Tagasi


 

 

 

 

 

Angel Sanctuary
þanr: fantastika / märul / draama
formaat: OVA (3 osa)
välja antud: Bandai Visual / 2000
arvustaja: neutral
foorum: kommenteeri



Alexiel, Looja inglite seast kõige armastatum, tõstab koos deemonitega viimase vastu mässu, korraldab sõja ning kaotab. Sündides uuesti inimesena, on Setsuna Mudol (taassündinud Alexiel ning loo peategelane) palju tegemist, et saada hakkama üleloomulike võimetega ja kohutavate nägemustega, mis tema meeli aeg-ajalt vallutavad. Oleks sellest siis küllalt. Oh, ei. Ta armastab oma õde viisil, kuidas ükski vend ei tohiks. Setsuna on oma õesse, Sarasse, armunud. Nende vanemad on lahutatud. Setsuna ema teab, mida ta poeg oma õe vastu tunneb ning üritab neid lahus hoida. Hoolimata sellest saavad Sara ja Setsuna omavahel vahel kokku.


Kuid kes õieti on Sara? Sara on kaunis, äsja küpsesse ikka jõudnud noor neiu, kellest armsamat on raske leida. Tema õrna ning haavatava pealispinna all peitub tegelikult iseseisev ja asjalik tüdruk. Filmi käigus peab ta tegema
tähtsaid, otsustavaid valikuid, mis võivad osutuda ka saatuslikeks. Sara hoolib oma vennast ning armastab teda. Kahjuks mitte sellisel viisil, nagu Setsuna teda... või ehk siiski?


Kindlasti on üks keskne tegelane selles loos Kira. Setsuna parim sõber ning koolikaaslane. Kuid oh üllatust - ka tema pole tegelikult kõige tavalisem poiss. Temagi on taassündinud ingel, kes igal võimalikul sammul Setsunat aitab. Tihtipeale ei saa viimane sellest aga aru.


Anime "Angel Sanctuary" on täis keerulisi inimsuhteid, armastust, enneolematut sõprust ning kattemaksuiha. Seeriast ei puudu ka kaasahaaravad ning detailsed võitlusstseenid üleloomulike jõudude esindajate vahel, vürtsitatud hetki tabavate muusikapalade ning heliefektidega. Näitlejad on andnud tegelaskujudele vägagi tõetruud hääled, mis tunded ning karakterite iseloomu hästi välja toovad. Film sobib kindlasti vaatamiseks ka verivärskele anime austajale. Lugu peaks äratama ka kõige kalgimas vaatajas positiivseid emotsioone ning on kindlasti vaatamist väärt.




hinne: 8.25
hindajaid:442