida adminid teisiti peavad tegema", on päev, mil olen tõeliselt õnnelik. * ohkab raskelt * _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:16 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | | ee. kuidas neist ilma tagasisideta kasu ei oleks? me ju näeksime inimeste töid. |
kelle "meie" eest sa räägid? meie=sina? ma arvan, et sellise "boardi" külastatavus jääks üsnagi väikseks ja ajapikku võivad isegi postitused sinna peaaegu olematuks jääda, sest mis sa ikka sinna midagi üles paned, kui keegi midagi nende kohta ei kosta.
| Tsiteerin:: | | ja nagu ma juba olen maininud on ju tagasiside vajalik pildi autori, mitte pildi vaataja jaoks. iga üks võib oma töödele tagasisidet otsida ise. |
ja kes seda foorumit üleval hoiaks? vaatajad või autorid kelle jaoks on tagasiside vajalik, aga kes seda ei saa? ja autorid peavad tagasisidet otsima kusagilt mujalt, ehk tont teab kust? küsivad vanaisa käest, et kuidas sulle see pilt meeldib mis ma sinna foorumisse postitasin?
lühidalt, see on siiski siin foorum, mitte "tahvel" piltide ülespanekuks. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:32 Teema:
|
|
|
ma ei saa aru, miks sa seda nii isiklikuks ajad.
ei ole vaja viha täis minna.
ma ei ole ainuke, kes omaloomingut tagasi tahaksid. ma usun, et peale minu külastaks seda ka teised.
ei ole vaja kellegi vanaisa kusagile segada. omalooming püsiks, kuna ma olen kidnel et autorid tahaksid oma töid eksponeerida ja tagasisidet võivad nad saada kelelgi oskaja käest arvamust küsides maili teel. kasvõi siis oamloomingu mode käest. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:33 Teema:
|
|
|
Genky...
Siiamaani pole Omalooming suuremat kriitikameelt üles näidanud, eks? Mis sa loodad, et jeesuslapsuke ise tuleb taevast ja paneb piltide kommenteerijad mõistlikke, konstruktiivseid kommentaare kirjutama? Või on foorumi modereerimine nii karm, et praktiliselt kõik postitused kustutatakse sealt ära? Sellisel juhul, parem juba omalooming minema. Mõistlikku kriitikat oli omaloomingus äärmiselt vähe ja ma ei näe ühtegi põhjust miks see muutuma hakkaks.
| Tsiteerin:: | | iiski... me ei saa loota, et iga inimene, kes oma pildi siia paneb, paneb kohe meistriteose. See on liiga võimatu : ) Kunstis sõna "kole" pole olemas. On olemas inimese maitse. Algajate pildid on siiski alles algus. Kui tahate näha ilusaid pilte, siis minge uurige DeviantArt'i. Seal on neid piisavalt. |
Seega, sa tahad teha omaloomingust koha, kuhu saaksid postitada õnnetud, kellel devianti jaoks oskusi ei jätku? Kui inimesel ei jätku piisavalt enesekriitikat, et ta tahab postitada oma esimese, mata tunnis vihikule, soditud haletsusväärse katsetuse, siis baka peaks see koht olema?
Kusjuures, kunstis on sõna "kole" olemas. See käib päris paljude meie armsate katsetajate kohta.
Viimaks, kogu see vaidlus on mõttetu. Meie, kunstivõõrad inimesed, ei saa ja ei kavatsegi saada aru sellest, et omaloomingut on hädasti vaja. Kaks üksikut ristisõdijat ei muuda seda asja. Omalooming on surnud ja selleks ta ka jääb, ükskõik mida sa sellest arvad. Capiche? _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:43 Teema:
|
|
|
| genky kirjutas: | | Sõltub muidugi inimese kogemustest joonistamisega ja üldse kunstiga. |
ja kui palju oli sellel alal kogenud inimesi omaloomingus liikvel?
mis joonistusoskusesse puutub, siis olen täielikult nõus, et see pole ainuke kriteerium kritiseerimiseks, aga selle puudumisel peab seda enam olema rohkem teadmisi joonistamisest, tehnikatest, kunstist jmt, mida minu arusaama järgi siinsetel inimestel pole piisavalt (välja arvatud võib-olla mõned üksikud, kes vist vaevalt aktiivselt omaloomingus osalesid).
| Tsiteerin:: | | Põhiprobleemiks on siiski see ( vähemalt nii olen aru saanud), et esimese eesti animeportaali juures puudub võimalus näidata animetemalisi pilte. Inimesed ei saa näidata seda, mida nad joonistavad. Selline portaal võiks olla arendav ja kaasaaitav, mitte maha laitev ja peatav. Eks me töötame selle Omaloomingufoorumi kallal, kuid siiski...see pole see. |
ma arvan, et see oleks juba omaette teema, et kuipalju neist piltidest seal omaloomingus üldse animeteemalised olid, aga nagu ma juba ütlesin - kui palju on vahet sellel, kas foorum on siin või on siin kusagil link teisele foorumile (mille vastu, ma arvan, pole vist eriti ka adminid)? kas teises kohas rikub asja ära see, et pole ikkagi see fiiling kui "anime" foorumis oma piltide näitamine? kas vabadus iivil hjargist ja muudest mitte hästi omaloomingusse suhtuvatest adminnidest ei kaalu igasugu muid miinuseid üles? saate ju postitada mida tahate ja kirjutada mida tahate...
| Tsiteerin:: | | Pealegi...kui alustaks Omaloomingufoorumiga uuesti, siis võibolla uued tegijad suudavad midagi muuta? |
eee.. kes just alles rääkis midagi inimeste peale lootmisest... |
|
| Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:51 Teema:
|
|
|
Aga ma arvan, et kõik postijad võiksid nüüd aja maha võtta ja Fuji mäge vaadata:
 _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
| Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Teis Dets 14, 2004 23:57 Teema:
|
|
|
mmm Fuji-sama
[VING-VING]
Miks see pilt nii väike on? Suuremat ei osanud leida VÄÄÄÄ? Värvid on ka kuidagi paigast ära ja pildi sitast kvaliteedist pole meil vist ültse mõttet rääkima hakata. Ja üldsegi, mida me sellest raipe künkast keset pärapõrgut ikka vahime? Seda aega võiks kasulikumalt ära rakendada, näiteks vingumise ja mõttetu teemade üle arutamisega.
Eile leitsin autost tuletikud...olid vist puidust.
[/VING-VING] _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
| Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:02 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | ma ei saa aru, miks sa seda nii isiklikuks ajad.
ei ole vaja viha täis minna. |
ei aja isiklikuks ega lähe vihaseks, see kõik on ainult sinu peas.
| Tsiteerin:: | | ma ei ole ainuke, kes omaloomingut tagasi tahaksid. ma usun, et peale minu külastaks seda ka teised. |
sina oled optimist ja arvad, et asi oleks hea ja lilleline kui sinu viimase idee järgi asjad käiksid. mina nii optimist ei ole ja kuigi lillelise poole pealt vastu ei vaidle, arvan, et sihuke "tahvel" hääbuks ajapikku tagasiside puudumise tõttu. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:09 Teema:
|
|
|
Aitäh! See mägi kulus nüüd küll marjaks ära. Eelnevat vestlust lugedes ootasin juba, et keegi karjatab "grab your torch and pitchforks!" ja mõni aeg hiljem valgustavad teatavate võimupositsioonidel olevate inimeste majad heleda leegiga öötaevast  _________________ : ) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
xin Zeran Täitsa lõpp .. exx äää?!?!?

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:18 Teema:
|
|
|
| Specter kirjutas: | Aitäh! See mägi kulus nüüd küll marjaks ära. Eelnevat vestlust lugedes ootasin juba, et keegi karjatab "grab your torch and pitchforks!" ja mõni aeg hiljem valgustavad teatavate võimupositsioonidel olevate inimeste majad heleda leegiga öötaevast  |
Tegelt kõlab see idee suhteliselt seksikana. Mina oleksin selle poolt  _________________ $> cd /pub
$> more beer
$> man woman
No manual entry for woman
$> exit
Church of Scientology |
|
| Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:28 Teema:
|
|
|
| Tsiteerin:: | | ei aja isiklikuks ega lähe vihaseks, see kõik on ainult sinu peas. |
ahsoo. tänks et ütlesid.
| Tsiteerin:: | sina oled optimist ja arvad, et asi oleks hea ja lilleline kui sinu viimase idee järgi asjad käiksid. mina nii optimist ei ole ja kuigi lillelise poole pealt vastu ei vaidle, arvan, et sihuke "tahvel" hääbuks ajapikku tagasiside puudumise tõttu.
|
mis paganama lilledest sa jahud? ja mismõttega sa enam üldse vaidled. sa niikuinii ei otsusta siin ju midagi ja adminnid on juba mitu korda ära öelnud, et mingit omaloomingut bakasse ei tule. |
|
| Tagasi üles |
|
 |
hjarg Post count matters!

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:29 Teema:
|
|
|
| kammerer kirjutas: | | mis paganama lilledest sa jahud? ja mismõttega sa enam üldse vaidled. sa niikuinii ei otsusta siin ju midagi ja adminnid on juba mitu korda ära öelnud, et mingit omaloomingut bakasse ei tule. |
Muideks, see väide teeb ka sinu postitused äärmiselt mõttetuks. _________________ Roses are red
Violets are blue
All of your base are belong to me |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Kolm Dets 15, 2004 00:32 Teema:
|
|
|
Süütamine on alati hea võimalus vaidluste lahendamises. Kuigi minu andmetel elab näiteks Vabarnamees suures majas ja see oleks ehk pisut ebaõiglane teiste suhtes? Samas kommuuni heaolu huvides ... (läheb keldrisse heinahangu otsima) _________________ : )
Viimati muutis seda Specter (Kolm Dets 15, 2004 00:35). Kokku muudetud 1 kord |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|